REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Scandalul dintre Andreea Tonciu și Bianca Rus ia amploare, la „Bravo, ai stil! Celebrities“

Scandalul dintre Andreea Tonciu și Bianca Rus ia amploare, la „Bravo, ai stil! Celebrities“

Replica API 25 martie 2020 | 00:00 1683

Andreea Tonciu

Divergențele dintre concurentele Andreea Tonciu și Bianca Rus, vechi de ani de zile, iau amploare, în cadrul show-ului Bravo, ai stil! Celebrities. Mărul discordiei a fost de data aceasta hairstylistul Andreei.

Mai exact, cele două au început să se saboteze reciproc, mărul discordiei fiind acum cei cei se ocupă ca vedetele participante la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ să arate impecabil. Se pare că Bianca Rus a admirat coafurile pe care hairstylistul Andreei Tonciu, Alexandru Simedru, le realiza și a vrut să apeleze și ea la același specialist. Tonciu s-a opus vehement, interzincându-i acestuia să colaboreze cu alte concurente ‘Bravo, ai stil! Celebrities’.

Bianca Rus

Prin urmare, Bianca Rus s-a văzut nevoită să caute ajutor în altă parte și l-a găsit la un hairstylist care lucrează îndeaproape cu Simedru. „Bia Rus a vrut să îi ia stilistul lui Tonciu, pe Simedru, dar, pentru că nu a reușit, pentru că Tonciu a fost foarte dură cu el și nu l-ar fi lăsat să colaboreze cu alte concurente, Bia a reușit să facă o stratagemă interesantă, și anume să îl angajeze, dacă nu pe Simedru, pe hair-stilistul acestuia. Se pare că însă că Bia ar fi fost sabotată de acel băiat, prin Tonciu, căci ea ar fi dat ordinele.

Stilistul acela i-a făcut Biei niște coafuri considerate nu numai inadecvate, dar și dezastruoase pentru ea, astfel că, enervată, Bia a decis să îl concedieze pe acesta, dând un mesaj subliminal cum că, dacă nici stilistul lui Simedru nu este bun, practic nici Simedru nu este de calitate’, a declarat pentru Cancan, citat de libertatea.ro, o sursă din anturajul celor două vedete.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba penalelor,voi si stilul,baba si laserul.De cind au prasitoarele stil?
3
0
doua curve de club promovate din disperarea de a avea stiri .nu mai promovati proastele ca nu sunt exemplu pt noua generatie .ce sa invete ca daca esti curva reusesti in viata ? stau si ma gindesc cit de cretini sunt barbatii care le iau de neveste stiind ca au trecut km de p... prin ele
1
2
Tonciu este o concurenta extrem de vocala care de multe ori depaseste limitele bunului simt.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218