REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

SCANDAL pe Facebook în cazul unei tinere care a DISPĂRUT!

SCANDAL pe Facebook în cazul unei tinere care a DISPĂRUT!

Replica API 10 iunie 2017 | 00:00 310

La scurt timp a fost găsită

La scurt timp a fost găsită

Georgescu Mădălina Cosmina

S-a dat alarma pe Facebook în vederea găsirii unei tinere din Constanța. Sora ei a postat o fotografie și a scris că nu mai știe nimic de ea de două zile. Apoi, la numai câteva ore de la postare a venit cu anunțul: a fost găsită. Și atunci a început scandalul, lumea întrebând unde a fost, iar familia a refuzat să dea detalii.

"Sora mea, Georgescu Mădălina Cosmina a Dispărut acum 2 zile... Este din Constanța. Nimeni nu știe nimic de ea, nu răspunde la telefon. Este brunetă , păr lung, ochi albaștri, înălțime 1,65-1,67. Nu are nici un act de identitate la ea, doar un telefon... Vă rog frumos, distribuiți poza să o găsim!! Nu durează decât 5 secunde. Dacă cineva știe ceva de ea vă rog frumos contactați-mă!!!", a scris pe Facebook Alina Iuliana Georgescu, joi, 8 iunie.

La scurt timp a anunțat că a fost găsită, iar cei care s-au implicat în distribuirea fotografiei au cerut lămuriri: E bine? Unde a fost? Și a început scandalul, sora tinerei precizând că nu știe și oricum nu acest aspect e important ci numai că este teafără. "Dragilor, nu cred că este nevoie de mai multe detalii, cred că singurul lucru important este că a fost găsită şi că este bine!! Detaliile astEa mici, unde a fost, de ce a plecat şi ce a făcut contează mai puţin!!!", a spus Iuliana.

"Mai avea puţin şi ajungea la tv şi voi spuneţi că nu e important unde a fost. Dacă nu e important de ce aţi mai alertat lumea?? Rufele murdare se spală în familie nu pe fb", i-a răspuns Lavinia C.. "Da, mulțumim, ce să zic! Este probema noastră unde ne spălăm rufele! Ne-am gândit ca a văzut-o cineva si poate ne ajută, de aceea a pus pe fb! Cred că se pune prea mult accent pe chestia asta cu unde a fost și nu cred că are rost, asta interesează pe toată lumea... unde a fost nu dacă este ea bine acum!", a răspuns Iuliana.

"Puteați destul de frumos să îi întrebați prietenii pe privat nu să alarmați lumea pentru nimic. Și cred că ar fi frumos din partea voastră să spuneți ce s-a întâmplat pentru că și oamenii v-au ajutat", a intervenit o altă persoană. Schimburile de replici au continuat, ajungându-se la spirite încinse, dar și la ironii, existând și comentarii care sugerau că tânăra ar fi fost la iubit.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe Facebook,apar si decese ,comemorari..nasteri..oare ce sait e acesta....???? Nu mai zic de politica si campanii electorale facute pe Facebook...ti-e si jena sai vezi cum isi dau in petic acesti frustatii ai societatii noastre asa zisi domni si doamne..nu mai zic de invatatoare care proslavesc Psd-ul...
0
0
Chiar si asa, unde a fost panarama asta pitica ?
0
0
Ce sa faca si fetele in lipsa de OTV
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102