REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Scenariu HALUCINANT în Parlament: Dragnea va propune premier de la UDMR

Scenariu HALUCINANT în Parlament: Dragnea va propune premier de la UDMR

Replica API 14 iunie 2017 | 00:57 527

Discuțiile referitoare la schimbarea premierului Sorin Grindeanu au încins imaginația în Parlament. Președintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac, a declarat că are informații conform cărora Liviu Dragnea va propune un premier de la UDMR, conform stiripesurse.

”Mi s-a părut un lucru extrem de grav și sper să nu se confirme, dar dacă se confirmă depășește imaginarul în politică. Discutând acum cu colegii din Parlament, inclusiv cu parte din PSD am primit această informație în urmă cu puțin timp. Dacă domnul Dragnea nu mai are încredere în proprii colegi, nu cred că este o soluție să vină cu o propunere de premier de la UDMR. Ar fi foarte bine, dacă nu mai are încredere în proprii colegi, să se retragă din funcția de președinte al PSD”, a declarat Eugen Tomac.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai idiotule pe la ce colt ai auzit tu de propunerea cu UDMR pe surse ??? Sictir mai golanule
1
1
normal ar fi ca acest penal dovedit sa inceteze cu astfel di idiotenii, sa se retraga pentru ca oricum de puscarie nu va scapa, si ar fi de preferat ani multi la meditatie, conditii racoroase sunt iar daca va fi insotit si de bombonica ar fi ideal
1
2
pe idiotul asta trebuie sa-l potoleasca cineva.intai apare cu patachia de turcoaica iar acu'cu ungurii.bai cretinule daca ai castigat,prin minciuna,alegerile,crezi ca faci ce vrei?ce ar fi sa mergi tu pe la mititica unde-ti este locul?
2
2
a zis ca merge dar cu ma-ta in brate , o asteapta mai multi acolo .
2
1
Meritati,voi politicienii, trasi in teapa,CA oricum sinteti toti ,condamnati,infractori,si sa vina ,,Vlad Tepes,,sau ,,UN dictator ,,sa VA is cu biciul,PE voi putorilor din parlament,si sa VA duca la cariera de piatra,si de acolo la puscarie,viermilor,neati distrus complet,panaramelor,poate se trezeste poporul si merge peste parlamentari,cu bitele
2
1
Bai puscarie, mai ai si alte idei; cum dracului e poporul asta de va voteaza numai unul si unul; pune botul, noua ce ne da.
2
2
Veresstoy Attila - premier, Sevil Saideh - vice premier, Metin Cerchez - ministru de interne si Ivan Patzaikin - ministru la transporturi pe apa!
1
4
Tokes laszlo premier!
0
3
Dragnea, un idiot
3
2
Cred CA este,Ori beat ,Ori nebun,de ce nu te duci la pirnaie,condamnatule,sa nu te Mai vada poporul,produci diaree la toti
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614