REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Scene desprinse din filme: un minor a spart un local de lângă hotel Parc, după care a chemat un taximetru

Scene desprinse din filme: un minor a spart un local de lângă hotel Parc, după care a chemat un taximetru

Replica API 3 iulie 2014 | 00:00 125

În Mamaia

În Mamaia

Scene desprinse din filme pe faleza din staţiunea Mamaia. Jandarmii şi poliţiştii au surprins pe faleza din Mamaia, o persoană care se urca într-un taximetru, cu mai multe bunuri sustrase dintr-un local. În spate o persoană alerga cerând ajutor, timp în care oamenii legii au blocat taximetrul.

Joi, 03 iulie a.c., ora 01.00, un echipaj de jandarmerie, care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, pe faleza staţiunii Mamaia, lângă o terasă din apropierea hotelului Parc, a observat un tânăr care se deplasa cu mai multe bunuri, la un taxi staţionat. La vederea militarilor, acesta a devenit agitat, a aruncat mai multe sticle şi pachete de ţigări în maşină. Autovehiculul a fost blocat imediat de maşina de intervenţie, iar persoanele au fost somate să coboare. O altă persoană, din apropiere, alerga spre maşina jandarmeriei pentru a le cere sprijin militarilor. Acesta a spus că l-a văzut pe tânăr când umbla la un aparat de preparat cafea. Când a coborât din taximetru, jandarmii l-au recunoscut pe un "vechi prieten", pe I.F., de 15 ani. În maşină, au fost găsite mai multe sticle cu băuturi alcoolice şi pachete de ţigări fine. Întrebat despre provenienţa bunurilor, minorul a recunoscut că a intrat pe o fereastră lăsată deschisă, dar şi într-o magazie, prin forţarea uşii localului, de unde a sustras băuturile alcoolice şi ţigările. La faţa locului s-a prezentat o echipă operativă din cadrul Poliţiei Mamaia, pentru continuarea cercetărilor. Mai târziu, cei doi, taximetristul şi minorul au fost conduşi la sediul Poliţiei Mamaia şi le-au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de furt calificat. Pentru siguranţa turiştilor şi în special pentru evitarea neplăcerilor pe timpul vacanţei petrecute pe litoralul Mării Negre, Jandarmeria Română sfătuieşte cetăţenii să nu aibă bunuri de valoare la vedere în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme, să se asigure întotdeauna că au încuiat uşa şi au închis ferestrele camerei unde sunt cazaţi sau ale autoturismelor, şi să nu parcheze autoturismele în locuri ferite sau slab luminate. De asemenea dacă observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute cu scopuri obscure, cetăţenii sunt sfătuiţi să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică. Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe 112.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367