REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

SCANDAL și AMENINȚĂRI în toiul nopții, în Constanța: un bărbat a DAT BUZNA în casa vecinilor!

SCANDAL și AMENINȚĂRI în toiul nopții, în Constanța: un bărbat a DAT BUZNA în casa vecinilor!

Replica API 12 iunie 2019 | 02:15 603

Scandal de proporții într-o gospodărie din localitatea Culmea! Un bărbat, supărat că nepotul său era mai tot timpul folosit pe post de șofer de către un vecin, a decis să-l pună la punct. Astfel, după ce a consumat băuturi alcoolice, a luat un cuțit și, în toiul nopții, a pătruns în locuința persoane vizate, amenințând și strigând că vrea să-i fie lăsat nepotul în pace. Apoi a provocat distrugeri la autoturism.

Polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu, la data de 11 iunie a.c., în jurul orei 2.00, au fost sesizați de către un bărbat, din localitatea Culmea, județul Constanța, despre producerea unui scandal la domiciliul său. În urma cercetărilor, polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din localitatea Culmea, care, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi pătruns fără drept în locuința acestuia, având asupra sa un obiect ascuțit, ulterior adresând amenințări proprietarului și provocând distrugeri unui autoturism. Polițiștii l-au reținut pe bărbat pe bază de ordonanță și l-au introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, iar la data de 12 iunie a.c. a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu și distrugere.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bogdan Pruia a intrat peste mine si taticul meu nas in toiul noptii si ne-a luat puta aia mica In falci
0
0
Cand mergi in casa cuiva fara sa fii invitat,ar fi normal ca in conformitate cu legea sa fii in pericol de moarte. Legile confunda drepturile oomului cu ale neoamenilor. In casa mea,cand intra cineva cu forta,aste obligatoriu ca prin lege sa ma pot proteja,pentru ca infractorul nu sta ca prostul sa astepte pana sun la 112 sau pana mi-oi gasi o cale de fuga. Ala da in mine,ma poate ucide si eu trebuie sa astept ca prostul,doar pentru ca niste cacati cu ochi fac legi tambele in favoarea infractorilor? Probabil ca vom ajunge la justitiari,la potere ascunse,ca sa ne protejam.
5
0
Tineti-l in C.R.A.P. pana se trezeste la realitate.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614