REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Scandal sângeros în Poarta 6! Doi constănţeni, înjunghiați de un amic drogat

Scandal sângeros în Poarta 6! Doi constănţeni, înjunghiați de un amic drogat

Replica API 21 februarie 2015 | 21:01 260

La un pas de moarte din cauza unei fete

La un pas de moarte din cauza unei fete

A fost o noapte însângerată pe o stradă din municipiul Constanța. Doi tineri, în vârstă de 16 ani, au fost înjunghiaţi de un amic care, susțin ei, consumase substanțe halucinogene.Au fost prieteni până la proba contrarie! Vorbim despre trei tineri care au ajuns în atenţia oamenilor legii şi a cadrelor medicale după ce au fost protagoniştii unui scandal sângeros.

Noaptea trecută, doi dintre ei au fost înjunghiaţi în plină stradă, în cartierul Poarta 6, din cauza unei fete. Deşi sângerau, victimele au reușit să ajungă în casa unuia dintre ei. Medicii sosiţi la faţa locului i-au găsit pe cei doi adolescenţi plini de sânge. Ambii tineri au fost transportaţi de urgenţă la spital, fiind internaţi cu plăgi multiple la nivelul membrelor şi toracelui. Alţi doi minori, martori la agresiune, au fost deja audiați de anchetatori. Cel care şi-a rănit prietenii s-a făcut nevăzut. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz şi încă îl caută pe suspect.

"La data de 21.02.2015, ora 01.10, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi prin 112, de către A.R. cu privire la faptul că, în timp ce se afla, împreună cu un alt prieten, pe strada Brizei, din municipiul Constanţa, au fost victimele unei agresiuni. Deplasaţi operativ la faţa locului, poliţiştii au stabilit că, între cei doi tineri, ambii în vârstă de 16 ani, din Constanţa şi un al treilea a izbucnit un conflict spontan, acesta din urmă provocându-le celorlalţi doi, mai multe plăgi înjunghiate, cu un obiect ascuţit. Victimele au fost găsite la locuinţa unuia dintre ei, fiind transportate de către o ambulanţă la SCJU Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Din primele investigaţii, poliţiştii au identificat un tânăr, în vârstă de 16 ani, bănuit de comiterea faptei, continuând cercetările pentru depistarea sa, iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării, se va face şi încadrarea juridică corespunzătoare a faptei", au declarat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614