REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Scandalul înregistrărilor de la DNA Oradea ia amploare - Conducerea instituției cere revocarea a doi procurori

Scandalul înregistrărilor de la DNA Oradea ia amploare - Conducerea instituției cere revocarea a doi procurori

Replica API 23 ianuarie 2019 | 00:00 256

Conducerea DNA va cere revocarea procurorilor Ciprian Man si Cristian Ardelean, de la Oradea, după apartiția unei înregistrări în care discutau despre deschiderea unor dosare pe numele unor judecători pentru a ii tine sub presiune, au declarat surse judiciar, pentru STIRIPESURSE.RO.

De altfel, de la centru s-a demarat un control la DNA Oradea, acesta fiind aproape de final, spun sursele citate. Anterior luării acestei măsuri, cei doi magistrați au avut posibilitatea de a renunța la funcțiile din cadrul DNA.

Odata cu demararea controlului, Nistor Calin a sesizat si Inspectia Judiciara pentru a verifica posibile abateri disciplinare săvârșite de procurorii din cadrul Serviciul teritorial Oradea.

Dupa aparitia inregistrarii, Secția pentru investigarea infracțiunilor din Justitie a deschis un dosar penal, mai multi procurori fiind chemati la audieri.

Recent, procurorul general al României spunea, într-un interviu televizat, că procurorii la care s-au identificat vulerabilități sau care au obosit ar trebui revocați, anunțând plecări la nivelul DNA și DIICOT.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-i soogi tu pixul la tot neamul de care vorbesti.
3
0
toata lumea asculta pe toata lumea. O chestie facuta de toate tarile din lume. Numai la noi trebuie circ, presa, denunturi si scandal. In alte tari nu vezi asa ceva la televizor pentru ca intra sub incidenta securitatii nationale. Neam de turnatori si mahala
0
3
Legea raspunderii magistratilor vrem
6
0
NU SUPORTA SA II VADA PE PROCURORII CORUPTI DIN ROMANIA LA BULAU SI DAU N.U.P MAFIA SI MAFIOTII SAU MAFIA FILIERA TACERII CONDUSA DE EX NAZISTUL.KLAUS WERNNER JOHSNNIS CIORDITORUL DE CASE IMPREUNA CU ARTISTA DE TOP CARMEN GEORGETA JOHANNIS CARE NU SUPORTA AUDIENTE LA PARCHET.
1
0
La bulau cu ei, si sa iasa de acolo cand imi voi aduce eu aminte de ei...
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218