REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Scandal la o cafenea din Năvodari: cinci tineri s-au înjunghiat pentru că nu s-au înţeles asupra dedicaţiilor muzicale

Scandal la o cafenea din Năvodari: cinci tineri s-au înjunghiat pentru că nu s-au înţeles asupra dedicaţiilor muzicale

Replica API 21 decembrie 2013 | 00:00 2345

Poliţistul local "Muşchiuleţ" şi fraţii Lazăr

Poliţistul local "Muşchiuleţ" şi fraţii Lazăr

Scandal de proporţii într-o cafenea din Năvodari. O seară de distracţie s-a transformat, într-o clipă, în înjunghieri, internări în spital şi dosare penale. Care a fost motivul care a dus la teribilul rezultat? Dedicaţiile muzicale. Tinerii nu s-au înţeles asupra acestui lucru şi s-au apucat să-şi facă dreptate cu... cuţitul! Menţionăm că una dintre victime este chiar fratele fostului vicepreşedinte al PDL Năvodari, pe când cel care a pornit totul este Silviu Vasile Streinu, zis "Muşchiuleţ", un angajat al Poliţiei Locale Năvodari. El s-a făcut cunoscut tot din scandalurile pe care le-a avut cu fraţii Lazăr.

Vorbim despre cafeneaua Old Time Caffe, din Năvodari. Mai mulţi tineri au ales să se distreze în noaptea de vineri spre sâmbătă, "onorând" această decizie cu mai multe pahare cu băuturi alcoolice. Toate bune şi frumoase, până când a sosit clipa dedicaţiilor muzicale. Cinci indivizi nu s-au înţeles cu privire la numele pieselor, motiv pentru care unul dintre ei, Silviu Streinu, zis Muşchiuleţ, de 24 de ani, a scos un spray iritant- lacrimogen şi a început să le pulverizeze în faţă "rivalilor" săi. Însă, spiritele încinse existau întrei ei de ani buni, mai multe scandaluri având loc pe parcursul anilor între el şi fraţii Lazăr. Apoi a luat cuţitul şi i-a lovit pe ceilalţi patru. Un adevărat scandal s-a iscat, mai multe persoane fiind rănite, printre care şi agresorul. Toţi au ajuns la spital cu plăgi înjunghiate, fiind vorba de Iulian Beşliu, de 30 de ani, Cristian Budui, de 23 de ani, Silviu Panait, de 25 de ani, Dănuţ Lazăr, de 24 de ani, dar şi agresorul: Silviu Streinu, de 24 de ani. De partea cealaltă, martorii susţin că Muşchiuleţ s-ar fi înjunghiat singur în picior, el negând acest lucru. Toţi au rămas internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, atacatorul alegându-se cu dosar de cercetare penală.

Persoanele implicate în scandal sunt mai vechi "cunoştinţe" ale oamenilor legii. Spre exemplu, Dănuţ Lazăr, zis Nucu, a mai fost implicat într-un scandal, alături de unul din fraţii săi. Evenimentul a avut loc în anul 2009, când fraţii Lazăr au bătut un poliţist local şi i-au distrus maşina de serviciu. Conflictul a avut loc tot în Năvodari, pe strada Grădinilor, când un poliţist local, Alexandru Cristian Vasile, a fost prins în faţa casei sale de fraţii George Cristian şi Dănuţ Constantin Lazăr, atacându-l cu bâtele până ce l-au lăsat lat. Dar aceasta nu a fost singura "ispravă" a lor, ei fiind cunoscuţi în localitate ca "spaima poliţiştilor locali". În plus, menţionăm că ei mai au un frate, fiind vorba de afaceristul Ştefan Lazăr, care a fost până recent vicepreşedinte al PDL Năvodari. Reîntorcându-ne la scandalurile în care au fost implicaţi cei doi, în anul 2012 ei au fost trimişi în judecată tot pentru infracţiuni de violenţă. Un alt scandal s-a petrecut în 2008, când unul dintre punctele de lucru ale firmei lui Ştefan, SC Bunicuţii Atomici SRL, a fost vandalizat de mai mulţi indivizi adverşi ai celor din familia Lazăr, cei din urmă alergând pe străzi înarmaţi cu bâte, pentru a-i prinde pe cei care le-au spart geamurile. Cel care a pornit totul, Silviu Streinu, în noaptea de vineri spre sâmbătă, angajat al Poliţiei Locale Năvodari, a avut mai multe altercaţii cu fraţii Lazăr.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa va rupa muschiulet.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614