REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

SCANDAL la PNL Constanţa: se cere DEMISIA conducerii

SCANDAL la PNL Constanţa: se cere DEMISIA conducerii

Replica API 17 decembrie 2016 | 22:27 435

Cupşa: „Toate conducerile au eludat mecanismele statutare ale partidului în ultimii 2 ani”

Cupşa: „Toate conducerile au eludat mecanismele statutare ale partidului în ultimii 2 ani”

Gheorghe Dragomir

Demisii la PNL Constanţa. Întruniţi în şedinţă a Biroului Permanent Judeţean, la solicitarea lui Ovidiu Cupşa, a fost pusă în discuţie demisia întregii conduceri judeţene, pe care liberalul constănţean o consideră vinovată pentru eşecul de la alegerile parlamentare. Mai mulţi liberali s-au declarat de acord cu Ovidiu Cupşa, evident, nu şi cei care au susţinut ideea preşedintelui Gheorghe Dragomir ca lista de la parlamentare să fie alcătuită din „oameni noi, care nu au mai avut mandate de parlamentar”.

Ovidiu Cupşa

Gheorghe Dragomir a reiterat că nu îşi dă demisia, lucru pe care l-a declarat, în urmă cu câteva zile, şi pentru cotidianul „Replica” de Constanţa, considerând că cei de la centru sunt vinovaţi pentru scorul slab. În plus, viitorul deputat Robert Boroianu preciza, la rândul său, că scorul de la Constanţa este peste media naţională.

„Am propus ca tot Biroul Judeţean să-şi dea demisia. Să îşi asume şi conducerile judeţene eşecul, nu doar conducerea centrală. Şi-a dat demisia Alina Gorghiu, nu că aş plânge, dar nu este suficient dacă vrem să reformăm partidul. În ultimii doi ani, eu nu am mai recunoscut acest partid. Toate conducerile au eludat mecanismele statutare ale partidului. Prin urmare, propun organizarea de alegeri, de jos în sus, iar până la alegeri, conducerea interimară a organizaţiei ar putea fi asigurată de unul din primarii care au obţinut rezultate bune la parlamentare”, a declarat Ovidiu Cupşa. Invitat să menţioneze care ar putea fi primarul potrivit să preia conducerea interimară a PNL Constanţa, Cupşa a spus: „Robert Şerban de la Eforie, primarul de la Topalu, oricare dintre primarii noştri cu rezultate bune”. „Dar, reforma în partid (la nivelul întregului partid – n.r.) nu se face dacă alegerile sunt organizate de aceeaşi oameni care sunt acum la conducere. Să facem alegeri. Dacă oamenii îi aleg tot pe cei de acum, foarte bine, dar să dăm şansa asta...”, susţine Cupşa. „Eu am spus din primăvară că avem o problemă, de când am adus candidat pentru funcţia de primar din afara partidului”, a conchis Cupşa. De aceeaşi părere cu Ovidiu Cupşa sunt şi viitorii foşti parlamentari PNL Mihai Lupu, Victor Manea, dar şi liberalul Sorin Ciutureanu.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218