REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SCANDAL la înmormântarea lui Emi Pian: Polițiștii au ÎNCHIS cimitirul

SCANDAL la înmormântarea lui Emi Pian: Polițiștii au ÎNCHIS cimitirul

Replica API 9 august 2020 | 00:00 8191

Interlopul Emi Pian a este înmormântat, la această oră, în cimitirul "Tudor Vladimirescu" de pe Șoseaua Antiaeriană. Doar 50 de inși participă la slujbă și nu mii, așa cum se așteptau televiziunile de știri.

Însă, poliția a dat dovadă, din nou, că este depășită de evenimente și a închis cimitirul. Accesul altor persoane nu este permis, în afara de cei de pe lista înaintată de familia interlopului. Din acest motiv, alți credincioși, care voiau să meargă la mormintele rudelor, nu au fost lăsați să intre în cimitir, asta deși oamenii veniseră chiar și cu o oră înainte ca interlopii să ajungă la cimitir scrie stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa aveti grija cu PIANUL pe scari, sa nu-i sara clapele !
1
0
Bai prostule tu crezi ca interlopi astia au devenit atat de puternici de a pus acum pe jar toata politia Romana din cauza actualei guvernari P.N.Liste?;hai sa iti aduc aminte ca doar cu o luna in urma Ciolacu a fost fortat sa demita niste lideri P.S.D.din jud.Ilfov tocmai pentru ca erau aliati interlopilor si politia nu putea sa faca nimic pentru cetateni caci interlopi aveau protectie politica.
3
0
vaaaaai de poola noastra a celor care muncim cinstit si platim 40 la suta taxe direct din salariul ala amarat!!!
7
0
Toata conducerea politiei romane si MAI demisa urgent si sa infunde puscaria pentru ca in loc sa opreasca adunarea interlopilor ei ii pazesc, inchid strazi si le rezerva locuri de parcare.Parca oamenii simpli aveau o limita la numarul de persoane prezente la evenimente de familie in pandemie.Dar traim in tara in care politicienii si autoritatile sunt la mana clanurilor care au dat spagi iar acum ii santajeaza si nu pot sa miste ca apoi patesc ca Mircea Basescu.Doar sa se mai omoare interlopii intre ei ca sa mai avem o sansa sa scapam de aceasta molima. Vai de capul nostru cu asa conducatori...
17
2
Acum era momentul sa scapati de toate ciorile interlope!!! Doua, trei grenade aruncate in multime si ....pa pa!
14
2
Destinsului interlop Emi-P entru onor cu halicoptere, luati pozitia: drepti! sa se cante imnul ! Cand moare un prost guvernamental vin la inmormantare rude si cativa din partidul prostului!
10
4
Ce ,,,,,,,,,
3
0
Malagambistul ala de la interne si a batut joc de angajatii MAI, de oamenii normali si de banii nostri din taxe, totul in folosul tiganilor.Oare contra cat ?
13
1
Nimeni nu stie cand moare un academician
21
1
sa umple cimitirele tiganii!!!
14
1
Cica alti "credinciosi" nu au avut acces ..ce plm credinciosi? Te-n gura velea..a-ti ajuns sclavii interlopilor.halal
21
1
La sapun cu ciorile!
19
1
Ce de bani au porumbei
12
0
Interlopii din Ro multumesc lui Ludovic Orban, traian berbeceanu si marcel vela pentru ca au facut din politie si jandarmerie otrepile clanurilor care trebuie pazite desi Ro are cel mai mare numar de fete rapite pt proxenetism
24
8
La canal si-n delta la taiat stuf cu cciorile fmm, parazitii societatii!
21
0
In care ei fac ce vor si romanii se uita la ei. Mai pun si stampila pe partidul care a permis asa ceva. Stati linistiti, sunteti pe maini bune. Cand au adus HC in zona, la fel ati stat.
10
0
Toata Romania e fericita cand se omoara ciorile intre ele, la cat mai multe.
16
1
Cei mai mari colaboratorii ... Interlop egal milititian fara insigna
12
0
Ludovic Orban: la rectificarea bugetara am luat in calcul costurile cu elicopterele ridicate de la sol pentru ca sa survoleze priveghiul lui Pian. Propunem marirea taxelor si impozitelor pentru ca priveghiul pt fiecare interlop sa fie supravegheat de politie din elicoptere.
12
2
Politia si fiscul printre altele ar trebui sa ancheteze si sa vada daca acest parazit care a crapat, scursura umana, de unde a avut atatia bani sa faca acea vila si domeniu, numai gardul costa zeci de mii de euro. Toate astea s-au vazut la tv. Punem pariu ca parazitul decedat nu a presta o zi in campul muncii. Dar la noi politia, fiscul, anaful sunt plini de angajati corupti, unde mai pui ca sunt platiti cu salarii imense !!! Unde esti tu Cuza doamne !!!
22
1
Fraierii din Romania adica cetatenii care platesc taxe si impozite la stat trebuie sa cotizeze in plus la bugetul politiei ca politia sa plimbe mortul interlopilor pe afet de tun. Doar Pian a fost regele Romaniei,nu? si cand te gandesti ca toanta Romaniei...pardon, Alina a Romaniei s-a casatorit cu exprincipele Nicolae crezand ca ajunge si ea regina Romaniei fara sa stie ca regele era Pian! Asta e! S-a casatorit cu un impostor regal. Regele adevarat e la duduieni.
24
2
a pus la dispozitie astazi cateva echipaje ptr a proteja sutele de interlopii si proxeneti care se deplaseaza la funerarariile dlui Emi Pian personalitatea patriei noastra.Traiasca m.a.i care protejeaza interlopii si proxenetii din Roumania iar cei care muncesc le intocmeste dosare penale fara numar.Traiasca euroii interlopilor este deviza m.a.i
18
0
terminati cu toate ciorile!!!!!ziaristii pluii!!!!!
19
1
Abuz - Abuz.
14
1
JIGODIILE ASTEA DE TIGANI BORATI AR FII BINE SA SE OMOARE INTRE EI . ACUM AU MOTIV INTEMIAT SA SE OMOARE . PROSTI AR FII DACA NU SAR OMORA PANA LA ULTIMA SAMANTA . PAI CUM , ESTE NORMAL SA MOARA UN CAP DE TIGAN SI CEILALTI SA NU SE RAZBUNE . MOARTE VREAU , SA CURGA SANGE CAT MAI MULT TIGANESC . OMORATIVA FUTUVA RASA IN GAT SI SA VA OPRITI CAND VA ZIC EU STOP . POLITIA DOAR SA PUNA PAIE PE FOC SI SA ASISTE . ATAT TREBUIE SA FACA DACA PANA ACUM AU PRIMIT MITA SI AU BENEFICIAT DE TOT FELU DE PLACERI DE LA FETE NEVINOVATE . CA DOAR POLITISTI SE-AU FACUT TREABA , ALTFEL CLANURILE NU SE DEZVOLTAU .
27
0
Si aici si la tv atentie sporita pentru toate scursurile societatii
27
1
Cata atentie pentru un INTERLOP! Un parazit are atentie mai multa decat restul oamenilor! Tara de .......
48
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218