REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Scandalagiul care tot ameninţă că se aruncă de pe liceul I.N. Roman face circ încă din 2010

Scandalagiul care tot ameninţă că se aruncă de pe liceul I.N. Roman face circ încă din 2010

Replica API 4 iulie 2015 | 00:00 243

Doar ce ieşise din puşcărie

Doar ce ieşise din puşcărie

Un individ din Constanţa a pus autorităţile pe jar două nopţi la rând. Acesta s-a urcat pe liceul I.N. Roman de pe strada Cuza Vodă, ameninţând că se va sinucide. Circul a fost la el acasă, Cristian Popa urlând ca din gură de şarpe că patronul nu i-a dat salariul că familia sa moare de foame. Însă este cert că bani pentru a-şi cumpăra băuturi alcoolice a avut. A fost coborât în siguranţă de fiecare dată, dar individul este un scandalagiu cunoscut la malul mării, obiceiul lui fiind de a se urca pe clădiri. A procedat aşa încă din 2010, când doar ce ieşise din închisoare.

Pompieri, saltele pneumatice, poliţie, cadre medicale şi curioşi adunaţi. Aceasta a fost atmosfera de pe strada Cuza Vodă din municipiul Constanţa, din zona liceului I.N. Roman. Din câte se pare, Cristian Popa, care locuieşte fără forme legale pe strada Mercur, s-a hotărât să „însufleţească” puţin atmosfera, făcând un circ de zile mari. Prima alarmă a fost dată în noaptea de miercuri spre joi (1 spre 2 iulie), fiind atunci convins să coboare. A doua noapte, telefonul a sunat din nou la ISU. Acelaşi Cristian Popa se urcase pe clădirea unităţii de învăţământ, ameninţând că se aruncă întrucât nu a primit salariul. De data aceasta, bărbatul era susţinut de un grup de cunoştinţe, aflat la sol. Când militarii au încercat să-l coboare, bărbatul a devenit şi mai recalcitrant, ţipând şi înjurând. În cele din urmă a coborât, fiind preluat de o ambulanţă. Nici în autosepecială nu a stat mai potolit. „Familia mea, copiii mei nu au ce să mănânce. Nu am primit salariul. Ce facem? Cum rămâne?”, striga Cristian. Cert este că, având în vedere starea de ebrietate în care se afla, bani pentru băuturi alcoolice au existat totuşi. Oamenii legii îl au în evidenţe pe Popa, acesta fiind cunoscut şi cu antecedente penale, dar şi pentru astfel de fapte. Spre exemplu, în anul 2010, acesta se urcase pe o clădire situată pe strada Mirce cel Bătrân, având aceeaşi placă: nu îşi primise salariul şi se va arunca de la etajul 3. Un alt eveniment a fost înregistrat la finele anului 2014, când bărbatul s-a urcat pe clădirea cinematografului Republica. Menţionăm că Popa a fost condamnat, în trecut, pentru furt.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102