REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Scandal uriaș: inspectori ANAF din Constanța, sechestrați de comercianți

Scandal uriaș: inspectori ANAF din Constanța, sechestrați de comercianți

Replica API 17 decembrie 2015 | 00:00 2120

Revoltă în Onasis

Revoltă în Onasis

sursa video: Vrancea Media TV

Patru inspectori antifraudă de la Direcția Regională Antifraudă Constanța au fost sechestraţi în Onasis, cel mai vechi depozit din Focșani destinat comerțului en-gros, anunță vranceamedia.ro.

Scandal uriaș într-un centru comercial din Focşani. Patru inspectori ANAF au fost agresaţi şi sechestraţi în timpul unui control. De cum au intrat în cel mai vechi centru comercial din Focşani, cei 4 inspectori ai Direcţiei regionale Antifraudă au fost huiduţi.

Comercianţii erau enervaţi la culme pentru că, spun ei, era deja cel de-al treilea control ANAF într-o singură lună.

Oamenii care vând în zonă s-au înfuriat când au văzut că cei de la Antifraudă îi iau la întrebări pentru a treia oară într-o lună, mai ales că, spun ei, au plătit deja amenzile primite săptămâna trecută.

De nervi, comercianţii le-au tăiat şi cauciucurile maşinilor celor de la ANAF. Unul dintre inspectori a fost rănit la mână în timpul îmbrâncelilor.

În cele din urmă, flancaţi de jandarmi, inspectorii ANAF au reuşit să plece cu duba forţelor de ordine.

Doar că mica „revoluţie” a comercianţilor le-a adus în parg de sărbători un cadou neaşteptat: un dosar penal pentru ultraj.

Situația este departe de a fi rezolvată, mai mulți comercianți anunțând că vor să treacă la un protest generalizat. ”Au venit de 3 – 4 ori în ultimele săptămâni. Suntem sufocați de excesele inspectorilor și de atitudinea lor în vreme ce afaceriștii străini și marile companii nu sunt deranjați de ANAF. 30 la sută din standurile din Onasis sunt închise de mai multă vreme. Acest lucru nu spune nimic despre situația micilor întreprinzători? În zilele următoare este posibil să protestăm la Onasis și nu numai”, a precizat un comerciant din Onasis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367