REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

SCANDAL LA ŞEDINŢA CJC! S-A LĂSAT CU URLETE DIN CAUZA... MAŞINILOR DE SPĂLAT

SCANDAL LA ŞEDINŢA CJC! S-A LĂSAT CU URLETE DIN CAUZA... MAŞINILOR DE SPĂLAT

Replica API 15 februarie 2018 | 00:00 268

Ovidiu Preda, de la Unitatea de Asistență Medico-Socială Agigea a prezentat în cadrul ședinței că dorește să achiziționeze mașini de spălat. Consilierii PNL s-au ridicat nervoși că se dorește achiziționarea de electrocasnice mult prea scumpe. Claudiu Palaz a ridicat de asemenea vocea reclamând că "se țin oamenii degeaba în picioare". Proiectul a trecut cu 14 voturi împotrivă (PNL) şi 20 pentru.

Mai precis, consilierii PNL au invocat faptul că 22.000 de euro pentru o mașină de spălat marca Miele este exagerat. „Există și mașini de spălat la jumătate de preț, cu aceeași capacitate, de la marca Bosch”, a punctat un consilier local. Desigur, Ovidiu Preda se apăra constant, în sensul că preciza clar că este nevoie de astfel de mașini profesioniste pentru eficiență. În replică, consilierii locali au invocat faptul că se cheltuiesc banii publici pur și simplu, fără să se gândească, lăsându-se cu urlete din partea lor, dar și din partea președintelui PMP, Claudiu Palaz, care nu înțelegea revolta consilierilor liberali.

La final, președintele CJC a precizat că nu este vorba despre nicio ofertă de preț, ci de fapt este vorba de un buget estimat a fi cheltuit pentru astfel de mașini de spălat, cu precizarea că pot fi cheltuiți și mai puțin bani în urma unei licitații. „Ofertele nu au fost depuse. Este propunerea de buget. Este doar o propunere de buget. Sunt mașini de spălat speciale pentru spitale, nu sunt mașini de spălat pentru o grădiniță sau pentru o creșă. Pentru o mașină de spălat racordată la gaze, cu toate accesoriile necesare, pentru un spital, nu mi se pare suma exagerată”, a precizat Horia Marius Țuțuianu, președintele CJC.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt romanii,au bani de "logan''dar vor mercedes-neaparat.sunt unii atat de fitosi incat vor varf de tehnologie si ne cacam tot in gradina,analfabeti si saraci avem potop.Vai si vai,greu cu machidonii ajunsi la putere,de-aia ar trebui sa fie si o mica baza de educatie,vii dintr-un mediu defavorizat de la curul oii,normal ca vrei sa epatezi.
2
0
Ce de pierde-vara in sala! La munca nu la pierdut vremea! Oricum sedintele voastre interminabile nu ne ajuta cu nimic!
2
0
Dar Loganul ce are? Cu el va puteti duce rufele acasa, sa le spalati in familie; raman si bani la bugetul care nu va mai ajunge.
3
0
cumparati cu motor ul pe ax indiferent de firma are mai putine consumabile curele de transmisie etc tin mai mult...l.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218