REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

SCENARIUL CRIMEI din Arsa: i-a zdrobit capul soției cu un ciocan, în timp ce dormea! Credea că voia să-l otrăvească

SCENARIUL CRIMEI din Arsa: i-a zdrobit capul soției cu un ciocan, în timp ce dormea! Credea că voia să-l otrăvească

Replica API 5 decembrie 2016 | 00:42 303

A lăsat bilet de adio

A lăsat bilet de adio

Anchetatorii au pus cap la cap indiciile în cazul crimei din localitatea Arsa din Constanța, primele ipoteze fiind deja conturate. Astfel, se pare că bărbatul în vârstă de 64 de ani, Lică Radu, și-a omorât soția în timp ce aceasta dormea. A lovit-o cu un ciocan în zona capului, după care s-a spânzurat. A lăsat un bilet de adio prin care a specificat că soția îl înșela și voia să-l otrăvească. Cercetările continuă.

Lică (64 de ani) și Ecaterina (58 de ani) erau căsătoriți de mai mulți ani și aveau împreună 5 copii, toți la casele lor. Una dintre fete locuia, practic, în aceeași curte, fiind vorba de un teren împărțit în două, amplasat pe strada Matei Basarab din localitatea Arsa, pe care și-a ridicat o casă. Chiar ea a fost cea care a descoperit terifiantele imagini în cursul zilei de duminică, 4 decembrie anul curent,: mama întinsă pe pat, cu capul zdrobit, pe când tatăl era spânzurat în baie. A rămas înmărmurită și a alertat vecinii, unul dintre ei sunând la 112. La fața locului au ajuns numaidecât criminaliștii, care au demarat cercetările. Între timp, oamenii din sat s-au strâns la poartă pentru a afla ce s-a întâmplat. Aceștia au precizat că Lică era un om conflictual, gelos, dar că niciodată nu s-au gândit că va recurge la un asemenea gest, chiar dacă își amenințase soția, de mai multe ori, că o va omorî. Însă, detaliile din viața celor doi sunt mult mai multe, mai ales legate de bărbat, care se pare că deja era foarte suspicios, crezând că Ecaterina vrea să-l ucidă. Astfel, potrivit primelor indicii puse cap la cap, după o ceartă, bărbatul a așteptat ca femeia să adoarmă, după care a luat un obiect contondent, cel mai probabil un ciocan, a intrat în dormitor și s-a îndreptat către patul unde se afla partenera de viață. A lovit-o de mai multe ori în zona capului. Practic, victima nu a avut nici o șansă, decedând în scurt timp. Lică s-a foit prin casă și a fumat mai multe țigări, potrivit probelor găsite la fața locului. Apoi a decis să-și ia zilele. Înainte de asta, a scris un bilet de adio, prin care a explicat că era sigur că soția lui îl înșela cu un alt bărbat și că voia să scape de el, că voia să-l omoare și că avea certitudinea că-i punea otravă în mâncare, acesta fiind motivul pentru care a recurs la teribilul gest. După ce a terminat de scris și de fumat ultima țigară a mers în baie și s-a spânzurat cu o frânghie. Trupurile neînsuflețite au fost depuse la morgă, necropsia făcându-se luni, 5 decembrie. Potrivit primelor date, nu există dubii cu privire la deces, fiind vorba de traumatisme craniene la femeie și asfixie mecaniă prin comprimare la bărbat. Cercetările continuă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614