REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Scene de groază pentru Sharapova, la Australian Open! Fanii au huiduit-o

Scene de groază pentru Sharapova, la Australian Open! Fanii au huiduit-o

Replica API 20 ianuarie 2019 | 00:00 246

Numărul 30 mondial, Maria Sharapova, a fost huiduită şi fluierată pentru o bună parte a meciului cu Ashleigh Barty, spectatorii taxând-o pentru tertipurile clasice. Rusoaica s-a înclinat în faţa favoritei publicului, scor 6-4, 1-6, 4-6.

Numărul 30 mondial, "Masha" a părut în formă la turneul de la Melbourne, astfel că avea aşteptări mari de la disputa cu Barty, chiar dacă aceasta din urmă e în mare formă.

Rusoaica a câştigat primul set, însă sportiva din Australia a revenit spectaculos. În ciuda faptului că Sharapova s-a folosit de toate armele din arsenal pentru a o scoate din ritm pe adversară.

Sharapova a cerut pauză de toaletă şi a întârziat extrem de mult, a fost avertizată pentru "time violation" şi a încercat prin toate mijloacele să o enerveze pe opozantă. Dacă în general astfel de lucruri sunt tolerate de spectatori, de această dată în faţa Mariei se afla o favorită a publicului.

Ca atare, Sharapova a suferit un tratament dur din partea fanilor din tribună: a fost fluierată, huiduită, fanii bucurându-se ca pe un stadion de fotbal la dublele greşeli comise.

Întrebată pe marginea celor întâmplate pe teren la conferinţa de presă, Sharapova a încercat să evite subiectul.

"Ce vreţi să vă răspund la această întrebare?", a întrebat Sharapova, când a fost chestionată pe marginea fluierăturilor. "Adevărul, evident", a venit replica jurnalistului, care a venit apoi cu o întrebare de sprijin: "Te-au afectat în vreun fel huiduielile?". Sharapova a făcut o pauză lungă şi a spus "Cred că e o întrebare foarte prostească". Ulterior, deşi ziariştii au insistat, rusoaica a refuzat să discute pe această temă.

În sferturile de finală, Barty, cap de serie numărul 15, o va întâlni pe Petra Kvitova, care a învins-o fără probleme pe Anisimova.

Sursă: Digi Sport

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si astea sunt doar tertipurile care se vad, injectiile ca se reziste 2-3 ore la efort nu se vad
3
1
o merita cu varf si indesat
3
0
Asa a castigat si in fata simonei finala de le paris acum cativa ani
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367