REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Scandal la CSM - Validarea Adinei Florea la șefia SIIJ, 'boicotată' din nou de Ana Birchall

Scandal la CSM - Validarea Adinei Florea la șefia SIIJ, 'boicotată' din nou de Ana Birchall

Replica API 24 iunie 2019 | 00:00 215

Plenul CSM are, luni, pe ordinea de zi validarea rezultatelor concursului pentru numirea procurorului-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ), concurs la care procurorul Adina Florea a obținut punctajul cel mai mare. Potrivit surselor Antena3, ministrul Justiției Ana Birchall nu va participa nici astăzi la ședință, care este programată să înceapă la ora 9.30, scrie stiripesurse.ro

Inițial, acest punct trebuia discutat săptămâna trecută (joi), însă ședința de plen nu a mai avut loc, deoarece nu a fost întrunit cvorumul.

Ulterior, Ana Birchall, ministrul Justiției, a transmis public că a anunțat conducerea CSM că nu a putut participa la plen deoarece tot atunci aveau loc activități la Guvern.

Amintim că ministrul Justiţiei, Ana Birchall, a transmis conducerii Consiliului Superior al Magistraturii o scrisoare prin care adresează rugămintea să fie stabilită o zi fixă pe săptămână pentru plen, astfel încât să nu se suprapună cu zilele când participă la şedinţele de Guvern.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne-am lamurit si cu individa asta.Si pe asta a muscat-o musca tete cu ochi albastri.
3
2
cum PZD-ul nu va mai intra in parlament la urmatoarele alegeri , imediat in secunda doi si hitlerista de Adina Florea va ramane fara un loc de munca. Iar Gestapoul de anchetare a magistratilor va disparea automat.
6
4
Ana Bircheal are dreptate.Dar mai repede o demite Dancila pe ea decat sa o dea afara pe A.Florea pentru ca Florea are origine politica sanatoasa.
5
0
Bravo Gogule, mare dreptate ai...esti de pe acolo si stii, eu nu sunt de pe acolo dar stiu...
5
0
adina florea trebuie sa mearga la puscarie pt sustragere de documente .
9
4
ma uit la fraierii astia de comentatori si Birchal ce sa vezi ,la usa CSM ! Bai multi prosti care pun botul la orice bashina care le convine .Cum ramane cu manipularea ,mai pacalicilor?
4
5
Birchal e politician sub acoperire in psd si doar pe pesedisti ii baga la bulau ca pe mazare. Veorica a scapat de tudorel si a dat de ma-sa.
7
1
Ca sa credem noi ca PSD s-a dat pe brazda.
7
2
Foarte bine! Bravo d-na ministru, sunteti DESTEAPTA!
12
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367