REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SCANDALUL locuinţelor ANL de la Năvodari: Chelaru face precizări

SCANDALUL locuinţelor ANL de la Năvodari: Chelaru face precizări

Replica API 26 februarie 2015 | 22:55 1217

Scandalul locuinţelor ANL de la Năvodari continuă, pe un blog fiind postată o listă cu cei care ar urma să primeasă spaţii locative “pe pile”.

Iată un fragment din textul postat pe petricablog.wordpress.com:

“Recent, a fost facuta publica lista cu fericitii viitori locatari ai apartamentelor ANL din Navodari. Majoritatea dosarelor depuse pentru apartamente au fost refuzate pentru ca cei care le-au depus NU AVEAU LOC DE MUNCA PE RAZA ORASULUI NAVODARI, AVEAU DEJA O PROPRIETATE PERSOANALA sau pur si simplu NU AVEAU DECLARATIE AUTENTIFICATA PRIVITOARE LA PROPRIETATE. Asta ar insemna ca toti cei 65 care vor primi in curand cheile de la apartamente se conformeaza cerintelor. Sau, cel putin, asa ar fii normal. Mai jos, la o simpla analiza si la un simplu SEARCH PE GOOGLE am descoperit 13 apartamente din 65 care au fost date ILEGAL, PE RELATII!

4. Balosu Ionut, ARE PROPRIETATE PERSONALA, dar lucreaza la POLITIA COMUNITARA si este nasul lui Florian, SEFUL POLITIEI COMUNITARE NAVODARI 9. Caplan Nicolae, sotul/iubitul doamnei Petcu Rodica din PRIMARIE. 16. Ciurea Alexandru Sorin, (NECASATORIT, FARA COPII), presedinte tineret PSD Navodari. 18. Cojocaru Marius Catalin, NU ARE LOC DE MUNCA IN NAVODARI, fostul presedinte PSD Navodari 26. Fratila Ovidiu Mihai, Preot in Oituz, fost angajat al POLITIEI COMUNITARE 28. Gagu (Buraga) Georgiana Andreea, (ARE UN APARTAMENT LA INTERNAT LA LICEU) nepoata lui Ion Apostol, trezorierul PSD Navodari 30. Holban Daniel, NU ARE LOC DE MUNCA IN NAVODARI, fratele doamnei Aura Hoban, FINA LUI CHELARU FLORIN 39. Mihaila Radu Octavian, NU ARE LOC DE MUNCA IN NAVODARI, fiul lui Mihaila Gabriel de la Politia Comunitara 44. Petcu Adelina Cristina, fica lui Petcu Rodica din PRIMARIE 55. Surdu Liviu Marian (NECASATORIT, FARA COPII) , fiul consilierului PSD Navodari Surdu Marian. 57. Tanase Alexandru Eugen, NU ARE LOC DE MUNCA IN NAVODARI, fiul doamnei Tanase Angelica de la poarta (PRIMARIE) 60. Tudorica Andreea Olimpia, NU ARE LOC DE MUNCA IN NAVODARI, fica doamnei Tudorica Georgeta de la Casa Casatoriilor. 64. Vasile Alin Iulian (NECASTORIT, FARA COPII), proprietarul restaurantelor “La Sueta”, un apropiat al PSD Navodari. (…)”.

În replică, viceprimarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru, susţine că nu poate îngrădi dreptul nimănui de a-şi depune dosarul pentru o locuinţă ANL, indiferent că este fiul sau fiica cuiva din primărie sau de la altă instituţie. “Nu pot îngrădi dreptul nimănui de a intra pe lista de candidaţi. Singura diferenţă o face dosarul. Mă deranjează însă că se spune în acel text că sunt persoane care nu lucrează în Năvodari. Păi, acele persoane au depus documente la dosar cum că lucrează în Năvodari. Însă, cum acele acte au fost depuse acum 3-4 ani, noi de aceea am şi cerut să actualizeze dosarul, să vină din nou cu documente. Cine nu dovedeşte că lucrează în Năvodari sau nu mai îndeplineşte celelalte criterii impuse de lege, atunci, îmi pare rău, pleacă acasă, nu mai primeşte locuinţă”, a mai spus Chelaru. “Asta înseamnă partea a doua a selecţiei: cei din lista de priorităţi să aducă din nou documentele, să vedem dacă se mai califică pentru locuinţe”, a continuat viceprimarul, care a ţinut să sublinieze că: „Eu de la lege nu mă abat, chiar dacă se fac presiuni şi chiar dacă se împrăştie tot felul de zvonuri răutăcioase. Cei care o fac sunt tineri de la PSD, nişte nemulţumiţi care dau celor de la PMP tot felul de informaţii mincinoase”.

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108