REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

SCENARIU ÎNFIORĂTOR LA CONSTANŢA: un bărbat a fost UCIS şi mutat în curtea unei locuinţe

SCENARIU ÎNFIORĂTOR LA CONSTANŢA: un bărbat a fost UCIS şi mutat în curtea unei locuinţe

Replica API 27 ianuarie 2017 | 09:06 375

Suspecţii au fost arestaţi

Suspecţii au fost arestaţi

Au fost prinşi autorii teribilei crime de la Limanu! Anchetatorii au stabilit că victima a fost snopită în bătaie, unul dintre suspecţi fiind chiar chiriaş în domiciliul acesteia. Se pare că principalul motiv a fost gelozia. Persoana decedată a avut 18 fracturi costale! Ulterior, criminalii au mutat victima şi a doua zi chiar ei au sunat la 112. Au creat un scenariu mincinos, însă totul a ieşit la iveală. Astfel, Cătălin Murgu şi Cristian Gabriel Obreja au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. În urma unor investigaţii ample efectuate de procuror şi organele de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa – Serviciul de Investigaţii Criminale, Secţiei 3 de Poliţie Rurală Mangalia şi Postului de Poliţie Limanu, la data de 24 ianuarie 2017, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus reţinerea pe timp de câte 24 de ore a inculpaţilor Marian Cătălin Murgu şi Cristian Gabriel Obreja, ambii din comuna Limanu, judeţul Constanţa, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, ca stare de fapt, că în seara zilei de 21 ianuarie 2017, cei doi inculpaţi, amândoi prieteni vechi ai victimei, iar cel dintâi chiar chiriaşul acesteia, prin acţiuni conjugate şi concomitente, au ucis-o pe victima Vasile Constantin, în vârstă de 40 de ani, pe care, în propria ei locuinţă, din comuna Limanu, str. Mărului, nr.47, au lovit-o în mod repetat cu pumnii şi picioarele pe toată suprafaţa corpului, preponderent în regiunile facială şi toracică, astfel încât i-au provocat nu mai puţin de 18 fracturi costale bilateral pe mai multe linii şi fractură de stern, urmate de producerea unui hemopneumotorax bilateral, leziunile toracico-pulmonare fiind incompatibile cu viaţa. Datele de anchetă au învederat ca mobil al faptei gelozia, inculpatul chiriaş bănuind-o pe victimă că ar avea sau şi-a dori o relaţie intimă cu concubina sa. După comiterea faptei, inculpaţii au creat un scenariu mincinos, potenţial exonerator de responsabilitate penală, după ce au mutat victima din locuinţa în care a fost agresată în locuinţa celui de-al doilea inculpat, de pe strada Atelierelor, nr.7, şi au anunţat autorităţile a doua zi de dimineaţă, prin numărul de urgenţă 112, cărora le-au declarat că victima ar fi sosit la locuinţa respectivă în cursul serii şi că abia dimineaţa au remarcat că prezintă semne de violenţă pe corp. Deşi cu ocazia audierilor, în faţa procurorului au tăgăduit comiterea faptei, după ce au fost reţinuţi şi au luat cunoştinţă de probele din dosar, cu ocazia soluţionării propunerii de arestare preventivă, ambii inculpaţi au recunoscut în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi uciderea victimei, însă au tăgăduit în continuare mobilul geloziei şi au invocat un conflict spontan, generat de neplata utilităţilor la timp de către chiriaş. În cauză la data de 25 ianuarie 2017 a fost formulată propunere de arestare preventivă faţă de cei doi inculpaţi pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnule Primar, va rog sa-i ajutati pe oamenii care locuiesc in zona aceea sa scape de cloaca de tigani care stau la vechiul SMA. Sa-i mutati in pustiu ca nu merita sa traiasca printre oameni. Dupa ce i-a terorizat ani in sir furandu-le pana si gainile din cotet, acum au ajuns sa-i si omoare.
2
0
s-o futi pe ma-ta !
4
3
ce grobian scarbos esti
12
0
Asa fac astia. Ii primesti in chirie si nu te lasa sa ii freci nevasta cum ar fi normal. Eu o luna am tras de una si nu isi dadea seama ca trebuie sa dea pasarica. Pana la urma am pus-o jos si am patruns o cu forta , dupa aia a inceput sa ii placa. Acum abia asteptam sa plece fraierul la munca sa plateasca chiria. Banii de chirie sunt ai ei se intelege. Basca ce ii mai dau pe deasupra , basca ce ii da barbasu , asa se traieste in armonie fara scandal.
4
12

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367