REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

SCANDAL POLITIC la MURFATLAR: Amenințări cu MOARTEA făcute de un MEDIC

SCANDAL POLITIC la MURFATLAR: Amenințări cu MOARTEA făcute de un MEDIC

Replica API 1 septembrie 2020 | 13:55 6023

Chiar dacă este abia început de campanie, în Murfatlar, amenințările politice au început să curgă, ajungându-se chiar la unele ce vizează moartea. O susținătoare a partidului PMP, medic rezident, face astfel de amenințări către contracandidații lui Ion Vlădoi, candidat la funcția de primar, în mediul online.

Potrivit surselor noastre, s-a ajuns până la amenințări cu moartea! Mai exact, locuitorii din Murfatlar au sesizat redacția Replica de Constanța și au spus că o femeie, împreună cu soțul ei, simpatizanții lui Ion Vlădoi, au terorizat întreg orașul, din pricina faptului că au o mare problemă cu Gheorghe Cojocaru, candidatul PNL la Primăria Murfatlar. „Doamna Elena D.P., este medic rezident în Spitalul Județean Constanța, la Urgențe, este susținătoare a domnului Vlădoi Ion, candidat la Primăria Murfatlar din partea partidului PMP. Doamna amenință susținătorii celorlalte partide pe Facebook că atunci când vor ajunge pe mâna ei la Urgență va avea ea ‘grijă’ de ei. Se laudă chiar și cu asigurarea de malpraxis. Dar să ajungi să ameninți cu viața oamenilor este foarte urât” a declarat un locuitor al orașului Murfatlar pentru Replica de Constanța.

Soțul femeii face aceleași amenințări

Nici soțul acestei femeii nu se lasă mai prejos și „bombardează” grupurile de socializare cu aceleași amenințări. „M-am săturat să tot descriu proști și în loc de tăcere să aud cum se întrec în a recunoaște evidența... Închei spunându-vă doar că în locul dumnevoastră m-aș gândi de mai multe ori înainte să jignesc pe cineva pe care l-aș mai putea întâlni într-un moment critic al vieții, mai precis la o urgență chirurgicală! Și celor ce invocă malpraxis... există și asigurare de malpraxis... Să vedem cu ce vă încălzește asigurarea... În rest, sănătate!” a scris soțul femeii.

Vlădoi: „Campania aceasta a escaladat”

Contactat fiind, candidatul la funcția de primar din partea partidului PMP, Ion Vlădoi, a declarat pentru Replica faptul că nu o cunoaște personal pe această femeie iar această campanie a escaladat încă de la început, ajungându-se la acuze serioase împotriva acestuia. Totodată, Vlădoi, a mai spus că a depus plângere la Poliție împotriva PNL Murfatlar. „Este o susținătoare dintre miile sau sutele de susținători ai mei. Nu pot să controlez ceea ce afirmă fiecare. Campania aceasta a escaladat în toate direcțiile, de către toate partidele. Nu este un război între noi și PNL . Ei au ceva cu noi. Cel de la PNL se consideră unicul candidat din partea dreptei , căci toți alegătorii de dreapta trebuie să îl voteze pe el căci toate voturile care se duc la un alt candidat de dreapta sunt voturi pierdute.

Nu pot să controlez aceste chestii, eu îmi doresc o campanie fair play.… Eu am cunoscut-o pe doamna când mergeam pe străzi. Și consider că ceea ce a scris, poate că nu e tocmai o amenințare ci poate o critic acerbă la adresa domnului Cojocaru. Pe Facebook am văzut diverse afirmații că au intrat în polemici cu susținătorii lui Cojocaru” a declarat Ion Vlădoi.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A furat tot Murfatlarul
3
1
Cat de penibil ai ajuns Vladoi...
3
3
Succes Scripcaru Nufar Vladoi Cojocaru iar o sa pierzi din cauza trubadurilor
3
4
Mi se pare ciudat ca cei doi soti au toata atentia si injuraturile indreptate doar spre Cojocaru. Bai da in ultimii 8 ani cine a condus Murfatlarul!
6
6
Se pare ca profitati de faptul ca nu puteti fi indentificati si credeti ca nu veti fi trasi la raspundere pentru toate comentariile urate si jignitoare care le faceti? Mare atentie ca nu stau lucrurile asa!!! In momentul in care scri un comentariu indiferent de pe ce dispozitiv accesezi in baza de date a site-ului se inregistreaza ip adres codul mac al dispozitivului Iar daca se va face plangere pentru toate comentariile la aceasta postare acest site este obligat sa dea organelor de cercetare ip-ul si toate info necesare de localizare. De DREAPTA sau de STANGA mare atentie cu ce vb aruncati
3
2
O familie de sageti la dispozitia candidatului Vladoi pentru a-si apara afacerile pline de datorii si ilegalitati
11
1
Sa i sgeti pla lui Ion pana
2
0
Sa-i ia dracu pe toti medicii de la urgenta si pe toti care iau si cer spaga.Astia ar trebui impuscati.Multi din ei au omorat oameni cu zile si vor mai lasa oamenii sa moara.Sunt criminali.Mai nou unii au ajuns la spitalul militar si au aceleasi apucaturi cum au vazut la spitalul judetean,si sunt cei tineri Una e dr.I.L. de la militar.La judetean P.Stim toti de ce urla la tine,si vorbesc urat,pentru ca nu-si primesc spagile,nemernicii.Scursuri umane.Pe vremea lui Ceausescu nu era asa ceva.Sa fie blestemati cu familiile lor,sa moara toti cu banii de gat de viermi nenorociti.Puscarie pe viata.
9
3
Vladoi face jocu psd
6
5
Va rog frumos cetatenii, calmati-va ca ii dau drumul lu giurgiu
11
4
toti medicii ameninta cu moartea se cred zei , niste habarnisti ,ciobanel ,ciobanu ,si exemplele continua ,,nu ne spuneti ceva nou
7
2
Nu trebuie decat sa citim aceste comenturi sa vedem cat de josnicie sunt sustinatorii lui Vladoi. Cu un nivel de inteligenta ca al liderului lor, caractere suburbane, gen Dabija Ionel.
10
5
VLADOI ESTE DISPERAT SI VREA NEAPARAT SA AJUNGA SA CONDUCA PRIMARIA . DACA NU VA IESI PRIMAR SI VA FII ALES GEORGE COJOCARU , SE VOR SCOATE MULTE LA IVEALA . VLADOI A CANDIDAT DE FIECARE DATA SI A PIERDUT . CEL PUTIN LOCALNICI CUNOSC FAMILIA VLADOI SI STIU CAT DE HOTI SUNT . ASA CA SUNT SANSE MICI SA IASA PRIMAR UN HOT . VAD CUM SUSTINATORI LUI VLADOI SUNT FOARTE AGRESIVI VERBAL PE NET SI NU MAR MIRA CA SI FIZICA DACA AR PUTEA . NU SIMPATIZEZ CU NICI UN CANDIDAT DAR CA LOCUITOR VAD CE SE INTAMPLA SI NU MI SE PARE NORMALA STAREA AGRESIVA A SUSTINATORILOR ACESTUI CANDIDAT VLADOI .
11
8
Disperarea te face sa apelezi la tot felul de mojicii, Cojocarule. Mare articol ce ai putut sa platesti si tu, cu aia 700 lei pe care i-ai dat pe acest articol, puteai lua 2 banci la after-school-ul tau din foisor. Plangeti ca niste fetite cand vi se spune adevarul verde in fata!
13
12
Ba votati vladoi sau nufarul si chiar corman. Eu sunt un boschetar notoriu, imi place sa beau vinul lu vladoi daia votatil pasta. Nufsru da branza sa mananc si corman sami faca loc de.veci ca daca mitroi imi fute si nevasta asta il omor.si dupa manbat cu vinu de la.vladoi si ma arunc de pe anl ala.obtinut legal . Multa muie lu cojooo ma
10
15

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614