REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

SCANDAL la Poliție: IPS Teodosie, atacat de un preot caterisit!

SCANDAL la Poliție: IPS Teodosie, atacat de un preot caterisit!

Replica API 27 octombrie 2016 | 13:17 716

Arhiepiscopului Tomisului a spus din nou prezent la secția de poliție! Mai exact, IPS Teodosie a semnat în cursul zilei de joi, 27 octombrie a.c., controlul judiciar. Nici de data aceasta, IPS Teodosie nu a dorit să facă nici o declarație! Totuși, apariția lui la sediul IPJ Constanța a stârnit revolta unui preot caterisit.

IPS Teodosie a fost întâmpinat la secția de poliție de un preot caterisit care avea să îi transmită anumite lucruri, acesta folosind apelativele de "infractor", "securist" și "trădător securist". "După ani de zile, au ieșit la iveală aceste probleme ale Tomisului. Problemele cu lumânările sunt foarte adevărate. A stopat salariile clerului, preoților, și le-a dat în schimb lumânări să vândă și să vândă. El mai are 15 frați care trebuie să trăiască de pe urma lui. Nu se înțelege această avariție de bani pentru un singur om, este imposibil! Este vorba de milioane de euro. Numai vinul de la Nazarcea, 60 de vagoane de vin, valorează vreo 2 milioane de euro. Este un om bolnav, cafardul banilor, nu are nici un fel de limită nici față de oameni, nici față de Biserică, nici față de Dumnezeu. El afirmă cu emfază că reprezintă Biserica. Un asemenea om să reprezinte Biserica?! Eu aș intra în pământ de rușine să fac asemenea afirmații", a precizat preotul caterisit.

Reamintim că la data de 24 octombrie anul curent, i s-a ridicat măsura preventivă pentru infracţiunea de luare de mită, fiindu-i menţinut controlul judiciar pentru prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată. El este anchetat de procurorii DNA Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102