REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Scandalul dintre Vrabie şi Palaz, faza verificării documentelor de la Consiliul Judeţean

Scandalul dintre Vrabie şi Palaz, faza verificării documentelor de la Consiliul Judeţean

Replica API 4 iunie 2018 | 22:08 313

Scandalul dintre vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Claudiu Palaz, şi primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, este departe de a se fi încheiat. Disputa dintre cei doi a luat amploare în momentul în care Palaz a postat pe o reţea de socializare mesajul pe care Vrabie i l-a transmis în privat. Mesajul este unul care începe să devină o “carte de vizită” pentru edil, adică… o înjurătură.

Ce e drept, nici gestul lui Palaz, de a face publică o discuţie privată nu este tocmai elegant. Numai că situaţia a dat naştere unei noi serii de injurii din partea lui Vrabie, de această dată la vedere, adică public. În afară de injurii, Vrabie i-a reporşat lui Palaz că i-a plătit diverse acţiuni din campania electorală, situaţia culminând cu un comentariu în care primarul îl provoca pe vicele CJC să posteze, dacă are curaj, şi al doilea mesaj pe care i-l va trimite în privat.

“Nu a mai trimis nici un mesaj”, a declarat Palaz, chestionat cu privire la acest aspect. Însă, era de aşteptat că cei doi să-şi “spele rufele în public”, la un post de televiziune, sâmbătă seara. Nici acest lucru nu s-a mai petrecut, pentru că Vrabie nu a mai intrat în direct. În schimb, a făcut-o Palaz.

Iar în continuare, a dat asigurări Palaz, va fi tranşată şi problema tronsonului de drum despre care Vrabie susţine că trebuie să îl reabiliteze Consiliul Judeţean Constanţa. “Nu ştiu ce documente are Vrabie, noi verificăm şi vom veni cu date concrete, la zi, cu privire la acel drum – dacă e al CJC sau al primăriei”, a conchis Palaz.

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/vrabie-cere-consiliului-judetean-sa-ii-reabiliteze-un-tronson-de-drum-care-apartine-de-municipalitate-palaz-mai-ramane-sa-ma-solicite-sa-i-fac-curat-in-casa-halal-gospodar-357090/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest scalv al psd din 1990 freaca duda pesedeului .... pe bani multi si nimeni nu l intreaba de unde are milioanele de euro... probabil din frecatul duzii psd
1
2
Palaz un mare jeg ,disperat sa mangleasca bani publici
8
4
Cel mai mare limbric cacat de o mama se numeste claudiu iorga palaz.
7
5
PALAZ MAI NIMICULE MAI TRASEISTULE MAI OPRTUNISTULE MAI INDRAGOSTITULE VESNIC DE BANUL PUBLIC ALULIGUS DRAGA DA DA ALUPIGUS.
8
4
2 circari, care mai de care care au adus politica la nivel de piata. Doi nimeni ajunsi la un anumit nivel incat sa se poata juca cu destinele oamenilor. In asta consta de fapt politica de joasa speta, in ridicarea acestor soi de personaje la rang inalt. Insa, dat fiind nivelul de intelegere a romanului care a ajuns taliban inca mai sunt persoane care le acorda incredere in ciuda a ceea ce se intampla
10
0
Ajuta-ne doamne sa scapam de infectul asta. Traiane, Badw, Zeus cat o sa mai inchizi ochii? Risti sa ne pierzi pe toti din cauza unui ratat
7
3
sa ne pisam pe existenta lor, sa-i stergem din istorie...mizeriile universului
8
0
amandoi sunt doua panarame,dar palaz il intrece de departe pe vrabie
12
1
Fiecare are dreptul la opinie, insa aceasta opinie trebuie documentata. Pentru cei care nu cunosc istoricul de pupincurist a lui Palaz, acum 3 ani umbla prin Medgidia cu echipa PMP locala si cu Udrea Costa Rica il lingea-n fund pe "Domnu' Vrabie" ca sa candideze la primarie din partea PMP. Acum, sterge cu el pe jos... Un caracter infect, atat pot sa spun despre Dl. Palaz.
12
5
Mai puneti botul la vrajelile lui palaz asta ? Asta care musca si se jura ca mai bine isi taie o mana decat sa faca echipa cu psdul ? A uitat repede ce debita in campania electorala. Din cauza lui a pierdut Chitac alegerile. Din cauza unor capuse si sageti ale psdului. Mai lasa-ne bai vecele poolii ! Oricum, nici cu pasaroiul nu imi e rusine !
9
3
Vrabie da cu noroi in toti cei cu care a colaborat. Nici Palazu mic nu e vreun domn. Ca dovada ca de abia acum verifica al cui e drumul acela de la pod desi Vrabie l-a rugat sa il ajute. Prin felul lui artagos de a fi si a vorbi Palazu mic e un mitocan un fel de militian ratat. Mic dar prost cu gura mare.
12
0
Daca tot vorbiti de datoriile lui Vrabie ar trebui sa-l invatati sa-si plateasca datoriile fata de toti furnizorii pe care i-a bagat in cacat cu banii.A inceput cu multi ani in urma la Pestera si sfarseste cu Medgidia.Omu e tepar de cea mai joasa speta.E plin de promisiuni si mai ales de datorii gunoiul asta de Vrabie.Un golan si un mincinos de doi lei,un neica nimeni aciuiat la carma Medgidiei pe banii si pe suferinta oamenilor.Javra asta va plati cu varf si indesat tot raul pe care l-a facut oamenilor.Toata lumea vorbeste de mizerabilul asta care nu-si vede decat propriul interes si cam atat
13
4
Mai intai verifici documentele, tovarase palaz! Abia apoi vb de ograda primarului... dar tu esti prea dastept... drumul ala e predat CJC de pe vremea lui Nicusor Constantinescu, dar voi habar nu aveti pe ce lume traiti... CJC asfaltat cate o portiune de fiecare data cand mai venea un rand de alegeri... dar tu nici asta nu stii ca tu esti obisnuit sa plateasca altii pentru tine... ar cam fi cazul sa inveti sa iti platesti datoriile si sa mai citesti inainte de a comenta aiurea...
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614