REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

SCANDAL uriaș în Justiție. Cristina Tarcea, șefa ICCJ, va fi cercetară disciplinar

SCANDAL uriaș în Justiție. Cristina Tarcea, șefa ICCJ, va fi cercetară disciplinar

Replica API 7 ianuarie 2019 | 01:51 422

Inspecția Judiciară a dispus trimiterea în judecată disciplinară a președintei ÎCCJ, Cristina Tarcea, pentru încălcarea legii 304/2004, în legătură cu modalitatea de constituire a completurilor de cinci judecători de la ÎCCJ.

Luju.ro publică documentul prin care este trimisă în judecată șefa ÎCCJ. Este vorba despre acțiunea judiciară întocmită de către inspectorii Liliana Poelnica și Adriana Andronic, de la Direcția de Inspecție Judiciară pentru Judecători, înaintată CSM la sfârșitul lunii decembrie.

Rezoluția din 17 decembrie arată că judecătoarea Cristina Tarcea este acuzată că a ignorat opiniile contrare ale judecătorilor care solicitau aplicarea de îndară a noilor dispoziții ale Legii 304/2004, modificată prin Legea 207/2018. Totodată, șefa ÎCCJ mai este acuzată că a impus variantele de urmat pentru soluționarea problemei completurilor de cinci judecători, oferind ca alternativă ca judecătorii care nu sunt de acord cu ea să atace hotărârea colegiului de conducere. În apărarea sa, Cristina Tarcea ar fi spus că nu a știut opiniile colegilor judecători, lucru contrazis de înregistrările ședințelor din colegiul de conducere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A adus RECT-orel justitia romana de seamana leit cu el, plina de bube! Ma intreb, oare in completurile alea de cinci, nu erau toti cinci judecatori, era vreaunul de alta meserie, nu erau toti judecatori independenti si inamovibili, de ce nu au fost corecte? Si ma mai intreb, in tara asta or fi mai mult de doua milioane de prosti? De hoti sunt convins ca nu ar fi mai mult de vreo douazeci de mii dar sunt bine reprezentati, incepand cu dragnea si valcov. Halal tara!
4
0
oricum acest jeg numit tudorel toader si-a pus toata speranta intr-un alt jeg- doar au fost colegi- dorneanu, si traieste cu impresia ca Augustin Lazar v-a fi inlaturat cu ajutorul comun al amandurora- dorintele puscariasului draknea musai indeplinite
7
1
Inspectia judiciara este inchizitia creata de tudorel toader cu ajutorul careia incearca sa distruga JUSTITIA. Dar nu va reusi! Intotdeauna BINELE invinge RAUL. Si, sa faci LEGI PENTRU HOTII care au furat statul si pe noi toti oamenii cinstiti este un MARE RAU.
8
3
javra asta trebuie cercetata penal pentru abuz in serviciu, si asa nu vor sa dezincrimineze aceasta infractiune
4
8
Pesedisto-comunistii vor sa o dea jos cu orice pret ,de ii incurca la scapatul penalilor
8
7
Ramolita care a distrus vieti!
7
10
Astia ti fute viata dupa cum au avut orgasme . Cand dracu raspund pt vietile distruse si victimile colaterale ale justitiei subiective ?
7
8
Deci pt tine incalcarea legii de catre cel mai inalt magistrat al tarii, care ar trebui sa dea exemplu pozitiv pt ceilalti magistrati, este un lucru normal. Si pt toti pnl istii si usr istii. Sunteti retardati fratilor. Cu ce e vinovat dragnea ca in sfarsit CSM ul face ce ar fi trebuit sa faca tot timpul, adica sa vegheze asupra sistemul judiciar? Sper ca sistemul sa se normalizeze si sa rejecteze reminiscentele basistsecuriste.
8
10
Legea raspunderii magistratilor trebuie
7
5
impreuna cu Georgeta Carmen si toate javra din magistratura. Sa sugeti piticul lui dragnea
3
12
caracteristic puscariasului draknea care a pus bocancul in gura Romaniei, are impresia ca poate cumpara la bucata orice magistrat cinstit- CCR pres dorneanu ar trebui desfiintata , este anexa puscariasului. I swe apropie streangul de gat- sa dea dzeu sa scapam odata de acest satana si automat de restul haitei de hoti si borfasi de care s-a apropiat. pensiile speciale sa li se impnga pe gat in costumul de brad
15
11
conteaza cine face parte dintr-un coplet de judecata ,nu sunt toti egali au aceleasi drepturi si obligatii aplica legea .sau unii sunt vopsiti la nas , bolsevici nenorociti ticalosi ce ar trebuie sa faca puscarie alaturi de hoti ,talhari criminali nu sa judece .altfel nu inteleg ce conteaza cine face parte dintr-un complet de judecata .
22
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102