REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Scandal la una din carmangeriile lui Dimoftache: o clientă susţine că a fost agresată de patron

Scandal la una din carmangeriile lui Dimoftache: o clientă susţine că a fost agresată de patron

Replica API 3 septembrie 2014 | 00:00 272

După măcelăria clandestină, încă o belea

După măcelăria clandestină, încă o belea

O femeie din Constanţa susţine că a avut parte de o întâmplare cât se poate de nefericită, referindu-se la faptul că a cumpărat carne alterată de la o carmangerie din Tomis III, dar când s-a întors pentru a atrage atenţia angajaţilor, a fost agresată de patron, fiind vorba chiar de Răzvan Dimoftache, care a mai avut probleme cu legea în trecut, autorităţile închizându-i o altă carmangerie, din zona Gării.

Nefericitul eveniment s-a petrecut miercurea trecută, 27 august, când Luminiţa Munteanu, de 54 de ani, a mers la carmangeria din zona Tomis III de unde a cumpărat carne. Când şi-a dat seama că produsul este alterat s-a întors, dar a fost refuzată de către angajaţi, care nici nu au vrut s-o asculte. Pentru a nu încinge spiritele, femeia a plecat, dar a revenit mai târziu, moment în care, când i-a bătut în geam patronului, acesta a deschis uşa şi ar fi lovit-o cu pumnl în zona feţei. "Atenţie de unde cumpăraţi carne! În seara asta (miercuri - n.r.) la carmangeria din Tomis 3, la intrare în piaţa Tomis 3, în dreapta, lângă magazinul de măsline, mama mea a fost agresată de patron pentru că a avut tupeu să refuze carnea care mirosea urat şi să-şi ceară banii înapoi. Într-un final nu au mai vrut să-i dea nici carnea, nici bonul fiscal (aflat în punga cu carne) şi în loc de bonul fiscal a deschis uşa şi i-a dat un pumn în faţă mamei mele. Acum suntem la urgenţă! În ce lume trăim? Într-un magazin de carne nu poţi să refuzi carnea că este stricată şi ţi-o şi iei că ai tupeu să îţi ceri banii înapoi? Doamne !!!! Aşa că aveţi grijă cu aceşti oameni. Acum am aflat câte reclamaţii au pentru calitatea produselor !", a spus fiica femeii agresate, Simona Paraschiv, pe o reţea de socializare. Patronul carmangeriei este chiar Răzvan Dimoftache, căruia autorităţile i-au închis, în 2013, un depozit de carne din zona Gării, acolo unde au găsit carne stricată sau cu termen de valabilitate la limita expirării. În plus, Garda Financiară l-a suspectat pe acesta şi de evaziune fiscală. Acum, iată că şi femeia agresată este hotărâtă să-şi facă dreptate, aceasta mergând la Serviciul de Medicină Legală, sesizând DSV-ul dar şi OPC-ul. Totodată, Poliţia s-a autosesizat şi a deschis o anchetă în acest caz.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614