REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Scandal tranşat în PSD: Niculae Bădălău, înlocuit cu finul său după declaraţia despre diaspora

Scandal tranşat în PSD: Niculae Bădălău, înlocuit cu finul său după declaraţia despre diaspora

Replica API 5 decembrie 2019 | 03:22 541

Niculae Bădălău

Senatorul Niculae Bădălău s-a retras din conducerea interimară a PSD, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional de miercuri. Aşa cum STIRIPESURSE.RO anunţa în cursul zilei, în locul său a fost numit Marian Mina, finul lui Bădălău, preşedinte al CJ Giurgiu, precizează surse din cadrul şedinţei.

Anterior, la sosirea la şedinţă, Niculae Bădălău a afirmat că își cere din nou scuze față de românii care sunt plecați la muncă în străinătate și că regretă contextul și formularea „total nefericite”. Liderul PSD Giurgiu a precizat că va respecta decizia pe care o vor lua în CEx colegii săi în ceea ce îl privește.

În cele din urmă, nu s-a mai pus problema unei sancţiuni, după retragerea voluntară a lui Bădălău. Europarlamentarul PSD Dragoș Benea a părăsit şedinţa, nemulţumit că sancţionarea lui Bădălău nu se mai supune la vot.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferință de presă, că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

Mai mulți lideri social-democrați au reacționat pe rețelele sociale și s-au delimitat de declarația liderului PSD Giurgiu, Niculae Bădălău.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a atras atenția membrilor PSD că partidul e în reconstrucție, iar astfel de afirmații nu pot fi tolerate.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vezi animalule ca n ai scapat!N ai ce sa cauti prin Europa!Te duci de acum in Rusia ,China ,Turcia,Israel ca sunt oferte si acolo!Pungi cu cacat peste fata ce o sa iti iei nu o sa le uiti vreodata!
1
0
cu dintii de veceu !!! Si creierul !!! Muie cu cacat !!!
2
0
Muie..placuta...nesimtitule...
1
0
Coiocu mic ca Giurgiu este la putere !
0
0
Sa inteleg ca n-ai fecior ?
0
0
..felicitari..totul este adevarat..nota 10 pentru exprimare...
0
1
Sa ne suga pula tot PSD si cei care au votat cu iei
8
2
Mi se pare normal functia trebuie sa ramana in famillie,asa este organizata si mafia chiar daca finul este la vedere tot NASUL conduce.
14
0
Badalau e o zdreamtza, sa ne pisham pe el .
9
2
Sa fie masa a'naibii daca nu Psd-ul asta e plin de nasi, fini, cumetri, nepoate, soacre,cuscre si alte increngaturi care se tin scai unul de altul sa nu piara partidul.Si uite asa la alegeri fiecare si -a cooptat tot neamul si mic cu mare a facut partidul mare.Hai, ca v-ajunge, imprastirea!
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367