REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Scandaluri în zona Far: un consumator de etnobotanice şi-a BĂTUT MAMA!

Scandaluri în zona Far: un consumator de etnobotanice şi-a BĂTUT MAMA!

Replica API 6 noiembrie 2018 | 14:18 316

Un tânăr din Constanța, căruia îi vom spune Vasile (pentru a-i proteja identitatea), a primit interdicția de a se mai apropia de mama lui, plus că a părăsit și domiciliul comun, în urma unei decizii judecătorești. În plus, este cercetat în dosare instrumentate de Secție 5 Poliție. Iubita acestuia, care a fost audiată în calitate de martor, a precizat că tânărul este nervos din pricina consumului de etnobotanice.

Relația lui Vasile cu mama sa este una conflictuală, și nu de ieri, de azi, ci de mai multă vreme. Acesta a provocat mai multe scandaluri, printre cele mai mari fiind în ianurie și octombrie anul curent, atunci când reclamanta a sunat la Poliție, oamenii legii sosind la fața locului și declanșând cercetările.

Tototadă, în urma nefericitului eveniment din octombrie, femeia a mers la Serviciul de Medicină Legală, prezentând echimoze la nivelul brațului drept și al coapsei drepte, leziuni traumatice ce s-au putut produce prin lovire cu corp dur și comprimare manuală, care au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale. În cauză a dat declarație și concubina pârâtului, care a precizat că relația dintre iubitul ei (cu care este însărcinată) și mama acestuia este una tensionată și că au izbucnit conflicte de mai multe ori.

Tot ea a adăugat că pârâtul este nervos din cauza consumului de etnobotanice și că a făcut și tratament pentru asta, iar că în octombrie doar a împins-o și a tras-o de păr pe femeie și că, din punctul ei de vedere, nu e chiar o bătaie. În apărarea sa, Vasile a cerut să nu fie evacuat din imobil întrucât iubita lui trebuie să nască și ar fi nevoiți să locuiască în condiții insalubre.

Însă, Judecătoria Constanța i-a admis cererea reclamantei și a eliberat ordinul pe o perioadă de 3 luni, Vasile având interdicția de a se apropia de mama sa la mai puțin de 50 de metri, ori s-o contacteze în vreun fel, inclusiv telefonic. Nemulțumit de decizia instanței, tânărul a depus apel, ce i-a fost respins luna aceasta. ” Respinge ca nefondat apelul formulat. Onorariul avocatului desemnat din oficiu – av.C…, în sumă de 260 lei, va fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul de Avocaţi Constanţa. Definitivă”, potrivit minutei judecătorești.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum mah tampitule sau tampito nu sti ce cresti , pai nu l-ai crescut tu? cine plm vrei sa fie responsabil daca nu chiar tu? care l-ai crescut
0
0
Daca e tigan spuneti mai bine, ne faceti sa credem altceva
3
0
Fereasca dumnezeu nu stii niciodata ce cresti .
6
1
Evident ca, dupa ce ca subt niste retardati, se mai si se inmultesc
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102