REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

SCANDAL la MUNTE și la MARE, într-o zi de `sărbătoare`! VIDEO

SCANDAL la MUNTE și la MARE, într-o zi de `sărbătoare`! VIDEO

Replica API 9 iunie 2020 | 00:45 3718

Mai mulți turiști, între care și constănțeni, au precizat că au avut parte de o experiență neplăcută la Bușteni, la transportul cu telefericul către platoul Bucegi. Că suntem în stare de alertă, iar regulile trebuie a fi respectate, nimic de zis, însă oamenii care au stat cu orele la cozi au ajuns la concluzia că se acționează ”românește”. ”Ne țin la grămadă câte 3 ore să așteptăm, dar în teleferic nu pot băga o persoană în plus când vine vorba de un copil, tocmai pentru a nu desparți o familie”, au spus oamenii.

În minivacanța de Rusalii, turiștii au dat buluc la mare, iar constănțenii au plecat la munte. Așa se face că la telefericul din Bușteni, către platoul Bucegi, se aștepta cu orele. Și nu din pricina faptului că erau mulți clienți, ci pentru că regulile instituite odată cu Starea de Alertă au dat lucrurile peste cap. La fiecare transport, atât pentru urcare cât și pentru coborâre, era permis accesul a 9 persoane, plus supraveghetorul. În condițiile în care, pe toată perioada de așteptare, oamenii stăteau la grămadă cu orele, inclusiv în spații închise.

Treburi... românești

”Se acționează românește, efectiv nu se pot adapta, nu pot gândi mai mult de atât. Adică sunt permise 9 persoane, ok. Măi, dar dacă mai este și un copil, pentru că este din grupul respectiv, cum să nu-i permiți accesul? Mereu rămâne câte o persoană din grup… Iar ceilalți ajung la destinație și trebuie să-l aștepte. Am încercat să vorbim omenește cu angajații, le-am explicat… Efectiv nu înțeleg”, au spus mai mulți turiști. Mai mult decât atât, în condițiile în care anumite persoane refuzau să plece cu telefericul întrucât lăsau în spate un membru al grupului, sau mai mulți, preferând să aștepte următoarea cursă, angajații puneau telecabina în mișcare cu mai puține persoane.

”Până când ne-am sesizat și am început să le explicăm că pot întreba pe alții dacă sunt 2 sau 3 sau cât e nevoie. Nu să plece cu 4 oameni. Abia atunci s-au luminat și ei. Efectiv nu îi duce capul”, au mai spus turiștii. Iar scandalurile au tot continuat, însă fără vreun rezultat. Întrebați fiind despre faptul că de ce în interior nu se respectă măsurile distanțării sau cu privire la purtarea măștii, angajații efectiv au ridicat din umeri, zâmbind.

Video:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe de o parte angajatii primesc ordine confuze si se afla in situatia ingrata de a suporta injuraturile clientilor in acelasi timp protejandu-si locul de munca si asa prost platit,pe de alta parte turistii sunt dilii,avand in vedere situatia speciala in care se afla o planeta intreaga,nu doar Romania.
4
0
ala sau aia care au facut gardul ce inconjoara babele ! Este pur rromanesc si spune tot despre natia noastra !!!
6
1
tot o trageti cu votantii psd,ca aia de la pnl, usr s au alte partide or fii mai buni.si din ce se vede in imagini .astia nu prea par votanti pesedei.
2
4
cit de prost sa fii sa stai la coada cind au romanii liber .mai si faci scandal .Ti-ai ales prost ziua si asta e va inghesuiti ca oile si tot voi cu clontul jegurile dracului de tzarani cocliti si parveniti votanti de pesede .
11
2
cel mai naspa turist e romanu. murdari, nesimiti, neamuri proaste nici nu vreti sa stiti ce cocine lasa in camera cand pleaca. am auzit asta si de la bulgari si de la greci daca ar putea ar interzice romani la ei in hoteluri.
15
1
80% din popor nu are educatie.Eu cred ca litoralul si Valea Prahovei vor fi noile focare de inbolnavire.Localnicii acestor zone sunt in mare pericol.
9
2
Au vrut ei sa filmeze repede. Ca sa ce ? Daca asa este regulamentul, de ce va plangeti ? Murea daca astepta in plus pana la urmatorul teleferic ? Pleca telefericul in alta lume ?
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367