REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

SCANDAL și LOVITURI de CUȚIT în cartierul Henri Coandă, din… dragoste!

SCANDAL și LOVITURI de CUȚIT în cartierul Henri Coandă, din… dragoste!

Replica API 15 decembrie 2016 | 14:00 385

Încă un scandal a izbucnit în cartierul social Henri Coandă, acel loc despre care oamenii din zonă au avut numai reclamații. De data aceasta conflictul a izbucnit între doi bărbați, lăsându-se cu lovituri de cuțit, anchete și spitalizări. Agresorul a fost identificat în persoana lui Ion Alexandru Brînzaru, care a fugit de la fața locului.

Cadrele medicale ale SAJ dar şi oamenii legii au intervenit în seara de joi, 15 decembrie, în cartierul social Henri Coandă din municipiul Constanţa, acolo unde se pare că a avut loc o altercaţie, o persoană fiind înjunghiată. Victima este un bărbat de 34 de ani, care a suferit o plagă înțepată în zona toracelui posterior. A fost transportat la spital, conștient, colaborant. Maie exact, scandalul s-a iscat între fostul șoț și actualul iubit, lăsându-se cu lovituri de cuţit, audieri şi spitalizări. Cel care a sunat la 112 a fost chiar cel rănit, care este din Corbu, și a spus că, în timp ce se afla în fața unui bloc din Henri Coandă, unde domiciliază fosta soție, de 38 de ani, a fost înjunghiat în spate de că soțul acesteia. Ajungând la fața locului, oamenii legii au demarat cercetările, identificând agresorul în persoana lui Ion Alexandru Brînzaru, fostul soț al femeii, dar care a fugit de la fața locului, fiind căutat . Femeia a fost condusă la audieri. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Costanța în vederea acordării de îngrijiri medicale, urmând ca medicul să stabilească dacă viața i-a fost pusă în pericol. În funcție de acest aspect se va face și încadrarea juridică. Și, din păcate, acesta nu este un caz singular. De-a lungul vremii au fost înregistrate mai multe scandaluri și nu mai este o noutate faptul că locuitorii zonei se declară depășiți de situație întrucât, susțin ei, nu mai au liniște și nu se mai simt în siguranță din pricina faptului că se parg locuințe, mașini și oamenii sunt tâlhăriți pe stradă. Amintim și faptul că, un alt bărbat a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge, în cartierul social Henri Coandă din Constanţa, în decembrie 2012. Poliţiştii Secţiei 2 Constanţa au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că într-un bloc aflat în cartierul de locuinţe sociale, se află o persoană ce a fost agresată. Echipa operativă deplasată în locul indicat, a reuşit identificarea suspectului, stabilind faptul că în urma unei altercaţii spontane, acesta l-a agresat fizic pe R. Florea de 34 de ani, din Constanţa. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde i s-a stabilit diagnosticul traumatism cranio facial acut închis şi traumatism toracic prin înjunghiere, partea stângă zona axilară, rămânând internat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614