REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Scandal la IPJ Tulcea: un polițist a scos pistolul, după ce a fost lovit de un agresor VIDEO

Scandal la IPJ Tulcea: un polițist a scos pistolul, după ce a fost lovit de un agresor VIDEO

Replica API 4 decembrie 2017 | 00:50 1107

Scandal la Poliția Tulcea! Un polițist din localitatea Niculițel este cercetat în cadrul IGPR în urma unui incident care a avut loc sâmbătă, 2 decembrie. Potrivit unui filmuleț care circulă pe internet, polițistul respectiv a încătușat un bărbat, pentru a-l băga în mașină, dar acesta a leșinat, provocând indignare în rândul martorilor. La un moment dat, unul dintre cei prezenți l-a lovit pe polițist, care a scos pistolul și l-a amenințat pe agresor.

Surse din apropierea anchetei spun că incidentul de la Niculițel a avut loc după ce polițistul de la Poliția Rurală a vrut să legitimeze un șofer care parcase pe o trecere de pietoni. Acesta s-ar fi opus, chiar l-ar fi injurat, dând semne că va reacționa agresiv. În acel moment a încercat să îl încătușeze dar pentru că bărbatul se opunea violent, polițistul i-a pulverizat spray lacrimogen în față. Omul legii a fost amenințat și înjurat mai ceva ca la ușa cortului. În momentul în care un individ l-a lovit peste față, omul în uniformă a scos pistolul, dar în filmulețul respectiv nu se vede dacă arma a fost îndreptată în sus, inițial, pentru descurajarea agresorilor. În schimb, i-a pulverizat spray lacrimogen celui care l-a lovit.

În urma mediatizării materialului video, a sosit și un comunicat al IPJ Tulcea: ”În urma apariției unor imagini în spațiul public, la data de 3 decembrie a.c, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea a deschis o anchetă internă cu privire la un eveniment care a avut loc ieri, 2 decembrie, în localitatea Niculițel, județul Tulcea, în care a fost implicat un polițist din cadrul Postului de Poliție Niculițel. Orice date referitoare la incident vor fi aduse la cunoștiința opiniei publice, după finalizarea cercetărilor”, se arată în comunicat.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un singur glont la picioare si sigur isi revenea instantaneu din lesin... Nu trebuie sa ne uitam la americani ci in tari mai aproape de noi la cum actioneaza politistii adevarati.
1
0
Politistul era complet dezarmat cu tot pistolul din dotare,din cauza legilor stupide romanesti. Daca in politest atacat nu are curaj sa se apere,la ce dracu mai exista politie,cine dracu garanteaza ca niste cetateni vor fi aparati de acesti indivizi pusi mai mult sa apere interesele infractorilor? Zau asa,scursurile societatii fac haz,isi castiga notorietate prin intimidarea politiei tinuta legata de lege sa ramana eventual la nivel de martor al evenimentelor si cam atat.
2
1
Sefii stau in birou si freaca menta !
4
1
Din pacate sunt prea putini politisti in strada si prea multi sefi si curvulite prin birouri program 8-16.... Si la Constanta este la fel ! Au angajat din sursa externa nepotele si pilosi care freaca tastaturile si nu au atins macar un infractor !
10
1
In america nu comenta politia facea uz de arma clar
9
1
Cineva intreba mai jos :cum ma,tot politistul este anchetat?Sau altul:in Ro politistul este anchetat si hotul eliberat.Pai cam asa este moda dlor,nu vedeti cat se chinuie comisia Ciordache sa scoata o lege care sa-l elibereze pe infractorul Dracnea care-i este si sef.
8
2
Daca erau acolo mascatii oare mai comenta vreunul
15
1
ce ancheta,aparati-va omul,findca avea dreptate,in definitiv aplica legea si incatusa un cocalar
16
1
Respectati dracului odata legea si raspundeti pentru faptele voastre!!! Toata stima pentru politist!!!! Imi pare rau ca nu i-a gaurit picioarele dobitocului care facea pe durul!!
19
1
Ce comunicat trebuie dat? De cand anchetele interne se comunica presei? De cand este posibila lovirea sau insulta unui politist fara a se intocmi DP pentru ultraj? De cand patrula de politie,mai ales la siguanta publica este formata dintr-un singur membru? Politistul a reactionat exemplar fiind si in inferioritate numerica,inclusiv in ceea ce priveste folosirea armamentului! Trebuia chiar sa-lsi foloseasca sa-i scoata din cap fumurile acelui smecher! Cum mai poate un politist sa-si exercite atributiile cand cel cercetat este el? Rusine MAI si SNPPC care nu se implica in eveniment!
16
1
In mod cert au loc multe abuzuri efectuate de catre politisti, dar in cazul de fata cel care l-a lovit pe politist ar ffi trebuit retinut. Uzul de arma este justificat in asemenea imprejurari. Este timpul ca si politistii romani sa stie sa impuna legea , altfel se va impune legea strazii.
18
1
Lesinul este un tertip uzitat de catre borfasi pt a impresiona opinia publica si a si asigura sustinere din partea acesteia si culmea chiar functioneaza!!!!
15
2
Politistul este debutant cu siguranta. A actionat asa cum a fost instruit. Bravo lui pentru curaj! Ca si parere personala , cred ca trebuia sa faca uz de armament pentru retinerea imediata , in orice fel, a celui care l-a lovit! Rusine magistratilor care ii vor elibera cu siguranta pe infractori! Ca de obicei.
22
1
Parca dna ministru a jurat ca nu vor mai actiona doar cate un politist, vor fi cel putin doi. Oare cate situatii sunt in care actioneaza doar cate un politist!? Dna ministru, nu vi se executa deciziile sau sunteti doar de imagine la MAI???
21
1
Toti agaricii care se bagau in seama si pacaliciul care filma ajungeau ori in bataia pistolului ori la arest!
21
1
Tu faci parte din mizeriile societati
5
8
Lege data sa traga dirct politistul, ce atata tupeu pe manglitorul ala si pe betivul ala ordinar
23
2
bravo politistului !!
29
2
Had shot din prima la pantofii rosii si apoi sa vezi liniste totala!
20
2
Felicitari politistului cum a actionat.
35
3
Cand orice cap de creta va respecta legea, adica isi va amenda si colegii, amicele cand incalca legea, atunci militia sa aiba pretentii la respect din partea civiliei.
2
30
In rromania politistii sunt anchetati si hotii eliberati. Traiasca partidul comunist !
33
4
Cu cat talent "a lesinat " si s-a scurs pe masina!
29
2
Cum dracu ma tot politistul e cercetat?
37
2
Bineinteles,materialul video a fost pus la dispozitia media de catre studoiurile cinematografice ,,godina si prietenii sai,,!
7
13

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218