REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

SCANDAL la un hotel în Olimp: un turist a sărit la bătaie la un ospătar, pe motiv că n-a mai fost mâncare! VIDEO

SCANDAL la un hotel în Olimp: un turist a sărit la bătaie la un ospătar, pe motiv că n-a mai fost mâncare! VIDEO

Replica API 17 iunie 2019 | 00:10 2021

All inclusiv pe litoral! Mâncare puţină, turişti mulţi! Sâmbătă, 15 iunie, a avut loc un incident la un hotel în staţiunea Olimp, când câţiva turişti s-au certat cu reprezentanţii unităţii de cazare pe motiv că nu mai au mâncare! Aceştia au fost nevoiţi să meargă în oraş să ia masa, se plânge managerul unei agenţii de turism care şi-a trimis clienţii la Olimp.

“Scandalul a izbucnit la masa de prânz şi seara, când, oamenii stăteau la coadă când ajungeau la tăvi, nu mai era mâncare. Unii au plecat să mănânce în oraş. S-a ajuns şi la incident. Cineva i-a băgat mâna în gât unui angajat care a comentat. Foarte slabă organizarea. Au fost probleme şi la cazare, unii nu-şi luase cameră nici la ora 9 seara”, a declarat managerul, pentru Replica. „Hotelul şi-a făcut reclamă şi-a făcut un discount de 45 %, s-au vândut 5 nopţi de cazare la all inclusive cu până-n 2000 de lei. Să ajungi să nu poţi pune mâncare în tăvile alea, e incalificabil”, a mai declarat managerul agenţiei de turism. OPC a intrat pe fir, însă inspectorii nu pot merge în control, întrucât nu s-a făcut sesizare în acest sens, însă au contactat reprezentanţii hotelului.

„Această persoană a refuzat să depună o plângere pe baza căreia să punem ajunge la acest hotel. L-am rugat să depună o sesizare în scris şi refuză lucrul acesta. Am luat legătura cu conducerea societăţii care administrează hotelul. Ne-a explicat că au 400 de turişti cazaţi şi e o singură persoană foarte nervoasă, s-a certat cu un ospătar”, a precizat Horia Constantinescu.

Horia Constantinescu a declarat că a activat Comandamentul Litoral pentru aceste zile aşa că, oricine poate face o sesizare, inspectorii sunt pe poziţii.

Reprezentanţii hotelului nu au putut fi contactaţi pentru un punct de vedere.

VIDEO:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
veniti in pula mea din cuca macaii la constanta si faceti pizda mare si mancati numai salam cu paine si pateu,
1
1
bine ca ai bani, silfido care esti!!! sa inteleg ca nu mananci, stai la plaja si tragi pe nas...?!? la cati bani ai, neamarasteanuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
3
0
Turistul idiot sare la ospatarul care de fapt chiar nu are nici o vina in managerierea unui hotel.Turistul idiot este de teapa sefului hotelului,ei doi ar fi trebuit sa fie ,,in ring''. Cum poti deschide un ,,all inclusive'' fara sa ai cunostinta de cum se face asta? Sefii curului trebuiau sa ia lectii de la altii care au experienta.
11
2
De ce nu spuneti a cui este hotelul, sa-l evitam pe viitor. Oricum, dupa culoare perdelelor imi dau seama.
9
2
Hotel in Olimp?aud bine,in Olimp? Ba bizonilor,Olimp,neptun,cap aurora,jupiter,venus,saturn,mangalia reprezinta drojdia litoralului.Nici ugeseraizerii cu familii n.ar trebui sa vina.Mare cu pietre,plaja inghesuita,tiganime turca cit cuprinde,sejur placut!
7
3
La all inclusiv merg numai amarastenii care nu au ce manca acasa, vin aici sa se sature, umplu cu varf farfuriile si nu le mananca si uite asa se poate sa nu ajunga mancarea. Am fost odata in Bulgaria si fomistii din Ro faceau la fel. Unii au stat mai mult in sala de mese decat la plaja sau in oras.
10
8
desi sunt constantean recunosc ca pe litoralul nostru serviciile lasa de dorit . terasele sunt mizerabile . mancarea varza. servirea varza. toti sunt numai pe japca.
21
3
Merge-ti la bulgari
11
5
Nu mai aveau mancare de anul trecut,cu ce sa mai serveasca turistii?Al-inclusive pe litoralul romanesc?Pai turismul pe litoral inseamna doar evaziune fiscala si spagi catre diverse autoritati ale statului!Din doua luni si jumatate de sezon,daca ar putea sa-si SUV,sa-si faca vila,sa vada juma' de lume si sa mai traiasca si cu tot neamul pana in vara urmatoare!Litoralul romanesc inseamna profituri cat mai mari pt.operatorii din turism,turistii sa se multumeasca cu ce li se ofera,asta e gandirea!Pe unii politicieni ii intereseaza modificarea structurii anului scolar,bineinteles cu interes!
19
2
Turismul pe litoral e 2 luni.Din profitul obtinut se plaresc taxe si impozite pe un an fiscal.Apoi salarii si asigurari aferente personalului.Dupa care patronul trebuie sa se faleasca cu o masina noua si bengoasa, o vacanta- doua prin cele mai exotice locuri, mai are si famelie mare inclusiv o amanta care trebuie intretinute pana la vara viitoare cand se da din nou buful.Asa ca dragi turisti trebuie sa fiti intelegatori daca preturile sunt sus, iar gramajul sub limita prevazuta de retete. Consultati ag de turism si comparati un sejur aici si altul identic pe la vecini.Vacanta placuta!
20
2
Ma turistilor voi sunteti curajosi,sa va ajute dumnezeu sa nu va inbolnaviti de la mancarea asta ca tot pe voi va acuza patroni pentru ca ei au mancare buna dar voi mancati ca inbuibati pt.ca va place moca.
12
2
Este o sesizare facuta, OPC si ITM ar trebui sa intervina acolo.Copiii muncesc acolo de la ora 6 la ora 23, mancare insuficienta, fara personal la curatenie, fara siguranta in camere, fara telefoane fixe ca sa poti suna la receptie, in corpul F, nu a mers cablul tv, deci 4 zile fara tv..Poate chiar seciau masuri serioase. Turismul romanesc pierde din cauza,acestor furnizori de turism.
16
3
isi bat joc de copii care lucreaza deoarece sun pre putini..cei care servesc sunt si la curatenie si la servit si la adunat la absolut tot. pe barul de all inclusiv era un singur ospatar care servea 200 de persoane.. cum sa se descurce singur cand fiecare ii cerea 2 3 4 beri sau sucuri pentru ca era la pahar de plastic din ala mic ..si ca sa mu stai la rand de atatea ori iti luai 3 4 5 pahare
10
2
Am fost acolo 4 zile.In camera a fost mizerie, in baie la fel, balconul plin de cacat de pasari..prosoapele le-a schimbat a 3 zi cand am cerut eu, cosul de gunoi mi s-a golit in seara dinaintea plecarii.. Mancarea a fost.buna, gustoasa..dar coada la mancarea era mai rau ca pe vremuri la paine so cand ajungeai acolo mai stateai 10 minute pana umplea tavile. In hotel a foat plin de tantari si gongi moarte..mizerie de nedescris pezte tot, pe mese in bai in restaurant. Sincer apreciez pe acei tineri care lucreaza acolo ,efectiv umblau ca pe role pt ca sefu mare isi bate joc de ei..
12
0
banii nemunciti se duc la cipani, aia care muncesc banii belesc ochii si merg in bulgaria sau grecia!!!
12
1
Patroni lacomi care vor sa se imbogateasca cat mai repede si le ofera conditii de cazare de 2 lei turistilor.
16
1
Sa le dea cate o shaorma plus cartofi si gata
11
2
n-aveti ce manca acsa , a-ti venit sa va imbuibati pe litoral cu 15lei. i-a dati milionul pe sezlong si parcare, va faceti cartofi prajiti in camera, veniti pe litoral sa va jecmanim de tot, jupuiti de viu, asa va trebuie zdrentelor
14
20
baiii vati dusla distractieee muistilor nu sa plingeti dupa mincare pisapas pe voi de gunoaiee
10
34
Blaxy Resort este locatia ,sunt niste tepari din Bucuresti care au inchiriat hotelul pentru tot sezonul si fraieresc turistii cu vacante all inclusive ieftine
33
4
all inclusiv original de litoral , o varza la 100 de turisti , un kil de carne tocata la fel , samd . la 400 de turisti all pranz si cina trebuie sa ai ceva dute de kg de mancare pe zi plus bauturi , fructe , deserturi . la 5 zile lasam hotelul sa calculeze
22
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367