REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

SCANDAL la Castelu: Primarul i-a promis vicelui că-i amenajează biroul în... WC!

SCANDAL la Castelu: Primarul i-a promis vicelui că-i amenajează biroul în... WC!

Replica API 6 iulie 2016 | 23:47 329

Plângere la Prefectură!

Plângere la Prefectură!

Primarul Nicolae Anghel lucrează cu Antoaneta Prodan

Scandal de proporţii la Castelu! După ce a câştigat un nou mandat, Nicolae Anghel a început să taie şi să spânzure în Primărie. Se pare că nu-i convine că Vasile Potârniche este vice, motiv pentru care ar fi contestat hotărârea. În plus, actualul viceprimar susţine că Anghel i-a promis un birou la... toaletă!

Nicolae Anghel a fost reales primar în Castelu! Mandatul trecut nu se încheiase tocmai în condiţii amiabile cu cei din jur, după tot tam-tamul cu condamnarea lui Anghel. Însă, iată că acum a recâştigat scaunul mult râvnit, iar viceprimar este nimeni altul decât Vasile Potârniche, unul dintre cei care s-a războit cu Anghel. Însă, din câte se pare, spiritele continuă să fie încinse, anunţându-se „răscoale”. Primarul nu vrea să accepte că Potârniche este vice, contestând în instanţă acest lucru. În plus, el continuă să lucreze cu fostul viceprimar, după cum se plânge Potârniche. „Ce se întâmplă la Primăria Castelu... e strigător la cer. Pe data de 29 am fost ales viceprimar, după ce s-a constituit Consiliul Local. Eh, domnul primar zice că a contestat această hotărâre în instanţă şi că eu nu am nici o calitate de viceprimar acum. Mă ţine fără atribuţii, fără birou, fără nimic. Umblu prin Primărie fără nici un rost. Eu nu vreau să ajung la alte chestii..., dar nici aşa nu se poate. A zis că-mi dă birou la WC sau la sala de spălat vase a Căminului Cultural. E dreptul dumnealui ca în 30 de zile să îmi delege atribuţiuni. Încă nu au trecut 30 de zile. Dar dânsul lucrează cu fostul viceprimar, cu Antoaneta Prodan... Deocamdată stau, în calitate de viceprimar, şi mă uit cum lucrează cu fostul viceprimar, Antoaneta Prodan”, a declarat, pentru „Replica”, Vasile Potârniche. Menţionăm că miercuri, 6 iulie, acesta va merge la Prefectura Constanţa, pentru a discuta cu prefectul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218