REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Scandal şi focuri de armă la Bălcescu: ajutorul şefului de post a fost lovit şi muşcat de ochi

Scandal şi focuri de armă la Bălcescu: ajutorul şefului de post a fost lovit şi muşcat de ochi

Replica API 28 august 2014 | 00:00 253

Doi indivizi beţi au vrut să intre cu forţa în casa unei femei

Doi indivizi beţi au vrut să intre cu forţa în casa unei femei

Imagini desprinse din filme au acaparat străzile din Nicolae Bălcescu. Doi indivizi, beţi turtă, puşi pe scandal, au mers la domiciliul unei femei, pe care au ameninţat-o că-i dă foc la casă dacă nu-i lasă să intre. Femeia a sunat la 112, un om al legii ajungând la faţa locului. Însă, nervii celor doi şi-au schimbat direcţia, vărsându-se pe ajutorul şefului de post. A urmat o luptă acerbă, în cele din urmă poliţistul trăgând focuri de armă în plan vertical şi potolindu-i pe turmentaţi, dar nu înainte de a fi plesnit peste faţă şi muşcat de pleoapa ochiului. Dacă femeia care a sunat la 112 spune că nu are nici o treabă cu indivizii, unul dintre ei, zis Ardei, susţine că e concubinul acesteia. Ambii au fost arestaţi.

Ajutorul şefului de post din cadrul Postului de Poliţie Nicolae Bălcescu, Mihai Vlădăreanu, a intervenit, la data de 26.08.2014, ora 20.40, la o solicitare de la 112, la sesizarea unei femei domiciliată în comuna Nicolae Bălcescu, care reclama faptul că Ion Ardeleanu, zis Ardei, de 45 de ani şi Sorin Rusu, de 44 de ani, se află la locuinţa sa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi sunt agresivi. În plus, se pare că ar fi ameninţat-o că-i dă foc la casă dacă nu-i lasă să intre. La faţa locului, după discuţiile purtate cu reclamanta, poliţistul l-a identificat pe Ion Ardeleanu, care a refuzat să se legitimeze şi care fiind într-o stare avansată de ebrietate a început să devină agresiv verbal şi fizic. În timp ce poliţistul încerca să-l imobilizeze pe acesta, fiind lovit peste faţă, a intervenit şi celălalt individ, care la rândul său se manifesta agresiv faţă de omul legii, muşcându-l de pleoapa ochiului. Pentru aplanarea situaţiei conflictuale, poliţistul a folosit pistolul din dotare, trăgând un foc de avertisment în plan vertical, fără a fi produse victime omeneşti sau pagube materiale. Imediat după, cei doi agresori au părăsit zona, dar au fost depistaţi la scurt timp de poliţişti şi au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri. În prezent, cei doi bărbaţi sunt cercetaţi de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, care i-au şi propus spre arestare, magistraţii hotărând ca ei să stea după gratii în următoarele 30 de zile. "La data de 26.08.2014, in jurul orei 21.20, în timp ce persoana vătămată, agent principal V.I.M., lucrător de poliţie în cadrul Postului de Poliţie Nicolae Bălcescu, se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu la o intervenţie pe strada Morii din comuna Nicolae Bălcescu, judeţul Constanţa, unde se semnalase un scandal, inculpatii A. Ion şi R. Sorin au exercitat acte de violenţă asupra sa, provocându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare circa 5-6 zile de îngrijiri medicale, iar în cursul aceleiaşi seri, cu ocazia conducerii inculpatului A. Ion la sediul postului de poliţie, în timp ce se afla în incinta sediului de poliţie, i-a adresat ameninţări cu acte de violenţă şi cu moartea persoanei vătămate, agent şef principal M.I.", au spus procurorii.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614