REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Scandalagiii care s-au bătut, vara trecută, în parcarea unui club din Mamaia, nemulţumiţi de controlul judiciar

Scandalagiii care s-au bătut, vara trecută, în parcarea unui club din Mamaia, nemulţumiţi de controlul judiciar

Replica API 19 ianuarie 2018 | 13:52 7998

S-au bătut în plină stradă, şi-au fluturat cuţitele în semn de ameninţare, au provocat un ditamai scandalul în parcarea unui club renumit din Mamaia, iar acum nu le convine nici măcar controlul judiciar, în condiţiile în care, în alte dosare similare, cei implicaţi au stat luni bune în arest. Este vorba despre Adrian Gabriel Mangu, în vârstă de 22 de ani, din Constanța, Ionuţ Mihăiţă Ganea, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Slobozia – județul Ialomița, Florin Ițu, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Independența – județul Călărași, Costin Cornel Scutaru, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Săveni – județul Ialomița și Constantin Adrian Tîmplaru, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Sibiu, implicaţi în scandalul din parcarea de la Crazy Beach.

S-a reţinut că, în dimineaţa zilei de 30 iulie 2017, la ora 6:00, toţi cei anumeraţi au provocat un ditamai scandalul, în care au fost scoase la vedere chiar şi cuţite. La momentul respectiv, a fost nevoie de intervenţia rapidă a poliţisştilor şi a jandarmilor, pentru a calma spiritele, iar toţi participanţii la încăierare au fost reţinuţi. Aceastîă măsură nu a durat prea mult, întrucât scandalagii au fost plasaţi sub control judiciar. Ulterior au fost urmăriţi penal, apoi trimişi în judecată, fiind menţinut acelaşi control judiciar. Numai că, la jumătate de an de la incident, mai exact pe 15 ianuarie a.c., Judecătoria Constanţa a dispus ridicarea acestei măsuri preventive pentru trei dintre ei, respectiv Scutaru, Mangu şi Ganea, menţinând controlul judiciar numai pentru Tâmplaru şi Iţu. Binenţeles că cei doi s-au declarat nemulţumiţi, ca şi procurorii, dealtfel, iar hotărârea Judecătoriei a fost atacată de ambele părţi. Astfel, în cursul zilei de vineri, 19 ianuarie, s-au judecat contestaţiile celor doi inculpaţi, dar şi cea a Parchetului, la Tribunalul Constanţa, care a rămas în pronunţare. Precizăm că acuzaţiile aduse celor cinci indivizi sunt: încăierara, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port sau folosire fără drept de arme albe.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa fac tarani cand vin la mare sa faca bae cu sapunul si sanponul in buzunar
0
0
ce tot atata ninineala!!!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218