REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Scandalul dintre Brigitte şi fiul ei ia amploare! Robert îi aduce noi acuzaţii incredibile: "Am dormit în parc"

Scandalul dintre Brigitte şi fiul ei ia amploare! Robert îi aduce noi acuzaţii incredibile: "Am dormit în parc"

Replica API 1 iulie 2020 | 00:00 1386

Scandalul din cadrul familiei Pastramă este departe de a se încheia. În urmă cu o săptămână, bruneta şi-a reclamat propriul fiu la Poliție și l-a acuzat că ar fi vandalizat casa alături de un grup de prieteni. Mai mult decât atât, ea a susținut că totul s-a întâmplat pe fondul consumului unor substanțe interzise. Robert a contrazis-o atunci pe mama sa și continuă să ofere dezvăluiri care nu îi fac cinste deloc lui Brigitte sau soțului acestuia, Florin Pastramă.

Brigitte şi Robert

Foto Arhivă Click!

Conflictul dintre Brigitte și fiul ei, Robert Sfăt continuă să ia amploare de la o zi la alta. În urmă cu o săptămâna, bruneta l-a reclamat la Polție pentru că ar fi vandalizat casa cu un grup de prieteni, în timp ce se afla sub influența unor substanțe interzise. Tânărul ar fi furat mașina mamei pentru a da o tură prin oraș. Brigitte a afirmat că reacțiile ei acide și decizia de a-l da afară din casă au fost luate pe fondul atitudinii complet nepotrivite avute de fiul ei, care devenise agresiv. Pe de altă parte, Robert a susținut că mama sa a fost cea care a acţionat violent, aplicându-i chiar și lui Pastramă o palmă pentru că refuza să se implice în stingerea conflictului izbucnit în familie.

Fiul lui Brigitte a dormit pe bancă, în parc

Timpul s-a scurs, dar iertarea nu s-a strecurat în inimile celor implicați în conflict. Din contră, luni, 29 iunie, Robert a făcut un nou șir de declarații care nu îi fac cinste deloc mamei sale. Intrat în direct în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Robert a dezvăluit că din cauza mamei sale a ajuns să doarmă și pe bancă, în parc. El a dezvăluit că are multe datorii pe care intenționează să le plătească cu banii care îi vor reveni în urma moștenirii. Mai mult decât atât, tânărul a aruncat vorbe dure și asupra lui Ilie Năstase. Robert susține că fostul tenisman l-a numit escroc și a susținut că va ajunge după gratii, mai devreme sau mai târziu din cauza acțiunilor sale.

Robert, nou şir de acuzaţii uimitoare la adresa lui Brigitte

"Eu am mai sunat-o pe mama mea zilele astea să mă ajute, să îmi dea măcar lucrurile din camera. Astăzi mi-a zis să îl sun pe Florin, l-am sunat, dar nu mi-a mai răspuns. Probabil el voia să îmi răspundă, dar mama i-a zis să nu o facă, să mai râdă de mine.

Am dormit pe bancă, aceasta este una dintre ele (dezvăluiri). Aveam momente când cerșeam un leu să îmi iau și eu o sticlă de apă sau ceva de mâncare. Mai era o bancă pe care voiam să dorm, dar acolo am fost cu Ilie Năstase și Brigitte și mi-a fost rușine. Acum am datorii multe, pe care le voi plăti cu banii de pe moștenire", a declarat Robert, la Xtra Night Show.

Robert spune că s-a înțeles mai bine cu Ilie Năstase decât cu mama lui

„Și în fostele ei relații se credea că violența trebuie folosită. Am stat în casa lui Ilie Năstase și după ce ei s-au despărțit. Mă înțelegeam mai bine cu el decât cu ea. O mamă trebuie să ofere lecții de viață și educație și afecțiune. Ea m-a pus jos la pământ și eu am vrut să mă ridic”, a mai spus Robert. Robert a recunoscut că a trecut prin momente mai ”dubioase” și că a ajuns recent la Spitalul Obregia, însă problemele sale emoționale au fost cauzate de o iubire neîmpărtășită, din cauza unei fete, nu din cauza drogurilor.

Robert Sfăt

foto: Facebook Robert Sfăt

Brigitte Sfăt are doi copii din relații diferite. Robert Sfăt este deja major, are 19 ani, și provine din mariajul brunetei cu omul de afaceri Octavian Sfăt. Sara, mezina familiei, provine din povestea de iubire cu Ovidiu Torj, care a durat din 2006 până în 2010, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o curva si un cocalar
3
0
astia primesc si bani pentru ca isi dau poalele peste cap in vazul lumii.
4
0
Dementa din toate punctele de vedere.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102