REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Scandal SEXUAL la Partida Romilor

Scandal SEXUAL la Partida Romilor

Replica API 11 mai 2015 | 00:00 203

Scandal sexual cu iz de telenovelă la Partida Romilor Pro Europa. Şefa organizaţiei din Botoşani este acuzată că a făcut sex cu amantul ei chiar în sediul instituţiei. Femeia care ar fi văzut totul este chiar fosta iubită a bărbatului. Mai mult, lidera romilor ar fi şi însărcinată.

Acuzațiile vin din partea Simonei Roman, o etnică de 39 de ani, care se plânge că Loredana Lascarache ar fi despărțit-o de Gabriel Ferariu, tatăl celor doi copii ai ei. Femeia susține că lidera Partidei ar fi avut relații nefirești cu Gabriel și că ar fi depistat acest lucru personal, când s-a deplasat la sediul filialei județene, unde s-ar fi iscat un scandal monstru, scrie botosaneanul.ro.

"Eu i-am găsit acolo, în sediu și i-am văzut acolo, făceau dragoste în sediu (...). Președinte Romilor să facă așa probleme? Cine o vrea pe ea președinte a romilor dacă face așa probleme? Mi-a spart casa, mi-a spart copiii, mi-a distrus tot", reclamă Simona Roman.

Aceasta a povestit că s-a plâns inclusiv părinţilor liderei Partidei Romilor Botoşani, dar că aceştia i-ar fi răspuns că nu au ce să-i facă. În schimb, Loredana Lascarache şi-ar fi recunoscut relaţia, explicând că la mijloc este vorba despre iubire şi nimic altceva.

"Ce să fac la partid, că, dacă o văd, o bat de-o ia... Am purtat o discuție frumoasă la început și n-a vrut să înțeleagă. I-am spus: lasă-mi familia în pace, lasă-mi copiii în pace, lasă-mi casa în pace. N-a vrut să înțeleagă", mai spune Simona Roman.

Ea dă ca sigur faptul că lidera romilor este însărcinată în patru luni, motiv pentru care Gabriel Ferariu ar fi părăsit România.

Cea vizată de acuzaţiile fără precedent pentru o lideră politică de la Botoşani este convinsă că tot ceea ce se întâmplă este rezultatul încercărilor sale de a schimba mentalitatea şi obiceiurile etnicilor, de la consumul de seminţe şi pierdutul vremii în Centrul Vechi la traiul pe ajutoare sociale.

Cât despre Gabriel Feraru, a arătat că se cunosc tocmai din copilărie şi că este o minciună faptul că el s-ar fi despărţit de Simona Roman din cauza ei: „erau despărţiţi de mai multă vreme".

romaniatv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218