REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SCANDAL URIAŞ LA HÂRŞOVA! UN ‘GOLAN’ A FĂCUT RAVAGII ÎN SEDIUL POLIŢIEI!

SCANDAL URIAŞ LA HÂRŞOVA! UN ‘GOLAN’ A FĂCUT RAVAGII ÎN SEDIUL POLIŢIEI!

Replica API 22 decembrie 2017 | 00:00 1231

Doi poliţişti locali, AGRESAŢI

Doi poliţişti locali, AGRESAŢI

Nicolae Bogdan Ghimboase

Anchetă la Hârșova! Doi polițiști locali au fost agresați de către o persoană (care ar fi Sebastian Leonard C.), pe fir intrând și Inspectoratul Teritorial de Muncă, fiind declanșată o anchetă și în acest sens. Totul a pornit de la faptul că la sediul Poliției a fost adus un scandalagiu, iar individul se pare că a continuat să se dea în stambă, ajungând să-i rupă mâna șefului Poliției Locale!

Este vorba despre Nicolae Bogdan Ghimboase, de 43 de ani, și Lilian Roșca, în vârstă de 54 de ani, ambii polițiști locali în cadrul Primăriei Hârșova. Se pare că totul s-a petrecut pe 18.12.2017, la ora 18.15. Mai exact, doi indivizi s-au luat la harță în plină stradă, la fața locului ajungând un echipaj mixt, format dintr-un polițist, jandarm, dar și angajați ai Poliției Locale. Au reușit să-i despartă pe scandalagii, ducându-l pe unul dintre ei la Secția de Poliție (care ar fi Sebastian Leonard C.).

Însă, la fața locului, individul a continuat să se dea în stambă, a început să-i înjure pe oamenii legii, moment în care i-a tras un pumn unui polițist local, după care i-a aplicat o lovitură cu piciorul. În continuare, scandalagiul a vrut să-i dea și cu un scaun în cap, moment în care a intervenit șeful Poliției Locale, care i-a blocat gestul cu mâna. Din nefericire, acesta s-a ales cu leziuni la nivelul membrului superior.

”Lucrătorii au fost victimele agresiunii fizice din partea unei persoane necunoscute. Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către Primăria Hârșova, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare.

După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiza dosarul, îl va aviza sau în cazul în care se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz”, potrivit reprezentanților ITM Constanța. Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primarule vrem liniste in oras. Sa vina Ghimboase inapoi
1
0
Colibasi a amenintat procurorul in timp ce era judecat. Om mai prost ca asta nu exista. Si-a mai facut un dosar se ultraj. Revine peste 10-12 ani in oras sanchi mafiotul
3
0
Iar fac tiganii ce vor prin oras. Cum a plecat Ghimboase se vede in oras. Ala facea legea pe strada. Acum iti este iar frica sa iesi pe strada cu copii si nevasta. Sa vina inapoi Ghimboase
5
0
Felicitari sefului politiei locale Hirsova. Orasul avea nevoie de el
9
0
DOMNUL GHIMBOASE ESTE SINGURUL SEF PROFESIONIST. BULGARU UN LINGAU PROST
10
0
SUNT DORINA CALISTRU MAMA UNUI FOST POLITIST LOCAL. UN PROST DAT AFARA PT CA NU ISI FACEA TREABA. FELICITARI SEFULUI DE POLITIE LOCALA HIRSOVA. DOMNUL GHIMBOASE BOGDAN
12
0
Bvo domnule primar mai spuneti ca sunteti si corect cu lumea ca vreti sa fie dreptate la harsova dar cum se face ca vrei sa va faceti voi jocurile cum ai putut sa duci un om la medicina legala cand el nu are nimic nu la batut nimeni sa va fie un pic rusine dar filmare cand o so dau in fata la judecator si o se vada acolo ca ma bate atunci ce o sa mai zica zice ca se juca cu mine nu
2
9
Am venit din america.am inceput sa postez!!!pe alerte.
4
3
la kanal d a fost o prezentere clara a sefului pol.locala.voi nu ati inteles ca e mare campion la karate.ati innebunit cum sa loviti campionul.apropo cat a costat porcaria aia de emisiune?
8
10
Bai faceti acuzati la numele lu matache dar am inteles ca are o folmare cu el cand il bate ei ce dovezi are ca ia batut normal are niste camere in piept dc nu ia dat drumu la camera sa se vada daca a dat in ei fa si eu am fost acolo cand sa intamplat asta si cum putea matache sa ai bata pe aia mai ales ca ala e si campion la arte martiale nebuni rau vrea primaru sa faca ura de rasa
5
11
Putin cam tarziu, dar este!!! Cam rusinos sa fi batut de Colibas! Sa fie din cauza sportului de contact , sau al pescuitului ???!!!!! !
15
9
La 47-48 de ani mai au inca multe de spus ! Experienta acestora si studiile pe care le au nu se compara cu pregatirea politistilor locali scoliti cu un ''curs de initiere'' de 2 luni facut la Campina . De ce pe alde BUICA , FOCSA , PAVEL, MANEA , HERDA si altiinu i-a batut golanii si tiganii ?!?!? Pt. ca le rupea falcile , futu-i in gura de ciori infractoare !
10
8
SA FI FOST ACUM 30 DE ANI CU HERDA MANEA BUICA SI ALTII IL BATEAU DE SE CACA PE EL MWIATUL DE TIGAN BORAT SAU DAT PE MANA LUI GICA DRAGHICI PT IMPUSCARE
6
7
De ce ii acordati domnului Ghimboasa titulatura falsa In organigrama aprobata recent functia de sef Politie locala Harsova este vacanta.Vreti o recomandare de sef adevarat aduceti-l pe domnul Bulgaru inapoi.
19
10
politistii care au iesit la pensie la 45-50 de ani sunt mai corupti decat cei care au mai ramas. DE ce pana acum nu au facut nimic. drept dovada putregaiul asta...
12
11
sa iei bataie in sediul politiei, este rusine mare !!! si sef si mare karatist!!!si de la cine ? de la matache !!!
9
6
mare noroc ca nu lam intalnit EU
10
2
Pai ce pretentii sa ai de la politaii locali , angjati in urma unui test din 4 legi si un interviu care sa-l impuna pe cel agreat de primar ?!... De ce nu angajati politisti nationali de 47-50 ani care sunt proaspat pwnsionati si care sunt toba de carte si cunisc munca de politie ?!? Numai ca fostii politisti nationali pensionati nu sunt pe placul primarilor ca nu pot fi lacheii lor !
12
8
Ce moaca de nespalat are. S-al chis in freza.
16
2
Care oameni ai legii , gardienii publici ? Maine , poimaine o sa veniti cu caricaturile de la custile din intersectii sa ne spuneti ca.s procurori . Politia , este una singura ,si are atributii specifice . Astia care dau amenzi xa scuipi pe strada , intinzi rufele pe gard , samd nu au cum sa fie politisti.
12
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218