REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SCANDAL la DEZBATERE: "Domnule ministru, dă-ți demisia!" Replică: "Du-te la SRI!"

SCANDAL la DEZBATERE: "Domnule ministru, dă-ți demisia!" Replică: "Du-te la SRI!"

Replica API 30 ianuarie 2017 | 14:04 292

Mihai Polițeanu, un reprezentant al Inițiativa România, l-a luat la rost pe ministrul Justiției la dezbaterea despre grațiere.

"Din punctul de vedere al Inițiativa România, există două soluții: să retrageți imediat ordonanțele de urgență și să vă dați imediat demisia!", a zis reprezentantul Inițiativa România.

"Scopul ordonanțelor este să vă scăpați prietenii și sponsorii politici. Din punctul de vedere al Inițiativa România, această întâlnire este o farsă! Acesta este scopul. Este recunoscut de sistemul judidicar, de cetățeni, de ambasade. Nu mai sunteți un partener credibil de dialog. Textele au fost scrise conspirativ. Motivația este plină de falsuri. Ați extins grațierea la cei condamnați cu suspendare, la toate tipurile de infracțiuni pentru cei peste 60 de ani", a mai zis Mihai Polițeanu.

Apoi s-a auzit o replică din sală: "Du-te la SRI!", scrie DCNews.

Alexandru Surcel a adăugat câteva cuvinte la declarațiile făcute de Mihai Politeanu: "Propunerile sunt create cu dedicație, pentru cei care au dosare în curs sau sunt deja condamnați. Comparați imaginile din penitenciare cu cele ale caselor lui Voiculescu sau alți condamnați să vedeți ce s-a întâmplat cu banii. Vă cer demisia, sunteți un personaj de tristă amintire".

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a anunţat, luni, la începutul dezbaterii pe ordonanţele din justiţie, că de graţiere nu vor beneficia violatorii, criminalii, recidiviştii sau cei acuzaţi de fapte de corupţie, precizând că toţi cei care doresc să participe la dezbatere o pot face.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu stiu cine sunteti cei ce va opuneti gratierii Dar sunteti absiolut penibili Si fara caracter Caci in puscarii se condamna la moarte lentaUitati va la femeia care a stat 10 ani nevinovata acolo Sau la politicienii arestatri cu dosare false Fiti crestini
2
10
Citeva amanunte despre Florin Iordache Luati cu lamiie ziarul Comisarul!!!!
3
0
Demisia acestui personaj ca face jocul murdar al PSD-lui, este bagat in fata de penalii Dragnea si Tariceanu i acolitii acestora, care vor sa scape de puscarie. Este numit dupa chipul lor, al psdilor ! Jalnic, vai de noi ce ne asteapta cu ciumatii astia penali !
10
1
Problema penitenciarelor cu aceste ordonante.Este o dezbatere falsa.
6
2
Cred ca Dragnea a conditionat functia de min al justitiei cu emiterea acestei ordonante si sclavul asta balbait ,Iordache,a acceptat doar pt asi trece in CV aceasta demnitate.In realitate el este un gangav mediocru care nu-si da seama ca e in cacat pana peste urechi.
18
2
Boul asta nu-i ministru! Este un dobitoc bagat in fata de penalii Dragnea si Tariceanu care vor sa scape de pucarie, ei si javrele care ii platesc: Coiculescu, Mazare si multi alti asemenea lepre. Amistitia sa-i ierte doar pe amaratii care fura pt ca ii este foame si alti asemenea lui.
15
2
Hai cu gratierea.
4
16
Analfabetule du-te la scoala, ministrul e corect, cu L la final.
13
7
Respingator ministru asta. Este mafiot prin limbajul nonverbal. L-au numit dupa chipul lor. Vai de viitorul nostru.
20
7
Hai bah odata sa scap si eu de parnaie sa fiu primarul Tuzlei linistit !
8
4
din ce sanatoriu l-au scos p'asta? este si incoerent si cred ca are si un grad mare de retard...
19
3
Rezolva ei cu puscariile,dar nu vor fi eliberati criminalii si violatorii.Deci....vor fi albiti si liberi ciorditorii cu abuzuri in servicii simdelapidari. RUSINE. Hotilor,in campanie nu ati zis nimic despre gratiere.Iar de penitenciare trebuia sa se ocupe habarnistul care a condus penitenciarele si nu a facut nimic. Doar spagi si salariu mare. Sa plateasca el amenzile la cedo.Sa i fie rusine. Lui si nevestesii cu nasul pe sus.
20
4
florinel, tata, trebuie sa ai ceva deficiente sa te incapatanezi in acest MEGAproiect de reforma a... a cui nici tu nu stii. eu am sentimentul, florinele, ca ai pus botikul la savarina, si acu mort-copt trebuie sa rezolvi problema...
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218