REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Scandal teribil între Monica Macovei şi Puiu Haşotti. Reacţiile PDL

Scandal teribil între Monica Macovei şi Puiu Haşotti. Reacţiile PDL

Replica API 6 iunie 2014 | 00:00 202

PDL-iştii fac zid în jurul colegei, Monica Macovei. Europarlamentarul român a fost în ultima perioadă o voce critică la adresa fuziunii dintre PDL şi PNL. Miercuri, Macovei a comis-o din nou şi a sărit la gâtul parlamentarilor PNL, care au votat împotriva ridicării imunităţii parlamentare a senatorului PSD, Ovidiu Isăilă. "Un simplu calcul matematic demonstrează că au fost cel puţin 20 de senatori liberali, din cei 30 prezenţi la vot, care au votat împotriva ridicării imunităţii parlamentare a senatorului PSD Isăilă. În spatele votului secret, frăţia PSD-PNL împotriva justiţiei funcţionează încă. Votul din Senat în cazul Isailă este un motiv de îngrijorare în privinţa seriozităţii şi onestităţii angajamentelor publice recente ale PNL că îşi va corecta comportamentul faţă de justiţie", a precizat Macovei.

Liberalul constănţean, Puiu Haşotti, nu s-a putut abţine şi i-a replicat europarlamentarului. Liderul senatorilor PNL a avut o reacţie dură la comentariile lui Macovei. "Decât să ţin cont de ce spune doamna Macovei, mai bine mă călugăresc în Himalaya. Eu ţin cont de ce spune marea majoritate a PDL, nu de ce spune doamna Macovei", a declarat Haşotti, care a stârnit reacţia imediată a prim-vicepreşedintelui PDL, Cătălin Predoiu. "Condamn atacul la persoana Monicăi Macovei făcut de Puiu Haşotti. Fuziunea PDL - PNL trebuie să întărească statul de drept, nu să-l slăbească. Problema ridicată de Macovei, respectiv "scutul parlamentar" în jurul senatorului Isăilă este reală. În loc să răspundă cu argumente, Puiu Haşotti o atacă la persoană", a precizat Predoiu.

Senatorul PSD, Ovidiu Marius Isăilă, este acuzat de DNA de două infracţiuni de trafic de influenţă, ambele în formă continuată, şi a unei infracţiuni de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată. Luni, 104 senatori au votat ca senatorul Isăilă, acuzat de DNA că a luat mită de 200.000 de euro, să fie protejat de arestare. Doar 15 senatori au votat "pentru".

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218