REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

SCANDAL între Țuțuianu și Crușoveanu la ședința de consiliu. VIDEO!

SCANDAL între Țuțuianu și Crușoveanu la ședința de consiliu. VIDEO!

Replica API 18 februarie 2020 | 15:08 2594

Așa cum era de așteptat, au ieșit scântei la ședința de Consiliu Județean cu privire la bugetul de venituri si cheltuieli si a listei obiectivelor de investitii ale Judetului Constanta pe anul 2020. Țuțuianu a depus un amendament potrivit căruia 3 milioane de lei să ajungă la educație. Grupul PNL a cerut un milion de lei pentru sănătate.

Discuțiile au ajuns la un alt nivel. Horia Țuțuianu i-a cerut lui Crușoveanu să mai facă o facultate, moment în care cel din urmă i-a reamintit șefului CJ că mai are câteva luni de mandat.

Proiectul privind aprobarea bugetului județului pe anul 2020 a trecut, în cele din urmă.

”În total am alocat 10 milioane de lei la spital. Liberalii spuneau 5 milioane. Să pună mâna să mai învețe”, a spus Țuțuianu, după ședința de consiliu. ” Sunt proiecte care ar trebui să le fac anul acesta. Aștept finanțare. Nu o să vorbesc până nu am finanțare”, a mai spus șeful CJ.

”Nu am văzut pe nimeni de la PNL să meargă la București să susțină bugetul, care să meargă la ministerele de resort, să vină să spună că au găsit o ușă deschisă. Dar vin în ședință să spună cu nu e bine.Aștept ca Guvernul să întoarcă capul spre Constanța. Bugetul a fost diminuat la capitolul investiții”, a mai spus Țuțuianu.

P.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dobitocul a avut guverne. Multe. Cere bani acum de la PNL? Nemernici psd-isti care dau vina mereu pe altii.
3
7
Pai pnl nu vrea bani pt sanatate!rusinee,ii mai voteaza cucu
6
2
JOS CIUMA PSD. BADESCU LAURENTIU Dati afara aceasta ciuma rosie PSD ista. A ocupat postul de manager cu spagi grase si ne a terorizat pe toti. Acesta ciuma si cu lingai lui DORCEA ALEXANDRU un analfabet care ne a steicat toate masinile un sobolan care nici nu stie sa scrie. IACOB MONICA o contabila care nu are habar de bugete. ONEA IULIA ciuma PSD ista combinata cu BADESCU LAURENTIU si cu multi alti. Acesti lingai sa dispara din ambulanta mai ales DORCEA ALEXANDRU care face pe seful cadrelor medicale si le insulta. Dl dr Cealera te rugam sa faci curat si alungi aceste ciume Te sustinem
6
8
muist si mai ales hot ! Muie cu cacat !!!
14
7
tutuianu o fute pe madalina cartali
20
0
Tutuianu e un dobitoc! Are o saracie se vocabular si se da mare intelectual.Are aere de grandoman dar este un semidoct! Nu a facut nimic pentru Cta: Nu investitii,nu curse aeriene la MK care apartine de CJC,nu spital regional,nu parcuri industriale etc etc Un bou!
30
6
Liberalii au o strategie mizerabila bazata pe scandal si telenovela politica. Probabil asa au fost invatati de Orban. Crushoveanul sa mearga sa propuna niste proiecte intr o bodega, pe la tara.
19
18
Crusoveanu mai latri mult?! Stim cine esti asa ca stai in banca ta pana vine DNA-ul sa te ia!!! O sa vina si ziua aia!! Doamne ajuta!!
20
21
Crusoceanu are cazier! Cum a ajuns el consilier judetean? Nu verifica nimeni??
25
17
Un taran care da cu gura ...doar a prins si el microfonul...ce era sa zica?!
16
7
Cel mai mare jeg crusoveanu e. Cum naiba a ajuns tentativa asta esuata de camatar in politica.de fapt recuperator camatar e tasu. Binevoieste domnul consilier sa ne spuna si noua cum s a sustras tasu 10 ani in Thailanda sa nu mai zic de tata socru. Jegule, mars la poarta alba
21
13
postacii lui tutuianu nu au astimpar.Pai ce fac ei daca-si pierd posturile caldute de la consiliu?
24
15
Domnule presedinte tot ceea ce ati realizat pana acum a fost un succes... Cei carora nu le pasa de comunitate nu au ce cauta sa ne conduca... Succes deplin domnule Tutuianu dumneavoastra si echipei
14
24
Crusoveanu este cel mai mare camatar din Eforie. Ii da bani cu camata primarului si dupa primeste contracte cu statul....
22
14
Sugaciul asta de Crusoveanu se crede pe maidan la el. Se conporta ca un camatar ,cum e in viata de zi cu zi si cand e intr o institutie publica. Rusine !! Afara vagabontule!!
19
16
Tutuianu, alt porc pesedist.
27
13
Mariane Mariane, esti pus pe combinatii imobiliare
15
13
Sustin bugetu mai mic la sanatate. Prea multi bani risipiti pt romani. Sa auzim mai multe cazuri de asteptat pana la moarte, ca asa ne meritam soarta.
8
11
Crusoveanu are dobanda cam mare la camata...
21
12
tutianu e baiat bun..dar face parte dintr un partid foarte prost
14
23
Acest consiliu de infractori psd in frunte cu fagadau au distrus constanta si terenu din ct blocuri pe spagi mazare psd fagadau au distrus furat constanta
33
7

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369