REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Scandalul maxi-taxiurilor din Constanța: GMS acuză că este victima unei campanii de denigrare

Scandalul maxi-taxiurilor din Constanța: GMS acuză că este victima unei campanii de denigrare

Replica API 13 august 2017 | 11:47 506

Reprezentanții Grup Media Sud au reacționat în urma acuzelor apărute în mediul online, urmare a accidentului ce a avut loc, vineri, 11 august, pe podul de la Năvodari, în care a fost implicat un maxi-taxi al acestei firme. Potrivit acestora, „accidentul produs pe data 11.08.2017 pe podul din Năvodari a fost cauzat de șoferul autoturismului marca BMW care nu a acordat prioritate de trecere, potrivit datelor oficiale rezultate din ancheta preliminară a polițiștilor Serviciului Rutier. Potrivit acestor informații oficiale, în microbuz, la momentul accidentului, NU se aflau persoane în picioare. Drept urmare, NU existau mai mulți pasageri decât prevede legislația în vigoare. Clienții Grup Media Sud care au fost răniți în urma accidentului provocat de șoferul autoturismului se ridicaseră de pe scaune pentru că urmau să coboare și NU au călătorit în picioare pentru că nu existau locuri libere după cum, în mod neadevărat, a fost relatat în presă, dar și în mediul online”.

Mai mult, reprezentanții firmei de transport persoane arată că „în ultima perioadă, astfel de informații neadevărate au fost propagate în presa din Constanța sub forma unor articole menite să creeze reacții negative în mediul online, să aducă trafic site-urilor respective și să prejudicieze grav imaginea Grup Media Sud, o companie care activează în orașul de la malul mării de ani de zile, timp în care microbuzele, care transportă zilnic mii de constănțeni, nu au fost implicate în accidente rutiere grave”.

„De asemenea, împotriva companiei noastre a fost demarată o campanie de denigrare al cărui unic scop este înlăturarea Grup Media Sud de pe piața transportului în comun din Constanța pentru a face loc unei alte companii. Printre cei care au demarat această campanie se numără și Dumitrașcu Costel Aurelian, un consilier local din Năvodari, care va fi acționat în instanță pentru fiecare postare de pe Facebook, pentru fiecare articol publicat și pentru fiecare comentariu care a conținut cuvinte precum „CRIMINALI” sau alte cuvinte care au instigat la proteste publice sau violențe extreme față de șoferii Grup Media Sud sau conducerea companiei.

Grup Media Sud reamintește clienților că, zi de zi, încercăm să creștem calitatea transportului în comun din Constanța, depunem eforturi pentru modernizarea flotei de microbuze și avem grijă ca resursa umană a companiei noastre să satisfacă în cât mai mare măsură doleanțele dumneavoastră”, se mai precizează în comunicatul firmei de transport.

Consilierul local Dumitrașcu: „Vor să mute atenția de la neregulile lor, asupra mea!”

În replică, Aurelian Costel Dumitrașcu, consilier local în cadrul Consiliului Local Năvodari, din partea Partidului Mișcarea Populară Constanța, ne-a declarat, referitor la acuzațiile aduse: „Singurul interes pe care-l reprezint este interesul năvodărenilor. Pentru asta am fost votat și asta voi face până la capăt. Cei ce mă acuză de alte interese doar vor să mute atenția de la neregulile lor, asupra mea. Niciun operator de pe ruta Năvodari – Constanța nu folosește numărul de mașini specificat în licența de transport. Consider că dacă s-ar respecta acest lucru, voi, călătorii, n-ați mai fi nevoiți să stați îngrămădiți în autovehiculele lor. Am anulat un miting (legal, cu toate aprobările), pentru că am crezut în bunăvoința operatorilor, care ar trebui să-și suplimenteze numărul de mașini, conform hotărârilor de Consiliu Județean. Până când nu veți beneficia de condiții de transport în comun decente, nu voi înceta să fac plângeri și sesizări la toate instituțiile abilitate. Consider că a venit momentul să trecem la normalitate și nu trebuie să cedăm până când nu se va întâmpla acest lucru”.

Reamintim că, vineri, un autoturism BMV X6 nu a acordat prioritate unui microbuz GMS, iar în urma coliziunii trei persoane au fost transportate la spital, cu traumatisme.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
luni 14 august ora 07:30 se circula la fel , intrau microbuze in mamaia cu un nr dublu de calatori . Se vedeau cum se sprijineau de bord sau de usa . PANA NU VOR FI INLOCUITE CU AUTOBUZE , ACEST SISTEM VA PERSISTA . SOFERII AU COTA FIXA DE PREDAT SI AU INTERESUL SA INCASEZE CAT MAI MULT , SA POATA RAMANE CU CEVA . DE ACEEA ....CALATORII CU ABONAMENTE SUNT NEINTERESATI . IN CONCLUZIE SOFERII NU AU VIZIBILITATE SI NUMARA PERMANENT BANII , CAT LA EI ....CAT LA NOI . .....MAI VORBESC SI LA TELEF SA COMUNICE CIFRELE .....
1
0
In alte tari cu siguranta nu ar fi luat licenta aceste sicrie pe roti. Pacat ca la noi spaga este la putere. Evaziunea este in floare bilete nema ca oricum daca ar vrea sa dea nu ar putea sa dea mai multe decat locurile
6
0
Sluga lui Mazare cu cosciugul pe roti!Autoritatile alerta
5
0
este o prob generala pe tot jud cta,ce tot atata gms in sus gms in jos 310 ,312 care mai au putin si le cad rotile ,alea numai sunt problema?
7
0
Deja s a uitat cum un sofer de gms a omorat o fetita de numai cativa ani pe trecerea de pietoni. Muie patronilor si soferilor gms care se gandesc doar la buzunar. Cand le ceri bilet ti l da in scarba si pe cei cu abonament ii ocolesc
8
0
situatia e identica in tot transportul in judetul constanta, 80 % din masinile - microbuze si autobuze sunt bombe pe roti. OPC-ul ar trebui sa fie prezent zilnic aici si mai ales la orele de varf. O mostenire mizerabila a CJC-ului lui Nicusor.
13
0
Sa ma pis pe toata afacerea voastra Moartea sa va manance. Mue gms mue machedonilor
12
1
Cumva GMS are numai trasee catre Navodari?Ca tot veni vorba de siguranta calatorilor.......incercati sa mergeti cu rutele 305,304 ale aceiasi companii.Microbuze care troncane din toate incheieturile de zici ca acum se imprastie pe drum,calatori ca sardelele!
13
1
Sa i dau la muie lu Becali branzarul nenorocit
11
1
machidonii la putere: lui Babinciuc nu ii strica nimeni.afacerile. E prieten bun cu Fagadau....ca orice machidon.
14
1
Situatia e generala si pe ruta c-ta eforie costinesti mangalia -masini putine calatorii ca sardelele in picioare
12
1
trebuie desfintat....bagati masini de la ratc si o sa se desfinteze singur
18
2
Sa va iau in pula gms-ul rupe soferi se alearga nu sunt atenti si fac accident bn nu ai obliga nimeni dar pe sefi ai doare in pl vor bani bani
12
1
In cazul acestor microbuze ce circula haotic si opresc unde vor nu au statie fixa si incurca circulatia,nu au taxator ca soferul trebuie sa si incaseze bani sa dea bilet si rest daca e cazul,unele din microbuze nici in Africa nu ar avea drept de circulatie nu ia nimeni masuri oare chiar nu se sesizeaza nimeni sau nu se vrea
20
1
GMS are cele mai periculoase bombe pe roti. Abonatii sunt lasati in drum daca soferii nu si-au facut 'planul' la banii dati de sardelisti. Dl Dumitrascu trebuia sa anuleze licenta pentru aceasta societate de tip MAFIOT.
16
2
Vrei sa simti senzatii extreme ? Sa fii atins pe tot corpul ? Mirosuri deosebite ? Mergi cu GMS si vei fii satisfacut .
16
2
Am uitat sa precizam urmatoarele: clientii ne cer mereu sa stea in picioare, chiar daca nu mai sunt locuri, unii au precizat ca le place sa stea ingramaditi ca sardelele in cutii, altora le convine ca mai stau si cu mainile in alte buzunare neavand loc la ei in buzunar si tot asa... Soferii ne ameninta soferii cu demisia daca nu ii lasam sa faca si ei un ban la negru. Va rog sa va puneti in situatia noastra si sa ne intelegeti!
16
2
Pai nu mai erau pasageri in picioare ca erau toti lungiti pe jos intre scaune in urma impactului.
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614