REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Scandalul asistentelor TV prostituate de lux se extinde şi la Constanţa! Simona Traşcă a făcut sex pe bani cu un politician însurat de la malul mării. Cine-o fi?

Scandalul asistentelor TV prostituate de lux se extinde şi la Constanţa! Simona Traşcă a făcut sex pe bani cu un politician însurat de la malul mării. Cine-o fi?

Replica API 7 februarie 2015 | 02:36 3407

A jurat că n-a făcut sex pe bani, dar stenogramele o contrazic flagrant. Lavinia Despina, una dintre cele şase fete reţinute pentru proxenetism, şi Denisa Bita au negociat dur pentru o partidă de sex între Simona şi un politician din Constanţa, potrivit cancan.ro.

Simona Traşcă a fost şocată să afle că este audiată în celebrul dosar de prostituţie şi de proxenetism, iar reacţia ei, în momentul în care reporterii CANCAN.ro i-au citit stenogramele în totalitate, la telefon, a fost una halucinantă: “Eu nu pot să cred aşa ceva! Îmi vine să plâng. Îmi dau seama că sunt o proastă, cea mai proastă, de fapt. Ele sunt prietenele mele şi nici măcar acum, când am auzit asta, mie nu îmi vine să cred că au făcut aşa ceva pe la spatele meu”, a declarat Simona, pentru CANCAN.ro. Dupa cum reiese din discuţii, se pare că Denisa Biţă şi Lavinia Despina au negociat dur pentru o partidă de sex între Simona Traşcă şi un politician, la malul mării. Unul însurat, care în seara discuţiei avea să iasă la cină cu nimeni alta decât cu soţia lui. “Inculpata” susţine că nu ştie nimic despre această tranzacţie: “Eu în continuare nu cred. Lavinia îmi este prietenă. Eu am fost la mare, am stat la ea acasă, într-un apartament primit moştenire de la tatăl ei. Eu le-am dus la mănăstire, le-am dus la duhovnicul meu. Are un prieten care o face să plângă, ea îmi povestea despre relaţia ei, eu despre relaţia mea, lucruri de-astea, normale, ca între fete. Toată lumea îmi spune că sunt o proastă şi că nu ştiu ce prietene am, dar eu nu mai ştiu ce să mai zic. Eu, recunosc, una e să îţi facă cunoştintă cineva cu un bărbat, asta se făcea şi pe vremea lui Ceuşescu. Dar eu în viaţa mea nu am luat bani pentru f…”, a mai declarat Simona. Ce-i drept, spre deosebire de alte fete aflate în acest dosar de prostituţie, Simona Traşcă pare mult mai săraca. Nu are haine scumpe, genţi de firmă şi nici nu face paradă cu vreo maşină scumpă: “Eu gaşca Nicoraş – Gureşoaie nu o ştiu. Abia dacă le salut, în club. Acum mă oftic că lumea îmi va pune o etichetă pe care nu o merit. Pe bune, de mine râde toată lumea că umblu cu aceeaşi maşină, din 2008, care valorează 3-4.000 de euro, iar cea mai scumpă geantă a mea e 100 de euro. Eu, recunosc, dacă-mi place unul, mă f…, la beţie sau nu. Dacă nu-mi place, nu mă f…, dar pe bani nu am făcut-o niciodată”, a mai spus Simona. Numele Simonei Traşcă apare în stenograme. Mai exact, Lavinia Despina îi povestea Denisei Biţă când şi unde se vor întâlni cu clientul, dar şi că acesta o vrea neapărat pe Simona Traşcă.

Va redăm mai jos, integral, discuţiile dintre cele două fete care i-au aranjat o noapte de amor Simonei Traşcă

Lavinia: Asta a luat o casă, ca să înţelegi, o vilă cu 700 de cameră, în p..a mea!

Biţă Denisa: Îhî!

Lavinia: Putem să mai luăm fete, dar care sunt la fel ca noi!

Biţă Denisa: Dar eu o să o sun să îi spun că trebuie să plecăm din seara asta, nu? Lavinia: Da, dar mâine mergem degeaba, pentru că el când o să ajungem doar o să stea să bem ceva, nu neapărat să se întâmple ceva.

Denisa Biţă: Îhî!

Lavinia: Îi cerem şi nişte bani ca să avem mâine de plajă!

Biţă Denisa: Da!

Lavinia: Şi mâine îi ziceam să vină pentru…

Biţă Denisa: Îhî!

Lavinia: Că ne dădea aşa bani pentru mâncare, ştii? Dar eu vreau o grămadă de lucruri.

Biţă Denisa: Da mă, da. Poate se întâmplă şi în seara asta, ne luăm şi banii!

Lavinia: Nu cred că se întâmplă în seara asta! Adică o să vină să bem ceva şi după aceea o să comand eu ceva de mâncare, probabil. Când ajungem o să fie destul de târziu, iar după aceea el pleacă acasă, că acum se duce cu ea la cină. Cu soţia!

Biţă Denisa: Îhî!

Biţă Denisa: Eu nu i-am zis ei de banii de job!

Lavinia: Că ce?

Biţă Denisa: Că să dea asta. Nu i-am zis nimic!

Lavinia: Uite ce-mi zice asta, dacă sunt deştepte fetele şi ştiu cum să-l ia pe ăla, au numai de câştigat. Ăla care este adus pentru Simona este un politician foarte tare, ştii?

Biţă Denisa: Îhî!

Lavinia: Şi trebuie să-l facă Simona. Adică să se culce cu el, ca să înţelegi!

Lavinia: Adică să o dea, ce nu înţelegi?

Biţă Denisa: Aha!

Lavinia: Să aibă grija de ea până i-o dă, nu contează.

Biţă Denisa: Aha! Da! Hai fată că o sun pe asta!

Lavinia: Haide! Spune-i ca puii mei! Da..nu ştiu! E complicat rău! Haide! Vedeţi şi voi!

Biţă Denisa: Hai pa!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
IN TRASCA BAGI, TE PISI ....MAI BINE PA CENTURA,E MAI STRIMTA SI 50 LEI trassca VS nuie scirba
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218