REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Scandalul Tudorel Toader - Cristina Tarcea ajunge la CSM: Ministrul Justiției, reclamat de un român din Diaspora

Scandalul Tudorel Toader - Cristina Tarcea ajunge la CSM: Ministrul Justiției, reclamat de un român din Diaspora

Replica API 26 iulie 2018 | 02:27 415

Lovitură grea pentru Tudorel Toader! Ministrul a fost reclamat la Consiliul Superior al Magistraturii și la Inspecția Judiciară pentru criticile aduse președintei Instanței Supreme, Cristina Tarcea, informează Realitatea Tv.

Tudorel Toader a fost reclamat de o româncă din Marea Britanie. Totul a plecat de la postarea de pe Facebook a ministrului Justiției: ”Sa intelegem ca este normal ca un judecator de rang inalt sa faca politica? Sa intelegem ca nu este normal ca un ministru sa critice un judecator dar este normal ca un judecator sa critice un ministru?”.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acesti neispraviti care ridica sume astronomice lunar din diverse activitati, au impresia, in prostia lor-este singura scuza-ca sunt alfa si omega si au tara cu popor cu tot la picioarelelor, tot ce doreste puscariasul draknea este indeplinit Vom avea satisfactia ca acesti nemernici ce si-au facut salarii astronomice si care calca pe cadavre- vor ramane cu acesre averi furate. Vor indesa puscaria -pe viata
1
0
europeanule imputit vad ca iti place sa iei muie atunci iti dau si eu impreuna cu un pluton de soldati si daca nu te saturi o futem si pe mata sau pe tot neamul tau de pizde
1
1
te rog sa ma respecti am futut-o si eu pe ma - ta , as putea sa-ti fiu tata ......e drept ca mai mult la muie ii dadeam .
2
2
lasa mai ca ii arata mishu lui gargamel cum se ia muie de la mine ! Cu cacat !
2
3
Dar de tara asta cand va ocupati ca n-ati facut nimic pentru ea, o autostrada, un spital adevarat, orice!!!
7
1
Sesizare de orice fel poate face oricine, nu ai nevoie de clase superioare, atunci cand un seaman de -al tau si acesta indiferent de clase, face un abuz, atenteaza la viata ta,incalca legea, te santajeaza, te hartuieste....
7
3
mama ce stire ,a picat pe spate TT cand a auzit de asemenea sesizare Ce tara de nebuni .orice bhasina cu o clasa mai mult ca trenul poate face o sesizare, problema este la cei care primesc, analizeaza si dau curs la asa ceva .Gagica asta avea de gand de sambata noaptea sa depuna sesizarea dar abia azi s-a trezit din bauta saptamanala ! Chiar nu ne mai facem bine cu asemenea exemplare !
4
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218