REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

SCANDALUL dintre Somaco şi Primăria Năvodari a ajuns şi în atenţia Senatului, la Comisia pentru cercetarea abuzurilor

SCANDALUL dintre Somaco şi Primăria Năvodari a ajuns şi în atenţia Senatului, la Comisia pentru cercetarea abuzurilor

Replica API 14 martie 2018 | 12:44 317

Grigore Comănescu

Scandalul dintre administraţia locală Năvodari şi firma Somaco a ajuns şi în atenţia Parlamentului! În cursul zilei de ieri, în faţa senatorilor Comisiei pentru cercetarea abuzurilor s-au prezentat atât primarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru, cât şi proprietarul firmei Somaco, Grigore Comănescu. Între societatea amintită şi Primărie există un vechi “război”, fiind formulate mai multe plângeri penale, respectiv procese în instanţă.

Firma Somaco a solicitat Primăriei să renunţe la o taxă pe care o consideră abuzivă, în timp ce reprezentanţii administraţiei locale declară că au toată deschiderea să “stingă” litigiul, amiabil, dar legal: „În procesul ajuns la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prin decizia 2067/2015 din dosarul 1319/36/2012, firma Somaco a pierdut. Eu nu mă cert cu nimeni, dar nici nu fac ilegalităţi. Instanţa s-a pronunţat într-un anumit sens.

Am toată disponibilitatea să încheiem conflictul, au obosit şi angajaţii primăriei de câte plângeri penale li s-au făcut, dar să vină firma Somaco cu o soluţie. Să spună ce soluţie au, dar să fie legală. Pentru că altfel eu nu pot anula o taxă pe care au contestat-o ei, dar au pierdut în instanţă”, a explicat Chelaru.

Urmează ca senatorii comisiei în faţa căreia s-au aflat cele două părţi să îşi exprime un punct de vedere: „O rezoluţie probabil că va fi transmisă săptămâna viitoare”, ne-a declarat un senator.

Mai multe detalii:

https://www.replicaonline.ro/comanescu-de-la-somaco-scrisoare-in-atentia-consilierilor-de-la-navodari-343440/

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nui mai alegeti alta data.
2
1
Vino si fa curat la terenul tau din Ovidiu -sos galesu.........plin de gunoaie
6
2
maistru faiantar comanescu scoate banii si plateste NU ITI CONVINE ai o societate organizata mafiot ai angajat la tine la firma slugile statutului ex PREFECTUL ADRIAN NICOLAIESCU a fost angajatul tau cat a stat pe bara fiind dat afara din structurile statului,col RUSU de la politie angajatul tau
8
1
Domn Deputat Hutuca ce zici acum? Asta te a ajutat in campanie si acum vrei sa vaduvesti orasul Navidari de niscaiva bani in folosul la infractorul asta!?
5
2
Primarule esti un mincinos ordinar. Tu vorbesti de respectarea hotararilor.??? Esti un jeg!!
5
2
Alt hotz mincinos . Rom romanes. Asta este....trage apa
11
2
Puscariasul, cu imensa lui avere si cu angajatii Primariei lasati mostenire noului primare , este la butoane ! Saracutii angajati ai Primariei Navodari ... "au obosit de cate plangeri penale li s-au facut" ! Lasati, ca de asta iau o caruta de bani ... ca sa oboseasca pt ei , eventual muncind ! Vine Pastele si primeste fiecare angajat mielu, vor avea minivacanta, au timp sa se odihneasca saracutii !...
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367