rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 18 octombrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

SCANDAL la terasa La Steaguri din Mamaia! Au intervenit Poliția și Ambulanța!

Agitație și scandal pe terasa La Steaguri din stațiunea Mamaia! Un control al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța s-a lăsat cu pahare sparte în capul patronului și amenințări.

Mai exact, în momentul verificării, reprezentantul localului a început să amenințe, așa că inspectorul CJPC a solicitat prezența Politiei. Ulterior, același patron recalcitrant a amenințat că se taie, ba mai grav, şi-a spart un pahar în cap. La fața locului s-au deplasat polițiștii și medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță.

„Noi am avut probleme. Și-a spart proprietarul un pahar în cap. Făcea în așa fel ca sângele care îi curgea pe față să ajungă pe hainele noastre. Eu sunt plin de sânge. Mi-a spus mie de câteva ori că își sparge un pahar în cap. Eu i-am spus să facă ce vrea. Eu am control. Îmi asum. Dacă își sparge dânsul un pahar în cap, asta nu îmi împiedică actul de control. Nu este la primul incident. Proprietarul de aici are istoric. Noi cântărim împreună cu cei de la DSV expiratele și în ce hal arătau și ce aveau prin frigidere. Nu sunt chemat aici să îl rog să nu își spargă pahare în cap. A urlat, ne-a îmbrâncit în spațiul de depozitare, nu m-a lăsat pe mine să ies până nu stau de vorbă cu el. Îmi sugera ideea de mită. După spunea că mi-a dat mie cozonaci. Nu știe dânsul că eu sunt aici de o lună”, a spus Horia Constantinescu, directorul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului.

În urma controlului, inspectorii au depistat 187 kg de diverse sortimente de carne şi peşte cu potenţial periculos. Aici au fost găsite de la expirate la alimente gătite şi apoi congelate pentru a fi servite din nou, ca proaspete.

Din păcate, situaţiile de acest gen, în care patroni disperaţi că se aleg cu afacerea închisă pentru câteva zile întrucât au pus în pericol sănătatea oamenilor aleg să se mutileze şi să arunce cu sânge pe organele de control!

Ce spune Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor

În data de 08.06.2017 mai multe echipe de comisari au efectuat acţiuni de control la mai multe unităţi de alimentaţie publică din staţiunea Mamaia şi Satul de Vacanţă, la structuri de primire turistice cu funcţiuni de cazare şi stucturi de vânzare a produselor nealimentare din staţiunea Mamaia.

De la începutul controlului efectuat la terasa „La Steaguri” din satul de vacanţă, reprezentantul localului a început să ameninţe, aşa încât echipa de comisari a fost nevoită să solicite prezenţa unui echipaj al Poliţiei. Acelaşi patron a ameninţat că se taie, lucrurile au degenerat şi ulterior acesta şi-a spart un pahar în cap, fiind necesară prezenţa Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

În urmă verificărilor efectuate în blocul alimentar al unităţii de alimentaţie publică au fost constatate următoarele:

-utilizarea în prestarea servicului de alimentaţie publică a 8,75 cotlet de porc şi carne porc expirate de aproximativ 2 luni de zile, respectiv 1 lună de zile; brânză feta 0,8 kg expirată din 22.04.2017;

-s-au identificat încă 187,65 kg de materii prime şi preparate culinare cu neconformităţi majore ce urmau să se utilizeze în prestarea de servicii şi în circuitul de servire al consumatorilor, astfel: saramură scrumbie preparată, la care s-a modificat starea termică ( produs congelat); brânză telemea cu starea termică modificată (produs congelat); carne diferite specii congelată la care nu s-au putut identifica porţiunile anatomice, fără elemente de identificare şi caracterizare din care să se poată stabili încadrarea în dată durabilităţii minimale(termen de valabilitate), fiind un produs potenţial periculos.

La identificarea şi cântărirea produselor cu deficiente s-a colaborat cu reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare la solicitarea conducerii CJPC Constanţa.

Loturile de produse cu neconformităţi s-au interzis la utilizare în prestarea de servicii de alimentaţie publică şi în circuitul de servire al consumatotrilor , s-au confiscat în vederea redirijarii către o unitate specializată în denaturare.

Ca urmare a deficienţelor constatate s-a dispus închiderea temporară a unităţii.

Administratorul societăţii a fost invitat la sediul CJPC Constanţa pentru întocmirea documentului de control, în dată de 09.06.2017.

Update: Patronul a contactat cotidianul Replica de Constanța, precizând că nu a vrut să ofere mită!

A.C., C.C. L.C.

vineri, 9 iunie 201729929
Comentarii

31Madalin(9 iun 23:07)
Fratilor la stiaguri e cea mai buna mancare,e totul e oke,e curat,liniste,ma simpt bin de cate ori merg cu familia mea in mamaia la stiaguri,de cate ori am ocazia sa merg in mamaia,ma opresc sa iau masa inpreuna cu familia mea la domnul bacula,la stiaguri, domnul bacula e un om de nota 10,inpreuna cu doamna cami,dumnezeu sa le dea sanatate,sai ajute in continoare,ca si dansi au ajutat multa lume
03DORU(9 iun 19:01)
punetii pe ei sa manince tot ce au gasit autoritatile protectia consumatorului
23europeanu(9 iun 18:41)
sa fie clar pentru toata lumea. Scandalul a fost pentru ca n-a vrut bacula sa dea spaga.Punct.
04nae(9 iun 18:37)
makidonii astia nu aruncau nimic,au strans toate resturile,sigur nu dadeau nimic de mancare nici personalului,numai auua,nesatui poate acuma o sa se sature cu amenzi
04Mamaia : jungla mafiotilor(9 iun 17:08)
tonti cocalarii din tara au ajuns mari patroni pe litoral crezandu-se ca si cornuta kovesi stapanii lumii !
06Claudiu(9 iun 15:33)
Poti sa faci control oricand acolo mereu vor fi expirate si tot felu de marlanii ...
19Marian(9 iun 07:59)
Daca s-ar lua la control serios toata cocina aia numita mamaia, dintr-un cap in altul, nu cred ca ar ramane nimic deschis.
06Salam(9 iun 07:31)
Niste zdrente de oameni futule morti in gura de tepari
09dana(9 iun 07:12)
Felicitari organelor de control ! este un atentat la viata oamenilor sa servesti produse expirate nu au ce cauta combinele frigorifice in si pe terase pentru a depozita mancare si mai este o problema parodusele achizitionate congelate de ani folosirea cuptoarelor cu microunde pentru decongelare ....goana dupa imbogatire naste monstri
18Si.mplu cetatean(9 iun 02:01)
Actiunea sau actiunile ce vor urma demonstreaza ca Mamaia devine un loc mai sigur.Felicitari autoritatilor si la cat mai multe controale reusite.
29ioana(8 iun 23:36)
Despre acesti indivizi, BACULA CONSTANTIN ,si nevasta lui CAMI sau sefa cum ii place sa i se zica, sunt nenorociti,nu-i mai plangeti.Am lucrat la ei si eu si mama mea,nu ne-au facut contracte de munca,ne-au inselat la bani,ne-au muncit zilnic 12-14 ore,erau zile cand lesinam de oboseala.Vorbesc urat cu angajatii jignesc mereu.El a fost candva cat de cat de treaba, insa dupa ce i-a dat ei , Cameliei, mana libera,l-a incalecat, scuze de expresie, si de atunci sunt niste TIRANI.ANUL TRECUT AU BATUT AMANDOI IN BUCATARIE,UN FOST ANGAJAT,L-AU UMPLUT DE SANGE,CEI CARE AU VAZUT SE TEM SA VORBEASCA.
37Chin tao(8 iun 23:14)
Eu nu inteleg cum au reusit si restaurantul chin thai wok si rustic din city sa redeschida intr un timp atat de scurt
07Murphy(8 iun 22:42)
Ha,ha...totul a fost ok, asta depinde cat de idiot esti tu, dar ce sa mai zicem, credeti voi ca makedonii, cei mai hoti din Romanica, au facut averi muncind cinstit. Haida deee, hotia la ei este litera de lege, manjesc cu putin oameni slabi care ocupa functiile importante de control si ei fura insutit mai mult. Legea trebuie sa fie aspra si mai ales aplicata atunci cand un makedon pune viata consumatorilor in pericol. Confircat toata averea ilicita si interzicerea totala a mai practica comertul. La autostrazi cu ei, sa vedem daca acolo mai fura si asfaltul ?
102Bogdan(8 iun 21:14)
Am mancat de multe ori la terasa in cauza si chiar am fost la un majorat acolo. Pot spune ca totul a fost ok. Poate omul are dusmani si de acolo problemele. Autoritatile vor decide cine are dreptate.
118Viorel(8 iun 20:41)
Nemernic putin zis acest patron de la steaguri Bacula Constantin vinde mancare expirata, tine oamenii fara contracte de munca nu-i plateste la timp,le scade din salariu sa vina ITM-UL peste el are o gramada fara contracte de munca acum, inchiriaza camere la negru deasupra terasei Atentie vinde mancare congelat si reincalzita multumim organelor de control .astfel de indivizi trebuie sa-i eliminati
316Lilo(8 iun 20:13)
Bacula ala, caci despre el est vorba in propozitie, este un jeg uman. Asa face la fiecare control. Ba, odata, a reprosat cuiva de la control, ca din cauza acelei persoane, a facut el hemorizi la cur!!!
119gogu(8 iun 20:11)
eu as propune ca cine are expirate sa nu fie amendat ci sa le manance el si familia lui pana la ultimul gram.
318Un cetatean(8 iun 19:45)
Duce ti va si la casa Valcea , ca si machedonu' ala vinde expirate si traieste din spagi, baga mi as pula n natia lui de escroc, nu plateste salariile la lume , o mizerie infecta la bucatarie si in casele alea unde dorm angajatii , ca ultimii caini.
012TERASA LA GRATARE(8 iun 19:44)
Sa mearga DSV si OPC la terasa cu gratare de linga pasarela de la Sat Vacanta ! Patronii, sot si sotie , din Arges , care au teraze si la Neptun si in Mamaia la Butoaie , sunt niste snapani , cumpara carne expirata si o frig pe gratare ! Nu platesc angajatii pe care ii exploateaza ! Niste jeguri !
114Sanatate si viata(8 iun 19:01)
Toti cei care comercializeaza produse expirate sa fie condamnati ptr atentat la viata si sanatatea persoanelor. Circumstanta agravante, fapte comise cu intentie directa.
216Vasile(8 iun 18:53)
Niste machidoni jegosi , pana acum le a mers cu spaguta acum insa numai le a mers. Foarte bine sa le inchida jegu ala numit restaurant!
234Dan 78cta(8 iun 18:15)
Sunt un client la Steaguri de cate ori am fost acolo totul a fost ok fara probleme ,curat se vede si la bucatarie ,servirea este de nota 10 .
116Nene(8 iun 17:58)
Mai cc ac , va e frica sa va dati numele si atunci cand scrieti la general ? Localuri si proprietarul sunt secrete ?
012Mejeffe(8 iun 17:35)
Sa inchida toate mizeriile.ramanem fara terase an acesta.
028Opc(8 iun 17:18)
Sa inchida focarul de infectie!
323Cetatean(8 iun 17:16)
Bravo CJPC. pe cand descinderi in restul statiunii ? Sunt nereguli peste tot !!
130ion(8 iun 17:06)
Escrocii astia se dau victime, dar ei sunt niste jigodii. Este clar ca fura la cantar iar carnea este de pe. ,,,,,,, timpuei!
mai mult...Local
18 oct 02:21LocalModernizarea arterelor între Gara CFR şi staţiunea Mamaia: detalii! FOTO

Primăria Constanţa reaminteşte investiția în valoare de 91,5 milioane lei (fonduri structurale) pentru...1014

18 oct 03:04LocalAutovehicule abandonate sau fără stăpân vor fi ridicate de pe domeniul public298
18 oct 03:02LocalALERTĂ! Minoră din județul Constanța dată DISPĂRUTĂ!875
18 oct 03:01LocalPolițiștii de frontieră au intervenit în sprijinul unui bărbat cu probleme medicale aflat la pescuit pe Dunăre

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia au intervenit în sprijinul unui bărbat...334

18 oct 03:00LocalPolițiștii din Constanța, de vorbă cu elevii despre neglijarea protejării identității lor276
18 oct 02:58LocalTurist CĂUTAT de polițiști, în Tulcea! Se rătăcise..320
18 oct 02:58LocalVal de șoferi BEȚI pe drumurile din Constanța!

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă, la data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 16.10, au depistat...417

18 oct 02:59LocalA luat foc o maşină în Poarta Albă536
18 oct 03:07LocalUniunea Armenilor din Constanța, lansare de carte și un minunat concert435
18 oct 03:09LocalSimpione SRL va ridica un imobil de opt etaje în Constanța

S.C. SIMPIONE S.R.L. intenționează să ridice un imobil de 8 etaje pe strada Oborului din municipiul Constanța iar...740

18 oct 03:06LocalGreen Executive SRL, investiții în localitatea Corbu!482
17 oct 02:17LocalActul de identitate VALABIL, condiţie pentru exercitarea dreptului de vot385
Vremea
10.7°10.7° - 12.4° vineri, 18 octombrie 2019
ConstantaUmiditate: 79%
Vânt: 1.07 m/s
Presiune: 1018.04 milibari

Loto
6/495615214145
5/403733343612
joker11319254010
Horoscop
mai mult...SPSportRT
18 oct 00:00SportSimona Halep urcă în clasamentul WTA, după ce Elina Svitolina a fost eliminată surprinzător la Moscova

Simona Halep (28 de ani) va urca pe locul 5 WTA la începutul săptămânii viitoare, după ce ucraineanca Elina...116

18 oct 00:00SportGică Hagi, după egalul naționalei: „Se vorbește că aș fi supărat”

Gică Hagi, 54 de ani, antrenorul Viitorului, a oferit o reacție legată de meciul România - Norvegia 1-1, din...114

18 oct 00:00SportPsihologul sportiv Andreas Hniatiuc n-are milă de Cosmin Contra: „Cum să fie un model ăsta care vorbește dancileza și înjură ca un derbedeu?”

Andreas Hniatiuc, unul dintre psihologii renumiţi din domeniul sportului, fost lector la Școala Federală de...114

18 oct 00:00SportValoarea lui George Pușcaș s-a dublat și atacantul a intrat direct în top 3 români

George Pușcaș nu trece printr-o perioadă prea bună, după ce a ratat penalty-ul din meciul dintre România și...97

Politică
18 oct 00:05PoliticăSondaj PNL: Lupte grele pentru turul II la alegerile prezidențiale

Un sondaj intern transmis în PNL în debutul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale arată că în timp...569

18 oct 02:21PoliticăBani de la Guvern pentru localitățile din județul Constanța. Cine a primit cea mai mare sumă!

Hotărârea nr. 752/2019 privind repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din taxa pe...858

18 oct 02:22PoliticăLudovic Orban, despre examenul de rezidențiat: „O formă de examinare care nu este absolut necesară“

Prim-ministrul desemnat Ludovic Orban a declarat, joi, că problema examenului de rezidențiat reprezintă una dintre...221

18 oct 02:22PoliticăFlutur: Cine a votat căderea guvernului să meargă până la capăt; provizoratul şi interimatul trebuie curmat

Liderul judeţean al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că acei politicieni...242

18 oct 03:00PoliticăAnunț oficial din PNL: De când vor fi concediați bugetarii angajați de PSD „pe pile“

...506

18 oct 03:03PoliticăMircea Diaconu: Premierul nu îl decide preşedintele României; îl decide jocul politic

Candidatul independent la alegerile prezidenţiale, susţinut de către Pro România şi ALDE, Mircea Diaconu, a atras...226

18 oct 03:02PoliticăLudovic Orban spune că Pro România se alintă: Până la final ne vom înțelege. O să fie ca la moțiunea de cenzură

Premierul desemnat sa formeze guvernul, Ludovic Orban (PNL), a declarat joi, dupa discutiile cu Pro Romania legate de...201

18 oct 03:02PoliticăPonta: Susţinem să avem alegeri parlamentare anticipate odată cu cele locale sau la o săptămână diferenţă

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat joi că susţine organizarea de alegeri parlamentare anticipate...209

18 oct 00:05PoliticăDeputatul Boroianu, pe lista de propuneri a PNL pentru Ministerul Agriculturii

Posibilul Guvern PNL vine cu surprize la capitolul nominalizări pentru ministere. De la Constanţa, sunt vehiculate...1226

18 oct 03:03PoliticăPropunerile PNL pentru noul Guvern Orban!

A apărut lista cu propunerile miniștrilor din Guvernul Orban, după rundele de negocieri cu partidele care au votat...676

Monden
18 oct 00:00MondenAlexa, noi dezvăluiri despre bătaia primită de la Anamaria Prodan

În luna iulie a acestui an, fanii sportului şi nu numai au fost luaţi prin surprindere de un gest făcut de Anamaria...101

18 oct 00:00MondenÎn ce vilă a locuit Tamara Buciuceanu. Sora de 88 de ani şi nepotul „Ionică“ îi moștenesc averea

Tamara Buciuceanu-Botez nu a avut niciun copil cu soțul ei, medicul anestezist Alexandru Botez care a decedat în urmă...126

18 oct 19:24MondenRamona Bădescu a născut în secret la o clinică privată din Roma

Vis împlinit pentru Ramona Bădescu. Bruneta, în vârstă de 50 de ani, a dus foarte bine sarcina la bun sfârşit şi...93

18 oct 00:00MondenUnde și când va avea loc înmormântarea Tamarei Buciuceanu Botez

Tamara Bucicuceanu Botez va fi înmormântată vineri la ora 12.00 la Cimitirul Sf Vineri, unde”doamna...96

18 oct 00:00MondenNicki Minaj susţine că a fost sarcastică când a vorbit despre o colaborare cu Adele

Nicki Minaj a susţinut că a fost "sarcastică" atunci când a spus că a înregistrat o melodie şi a filmat un...99

18 oct 00:00MondenJonah Hill a renunţat să joace în noul ''The Batman''

Jonah Hill, actor dublu nominalizat la premiul Oscar, s-a retras din negocierile pentru rolul antagonistului din noul...92

18 oct 00:00MondenJennifer Aniston revine în televiziune într-un serial difuzat de Apple TV+

Actriţa Jennifer Aniston revine în televiziune într-un serial produs de platforma de streaming Apple TV+, "The...98

18 oct 00:00MondenHitul 'Con Altura' al cântăreţei spaniole Rosalia a depăşit un miliard de vizualizări pe YouTube

Noua senzaţie a muzicii spaniole Rosalia a obţinut un nou succes în cariera sa fulgerătoare: videoclipul piesei 'Con...98

18 oct 00:00MondenDavid Duchovny va juca într-un remake după filmul horror ''The Craft''

Studiourile Blumhouse Productions l-au distribuit pe starul seriei "X-Files", David Duchovny, în proiectul unui remake...88

18 oct 00:00MondenUn musical bazat pe celebrul film "Mrs. Doubtfire" se va juca din primăvară pe Broadway

Un nou musical bazat pe filmul clasic cu Robin Williams din 1993, "Mrs. Doubtfire", va ajunge pe Broadway în primăvara...93

Mapamond
18 oct 00:00MapamondBoris Johnson anunţă un "nou acord excelent" de Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a anunţat joi dimineaţa pe Twitter că s-a ajuns la un "nou acord excelent" de Brexit...106

18 oct 00:00MapamondNegocierile de aderare cu Turcia ar trebui suspendate din cauza invaziei în nordul Siriei, afirmă preşedintele PE

Negocierile de aderare la Uniunea Europeană cu Turcia ar trebui suspendate din cauza invaziei în nordul Siriei, a...92

18 oct 00:00MapamondDiplomaţi americani, acuzaţi că ar fi încercat să intre într-o zonă unde se află o bază secretă rusă

Rusia a acuzat joi trei diplomaţi acreditaţi la ambasada SUA din Moscova de a fi încercat să intre într-o zonă cu...95

18 oct 00:00MapamondBulgaria: Directorul postului naţional de radio, demis pentru încălcarea dreptului la informare al cetăţenilor

Autoritatea de reglementare în domeniul mass-media din Bulgaria l-a demis joi pe directorului postului naţional de...92

18 oct 00:00MapamondGrecia: Cel puţin zece arestări după ce un grup de protestatari a invadat consulatul turc din Salonic

Poliţia elenă a arestat joi cel puţin zece persoane care au invadat sediul consulatului Turciei de la Salonic, în...103

18 oct 00:00MapamondPoliţia olandeză a arestat 23 de persoane în urma ciocnirilor dintre turci şi kurzi în Rotterdam

Poliţia olandeză a anunţat joi că a arestat 23 de persoane în urma ciocnirilor survenite cu o zi înainte în...98

18 oct 00:00MapamondSiria: Ofensiva turcă a determinat 300.000 de civili să-şi abandoneze locuinţele

Operaţiunea militară lansată de Turcia împotriva miliţiei kurde din nord-estul Siriei a determinat 300.000 de...97

18 oct 00:00MapamondVietnam: Ministrul adjunct al Educaţiei a murit după ce a căzut de la etajul opt al instituţiei

Ministrul adjunct al Educaţiei din Vietnam a murit joi dimineaţa după ce a căzut de la etajul opt al instituţiei,...107

18 oct 00:00MapamondFrontex: Numărul de treceri ilegale a frontierelor spre UE a crescut în septembrie

Numărul de treceri ilegale de frontiere ale Uniunii Europene a crescut în mod semnificativ în septembrie, majoritatea...96

18 oct 00:00MapamondManifestaţie la Varşovia pentru apărarea educaţiei sexuale a minorilor

Circa o mie de persoane au manifestat miercuri seara la Varşovia împotriva unui proiect de lege care pedepseşte cu...104

Sănătate
12 oct 04:54SănătateBoala mâinilor murdare! Aproximativ 100 de copii din Constanța, diagnosticați cu hepatita A

Peste 130 de persoane au fost spitalizate în ultimele trei luni în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța cu...2772

10 oct 15:26SănătateDirectorul medical al Spitalului Județean Constanța, Bogdan Obadă: 'Suntem singura secție de Ortopedie din Dobrogea care rezolvă urgențele'

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei” Constanța a primit, în ultimii doi ani, o finanțare...3541

9 oct 00:00SănătateEste nevoie de sânge! Participă şi tu la acţiunea de donare de la Hârşova!

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa, Primăria Oraşului Hârşova şi Spitalul Orăşenesc Hârşova...586

30 sep 00:00SănătateFonduri nerambursabile pentru dotarea Spitalului Orăşenesc Hârşova

Primarul Orașului Hârșova, Viorel Ionescu, a semnat luna trecută contractul de finanțare a proiectului „Dotarea...782

30 sep 02:35SănătateUn medicament cu ranitidină a fost retras de pe piață: specialiștii consideră că produce cancer

Un medicament care conține ranitidină este suspectat că ar putea produce cancer și a fost retras dintr-un mare lanț...1632

28 sep 01:01SănătateStroe: Spitalul Militar va fi transformat în Spital Regional; va fi gata în 2 ani, în parteneriat cu turcii

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, a anunțat într-o conferință de presă că spitalul regional va fi gata...5034

27 sep 01:04SănătateO reţea de trafic de ovare şi nou-născuţi, destructurată de poliţia greacă

O reţea de traficanţi care vindeau nou-născuţi şi ovare prelevate de la femei provenite în principal din Bulgaria...998

26 sep 01:01SănătateProiect de rectificare bugetară pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța!

În luna august a acestui an, bugetul Spitalulului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța a fost rectificat, la...2210

25 sep 16:26SănătateCompartimentul de Terapie Intensivă Neonatală inaugurat cu sprijinul unor asociaţii şi a unei fundaţii

Opt mii de ore de muncă, 14 kilometri de cablu de date, 70 tone de nisip şi aproape 14.000 de cărămizi, sunt doar...2717

24 sep 01:28SănătateANUNŢ PROGRAM DONARE DE SÂNGE!

Toate persoanele care doresc să doneze sânge, dar nu o pot face în zilele lucrătoare, să se prezinte sâmbătă...1110