REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Scene de groază pe bulevardul Dacia. „S-au bătut pe asfalt, tăvălindu-se şi urlând: te omor”

Scene de groază pe bulevardul Dacia. „S-au bătut pe asfalt, tăvălindu-se şi urlând: te omor”

Replica API 4 februarie 2018 | 00:41 392

Un şofer care a consumat cocaină şi apoi s-a urcat la volan a provocat un haos de nedescris, în centrul Capitalei. Bolidul pe care îl conducea haotic a făcut zob trei autoturisme pentru că în loc să fie atent la volan, bărbatul era ocupat să îşi bată iubita. A intrat în plin în maşinile oprite la semafor pe Bulevardul Dacia. Imediat după impact, lupta dintre cei doi a continuat pe asfalt, printre cioburi şi maşinile care traversau intersecţia. Agresorul a fost imobilizat de câţiva agenţi de la Poliţia Locală.

„Mașinile erau oprite la roșu la semafor pe frână. El a venit într-un zgomot, fără frână, absolut nimic, este incredibil! Sunt conducător auto și înțeleg. Nu a pus nici măcar o frână, zgomotul izbiturii a fost incredibil! A lovit 3 mașini!(n.r. Jurnalistă Digi24: Avea viteză mare?) Cumplită, nu mare. S-au tăvălit pe jos, pe asfalt, se băteau în continuare și el urlând: te omor! Asta a fost cel mai frapant”, povestește o martoră.

Scenele desprinse parcă dintr-un film de groază s-au petrecut ziua în amiaza mare, la intersecţia bulevardului Dacia cu Calea Victoriei. Era puțin după ora 15 când bolidul a intrat cu viteză mare în maşinile care aşteptau culoarea verde a semaforului.

„ Au coborât şi s-au bătut pe asfalt, tăvălindu- se pe asfalt şi urlând - te omor! Aveau un conflict în mașină, în plus, atitudinea lor nu cred că este a unor oameni nedrogați. Poate greșesc dar... ”, adaugă martora.

După impact, șoferul a coborât din mașină şi a continuat să o lovească pe femeie. Norocul ei a fost că în zonă era un echipaj de la Poliția Locală. Nici agenților nu le-a fost ușor. Încercând să scape de urmăritori, bătăuşul, în vârstă de 39 de ani, s-a izbit violent cu capul de geamul unei mașini aflate în mers. Aşa au reuşit oamenii legii să-l imobilizeze.

„Taxiul a venit ultimul, moment în care bărbatul din BMW a reușit cumva să scape pentru că băieții de la Poliția Locală l-au prins, a reușit să scape și a dat cu capul de un taxi. Omul trecea pe lângă! El nu a fost implicat în primul accident, taximetristul”, precizează martora.

Soţia şoferului care a provocat accidentul din centrul Capitalei, aflată cu el în maşină, spune că bărbatul ar fi consumat droguri. De altfel, în maşina acestuia a fost găsit un praf alb, care a fost trimis la analize, afirmă surse din rândul anchetatorilor. Soţia şoferului a mai susţinut că acesta ar fi încercat să o omoare, provocând intenţionat accidentul, notează digi24.

Până să ajungă pe bulevardul Dacia unde a lovit 4 mașini, șoferul a lovit și un autobuz care circula regulamentar.

4 ambulanțe SMURD au ajuns la locul accidentului. 5 persoane au primit îngrijiri medicale, iar trei au fost transportate apoi la spital.

Ancheta a fost preluată de serviciul omoruri și este coordonată de procurorii Parchetului Capitalei.

Timp de aproape patru ore, circulația pe ambele sensuri ale bulevardului Dacia a fost oprită.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa mori de cancer!!!
1
0
Oamenii normali ...o raritate in zilele noastre!
0
0
Ce treaba au politistii vechi ei sau pensionat singuri si asta e primministru de 3 zile .Si sa te mai intreb ceva pe tine si pe politistii vechi pensionati cum de sa ajuns in Romania la un asa mare consum de droguri .
2
0
Faceti un bine lumii si impuscati-l pe acest dobitoc!
5
0
Glont in cap cretinului si un sut in cur psdului care, ca sa isi scape penalii de puscarie, lasa drogatii si alti asemenea tembeli liberi.
5
4
... ACUM SE VAD EFECTELE ! Madam OLGUTZA prostutza si secretara de Videle CARMENCITA or sa ne apere !
4
1
Popor de tigani smardoi si cocalari
11
3
Un glonte si apoi ars!
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614