REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

SCANDAL la Târgul de Crăciun! Mai multe persoane care nu aveau CERTIFICAT verde au FORȚAT intrarea. VIDEO

SCANDAL la Târgul de Crăciun! Mai multe persoane care nu aveau CERTIFICAT verde au FORȚAT intrarea. VIDEO

Replica API 4 decembrie 2021 | 00:00 5542

Un grup restrâns de bărbați și femei a provocat vineri, 3 decembrie a.c. un scandal teribil în parcul Arheologic din Constanța. Oamenii nu au ținut cont de copiii care se aflau în târgul de Crăciun și au forțat gardurile montate de autorități, au dărâmat o parte dintre ele și s-au încăierat cu forțele de ordine.

Nu au ținut cont de nimic în încercarea lor disperată de a intra în Târgul de Crăciun fără a avea certificatul verde. Nu i-au împiedicat nici privirile speriate ale copiilor prezenți în parc și nici lacrimile acestora. În timp ce ei provocau acest circ și forțau gardurile, constănțenii responsabili așteptau în ordine sa intre în parc.

Forțele de ordine au intervenit în câteva momente și liniștea a fost restabilită. Din păcate, ceea ce se anunța o seară de poveste, s-a terminat cu lacrimi în ochi pentru copiii martori la acest eveniment.

„Cu toții trebuie sa înțelegem că accesul în Târgul de Crăciun organizat de Primăria Constanța se face în conformitate cu normele legale în vigoare. Mulțumim pe această cale tuturor persoanelor care au dat dovadă de responsabilitate!“ au transmis reprezentanții primăriei Constanța.

sursa video: Reporter Neptun TV

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In aer liber???
3
0
Multa mwe cu kkt pnl si sustinatorilor sai
7
6
Mariane, fwte-o ma pe Maria ca de nefwtwta face isteriile alea. Dk nu mai poti trimite-o la baieti ca sa o rezolve. Stiu ca ii plac mult de tot copiii cruzi !
9
0
Oamenii sanatosi nu au nevoie de vaccin.
8
8
Lasati ooamenii si ce daca sunt nevaccinat toti pot luavsau transmite atat vaccinatii cat si nevaccinatii
10
8
Este vina primariei, pentru ca in conditiile de pandemie n-ar fi trebuit organizat targul, stiind foarte bine ca oamenii sunt foarte departe de civilizatie. Noi vrem sa ne comparam cu Europa de Vest, dar suntem cei mai necivilizati.
11
4
imbecililor...va stiti voi care....nu mai scriu aici...
3
9
Ia faceti asa si intr-o tara civilizata si vedeti ce amenda va luati...aici se dau amenzi numai pentru parcari!
25
5
din filmari sse vede cum lumea prezinta certificatul si isi vede de distractie mai putin de urlatoarea cu tricolorul .
26
3
In ce tara traim. Vrem democratie dar nu respectam legile.
25
6
mai nou toti idiotii umbla cu tricolorul de gat! in frunte cu scroafa aia!
33
8
Amiral de nimic nare habar
23
8
Mariane, iar nu i-ai dat de mancare Mariei si a luat-o razna de foame. Vb cu baietii de la firma aia de paza de pe Primaverii....poate va lipiti amandoi de o farfurie de mancare
15
4
Este oras mare si frumos, aveti pe unde va plimba. Ce va inghesuiti acolo? C.a.c.a.t.i-v.a pe organizarea lor si ignorati-i. Asta merita.
31
10
O solutie simpla...La canal!
23
11
La organizarea de toata jena de acolo era de asteptat sa apara scandaluri. Ce a facut chitac acolo e circ, nu Targ de Craciun !
39
6
Iresponsabili acesti indivizi. Ar trebui arestati.
39
20
Nu ti se mai scoala piticu
12
19
In seara deschiderii, pentru reclama si poze cu lume multa nu s-a cerut niciun certificat. Viceprimarul Ionut umbla mandru fara masca, sa iasa bine in pozele cu lume fericita. De a doua zi ii doare la basca, au uitat de parc
47
2
Daca sunteti jurnalisti buni, dati imagini si detalii despre turbulenti,sa-i vedem la fata, sa ne ferim de ei. Poate erau niste specialisti ai buzunarelor.
54
17

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920