REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Scandalul dintre Cătălin Botezatu și Iulia Albu ia amploare. „Nu am fost niciodată prieteni”

Scandalul dintre Cătălin Botezatu și Iulia Albu ia amploare. „Nu am fost niciodată prieteni”

Replica API 8 mai 2019 | 00:00 562

Iulia Albu

Scandalul dintre Iulia Albu și Cătălin Botezatu ia amploare după înmormântarea creatorului de modă Răzvan Ciobanu. Iulia Albu și Cătălin Botezatu s-au numărat printre vedetele care au mers să-l conducă pe ultimul drum pe designerul Răzvan Ciobanu. La slujba din biserică, Iulia Albu a ținut un discurs. În declarațiile sale, Iulia Albu a afirmat că unii dintre cei care au venit la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu au venit „pentru a fixa cuiul pe care i l-au bătut deja demult în sicriu“.

Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu s-a arătat deranjat de comentariile Iuliei Albu, afirmând: „A început să spună că „unii au venit aici să bată cuie”, lucru care m-a durut. Eu chiar am avut o legătură puternică și de amiciție cu Răzvan Ciobanu, l-am ajutat mereu, l-am iertat dacă, în unele momente, poate am întâmpinat probleme. De aceea, acum, nu înțeleg atitudinea Iuliei și atacurile ei fără noimă”. Acum, după declarația făcută de Cătălin Botezatu, Iulia Albu a reacționat.

„Fiind rugată de mama lui am ţinut un discurs. Eu cu Botezatu nu am mai vorbit de mult timp şi nu am fost niciodată prieteni. Ultima dată când l-am văzut era într-un supermarket, de fapt, nu l-am văzut pe el, ci nişte chiloţi făcuţi de el. Nu m-am gândit să-l sun. Eu nu am nominalizat pe nimeni în discursul meu. Ce ai vrea ca Iulia Albu să nu fie Iulia Albu? M-am referit la anumite persoane care erau acolo. Crezi că ei sunt mai puţin vinovaţi decât cei care i-au dat prima dată substanţe? Eu am spus ce am avut de spus, cine înţelege, înţelege”, a spus Iulia Albu la o emisiune de televiziune, potrivit spynews.ro.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta sunt , asta imi place ! daca nu ma baga nimeni in seama , zgarm ca gaina . Mi - am batut joc de cizmar .....acum incerc cu altii !
1
0
Botezatu intelege si ce nu este de inteles. Este Carmen Hara pe linie masculina .
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614