REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SCANDAL la intrare în MALL-uri, din cauza CERTIFICATULUI VERDE

SCANDAL la intrare în MALL-uri, din cauza CERTIFICATULUI VERDE

Replica API 29 octombrie 2021 | 00:17 21541

Un nou „trend” e în floare, în această perioadă. Cum restricțiile sunt deja în vigoare încă de luni, iată că există persoane nemulțumite de faptul că nu sunt lăsate să intre în centrele comerciale fără certificat verde. Mai exact, aceştia încearcă cu orice preţ să „pătrundă” în mall-uri sau diverse instituţii făcând presiuni la adresa agenţilor de securitate sau a persoanelor desemnate să restricţioneze accesul. Și asta nu e tot. Noua modă nu este completă fără ca persoanele în cauză să filmeze scenele.

Așa cum e precizat mai sus, trendul este în floare. Și la Cora Brătianu au fost înregistrate cazuri în care anumite persoane s-au legat de agenții de pază, nemulțumite de faptul că nu sunt lăsate la cumpărături. ”Să vă agățați certificatele de gât, băăi. paznicilor! Să dați faliment”, au fost lozincile persoanelor în cauză.

Și, din câte se pare, situația nu este alta nici în țară. Spre exemplu, un tânăr nemulţumit de faptul că i-a fost interzis accesul în mall, în lipsa certificatul verde și pus într-o situaţie stânjenitoare, după cum chiar el afirmă, s-a văzut nevoit să facă cale întoarsă.

În video-ul postat de el, în ciuda refuzurilor, susţine că nu are nimic cu nimeni, fie vaccinat sau nu, dar, mai în glumă sau mai în serios, acesta a schimbat abordarea. Considerându-se un român “veritabil” a întrebat dacă varianta unei “şpăgi” pentru accesul în mall fără certificat este acceptată, dar şi de dată asta s-a lovit de un refuz. Ambiţios, tânărul a schimbat centrul comercial dar nu şi modul prin care încerca să intre, de data aceasta cu mai mult succes. Cu o satisfacţie vizibilă, acesta face o declaraţie pe cât de amuzantă pe atât de îngrijorătoare cu privire la nivelul de respectare a verificării certificatului verde: “Fir-ar ai naibii de ticăloşi, nebuni... Nu m-au lăsat să intru, da’ tot am intrat”.

Pe parcursul videoclipului tot el concluzionează “Trebuie să ne vaccinăm din păcate”, resemnat, probabil, după toate eforturile lui, majoritatea dintre ele nereuşite.

Însă, nu toate cazurile sunt similare, în general oamenii fiind puși pe harță. Trag agenții de pază la răspundere, cer să le arate legea, fac scandal și țipă că bine ar fi ca mall-urile să dea faliment.

Video:

G.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru ca este illegal si discriminatoriu. Cei care nu isi invata istoria sunt meniti sa o repete.
3
0
Ca de obicei, vrem sa fim in rand cu lumea, dar fara sa avem in vedere situatia din tara noastra.
2
1
nu am calcat in nici un mall toata saptamana sunt magazine la colt de strada . pe bani mei nu ma conformez unor politruci.
8
1
La noi totu e posibil abuz de putere cum aplici o lege fara sa fie votata
6
0
Sa va iau iau morti in pl la toti vaccinati
3
4
Sa inteleg ca esti gaina??
3
0
Apropo de filmultet, consider ca e un act de cruzime sa ii interzici accesul la mancare acestui godacel prosper.
6
4
In timp ce eu ma contram cu paznicii si politia pe tema incalcarii drepturilor la viata,hrana etc pt ca mi s-a interzis accesul in magazin ca nu eram vaccinat pe margine se stransesera o gramada de spectatori,opinia publica,care priveau ca tampitii iar altii tot nevaccinati se intorceau si plecau. Popor de rahat care se ascunde in spatele comentariilor anonime!
8
12
ce va place sa invrajbiti oamenii. in loc sa ne uniti nu stiti ce sa inventati ca sa ne asmutiti unii impotriva celorlalti
17
5
La lidl intri fara
10
2
da' n-am bani de inmormantare!
8
4
de ce sa risc cu vaccinul? mallul are nevoie de banii mei nu eu de marfa lor
10
7
se urmareste, desteptilor, va injurati si va dezbinati intre voi, ek asta vor dezbinare, intre vaccinati si cei impotriva!!!! Treziti - va dracu odata si luati atjtudibe nu sa va jigniti in tot felul pe mesaje ascunse! Boilor!
18
4
Nu imi placeau oricum mizeriile de mall-uri, nu ma simt afectat ca nu merg acolo...
17
3
sa ma caute mall-ul, da am comentat si urlat, diversele nu te omorau, arn experimental te miocardeau, tuica aia e alegere personala si nu te omoara, in vest s-au vaccinat 80% si de pandemie n-au scapat. VACCINUL E PERMANENTIZAT! pana crapam noi sau crapa ei pana la ultimul idiot util vaccinat.
8
5
cacaciosilor daca nu aveti permis! Si mars la vaccinare cu voi, jegurilor! V-ati trezit toti acum destepti sa puneti la indoiala un vaccin?! Dar cand ati fost plozi de catva ani si ati fost vaccinati pentru diverse ati mai comentat? Tu-va-n gura de rahati!
18
20
Vai de mama voastra ba... Auzi tu.. cine ii garanteaza lui ca nu moare de la vaccin... si el fumeaza doua pachete de tigari pe zi si stinge 1L de tuica. Altu nu stie sa scrie dar vorbeste de scoala.. E jale.
24
17
la ce sa te mai vaccinezi daca apar tulpini noi?tleviziuni alarmiste, care ne otravesc zilele nu doar cu asta ci si cu cresterile de preturi
14
13
Oilor spalate pe creier nu vedeti ca in vest la aia care sunt peste 80% vaccinati cresc cazurile si apar tulpini noi , aruncati televizorul pe geam
19
23
ce cretini!te indeamna sa te vaginezi ca sa intrii on mall!da' nu va ginditi ca,asa cum a scris cineva mai jos,si aia cu vaccin si ceilalti fara,sint in acelasi cacat?!realizati ca astia vor sa te vaginezi si de aia folosesc certificatu' ca pirghie,sa te oblige?!sinteti chiar timpiti?!ce sa ceri la unii care abia le-au dat flocii,si pun botu' la vrajeala ieftina!BAGATI IN PLM MEDICAMENTELE LA FARMACII,sa nu mai trebuiasca sacle ia pe sub mona sau de pe net!cine vrea sa se vagineze,treaba lui!dar de ce plm au inceput iar sa se umple spitalele in west?!ca doar sint vaginati peste 80,90 la suta?
18
23
Da sigur o sa dea faliment ca vreti voi redusilor nu va vaccinati ft bn ca va baga bill gates cipuri ... vai de noi suntem ultima tara
21
19
ia mai frana cu mall urile astea, mai patinati si voi prin piete
27
5
nu va mai certati ca sa intrati in mall ca tot ce se vinde acolo este pe online, putem cumpara si fara sa intram acolo, bani sa fie
23
4
Isi asuma cineva raspunderea daca dau coltul de la serul experimental? Imi despagubeste cineva familia? Nu! Ai crapat si aia e, nici in presa nu o sa apara pentru ca au ordin sa nu dea nimic negativ legat de vaccin. La inceput se raportau in vest efectele nasoale si mortii de la vaccinare, cheaguri de sange, miocardita, etc, acum nu se mai raporteaza nimic, se moare in continuare pe capete dar nu trebuie sa se stie.. aici este problema, lipsa de transparenta.
39
30
va vaccina pe toti care nu vreti, cu kalashnicovul !
14
28
Problema nu e daca esti sau nu vax inat ca si unii si altii transmit la fel covidu, ideea e ca ti se ingradesc drepturile de jigodiile politice
33
22
Uni patroni face legi Din cauza asta nu te vaccinezi .Pentru ca nu ai fost la scoala si nu intelegi cum este cu vaccinul.
19
35
Ne vaccinam doar cu AURolac
12
15
Vaccinati va firati ai draku odata sa scapam de molima asta
49
49
mai cumparati bai , si din magazinele de cartier , si din pietele agroalimentare.V-ati invatat sa cumparati doar de la mall sa faceti pwula mare la straini.
69
12
Ha ha hi hi Vor da faliment
40
25
Obligatia certificatului verde este ilegala iar unii patroni de la el putere face legi...falimentul scrie pe voi.
44
46
Nevaccinatii sunt si vor ramane majoritari. Se vor ruga de noi sa le trecem pragul. Asteptati sa treaca iarna.
62
57

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218