REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

SCENE GROTEŞI! FURCI, TOPOARE, PLUS BĂTĂI ÎN CURTEA ŞCOLII!

SCENE GROTEŞI! FURCI, TOPOARE, PLUS BĂTĂI ÎN CURTEA ŞCOLII!

Replica API 13 mai 2017 | 01:47 444

Scandalagiul a FURAT maşina victimei

Scandalagiul a FURAT maşina victimei

Magistrații s-au pronunțat într-un dosar ale cărui date par desprinse din Vestul Sălbatic. Însă, decizia nu este definitivă și urmează a fi atacată cu apel. Este vorba despre un scandal care a pornit de la faptul că un individ a aruncat cu o furcă și apoi cu niște pietre înspre o mașină, după care a izbucnit o bătaie care s-a lăsat cu spitalizări și anchete. De precizat este și faptul că scandalagiul a sustras vehiculul victimelor și apoi l-a abandonat într-un șanț.

Potrivit procesului-verbal de cercetare la fața locului, la data de 4 aprilie 2014, în jurul orelor 17,00, persoanele vătămate Nandy G. și Mihăiță Viorel G., (tată și fiu), locuitori ai satului Gura Dobrogei, s-au deplasat cu autoturismul marca Dacia 1300, condus de cel din urmă la locuința unui amic, situată în aceeași localitate, în vederea recuperării unor obiecte împrumutate (cd-uri). Conform declarației lui Nandy, (declarație din data de 13.12.2016, potrivit rolii.ro), după ce au intrat în posesia acestor obiecte, s-a urcat în autoturism împreună cu fiul său, punându-1 în mișcare cu intenția de a se deplasa către locuința lor.

După parcurgerea unei distanțe foarte scurte, cei doi l-au văzut pe Vasile Diaconu, aflat în curtea școlii situate pe aceeași stradă, aruncând cu o furcă spre autoturism. Furca a lovit portiera din spate stânga, care a fost lovită apoi și de o piatră aruncată de același inculpat, cele două obiecte reușind să deformeze tabla si sa degradeze vopseaua. Cele de mai sus 1-au determinat pe Nandy G. să iasă din autoturism și să strige la Diaconu, reproșându-i conduita sa. Acesta din urmă însă, l-a provocat spunându-i că, dacă are curaj, să vină în curtea școlii pentru a lămuri situația.

Tulburat de conduita agresivă a inculpatului, dar și de consumul anterior al unei cantități de băuturi alcoolice (fără a se afla în stare de ebrietate, așa cum avea să declare fiul său), Nandy a escaladat gardul împrejmuitor al școlii și a pătruns în curtea acesteia. în continuare, s-a deplasat către colțul clădirii școlii lângă care se afla inculpatul. Până ajungă, acesta din urmă 1-a lovit cu o piatră în zona capului.

Persoana vătămată, amețită de lovitura primită, a căzut la sol, moment în care Vasile Diaconu s-a apropiat și a început să-i aplice lovituri cu o bâtă. In același timp, de după clădirea școlii și-au făcut apariția inculpații Ioan Boz, Tamara Boz, Mihai Viorel Gheorghe și Angela Torodoc, înarmați cu bâte, așa cum rezultă și din declarațiile unor martori, Inculpații i-au aplicat multiple lovituri persoanei vătămate, cel puțin până la intervenția fiului acesteia, care, în primă fază a asistat la consumarea agresiunii asupra tatălui său, însă apoi și-a înfrânt teama, astfel că s-a deplasat la locul în care se afla grupul inculpaților, cu scopul de a-1 lua de acolo pe tatăl său, căzut la sol.

Din declarația persoanei vătămate rezultă că a fost întâmpinat de inculpatul Vasile Diaconu cu care s-a încăierat, împrejurare în care acesta din urmă a încercat să-1 lovească cu bâta pe care o avea asupra sa, de sus în jos, probabil în zona capului. Instinctual, persoana vătămată s-a apărat, ridicând mâna dreaptă deasupra capului și parând în acest fel lovitura.

După scandal, bătăușul a sustras mașina victimelor și a condus-o chiar dacă nu avea permis!

"Martora B.S. a relatat în fața instanței, susținând că :Arăt că, eu în acel moment mă aflam în curte și am observat că numiții G.M., B.I., B. T. și T. A. au sărit la bătaie cu furci topoare. Știu că la un moment dat, Vasile Diaconu a luat mașina lui G., pe care a condus-o pe drumul public, după care s-a întors și a băgat-o într-un șanț (declarație din data de 14.02.2017)", potrivit rolii.ro.

Astfel, pe 6 martie anul curent, Judecătoria Constanța l-a condamnat pe Vasile Diaconu la 3 ani și 11 luni în regim de detenție, Ioan Boz la 2 ani cu suspendare, la fel și Mihai Viorel Gheorghe dar și Tamara Boz. Cât despre Angela Todoroc, aceasta s-a ales cu 2 ani și 6 luni în regim de detenție. Decizia nu este definitivă și urmează a fi atacată cu apel.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vezi ca intr-o zi s-ar putea sa ti-o furi.eu unul te-as bate asa de distractie,ca oamenii astia doar nu de nebuni te-njura.sfat:cere-ti scuze si fa-te om.daca vrei exclusivitate si domeniu privat,tai-o la periferie lazu,agigea,etc.te gaseau dracii daca stateam eu in lv 22.
0
0
La tara e mai rau ca-n Evul Mediu.
0
0
orice elev este obligat sa detina un topr ori furca la el ptr. protectie !
2
0
mai multi proprietari din blocul LV22 au avut altercatii cu tatarul gemaledin nagi.doi dintre ei au depus si reclamatii la politie.sa certat tare si cu vecinul lui de curte dumitru draghici care are cimitirul central.tot cartierul il stie de nebun si il evita.sotia lui a dat divort dar inca nu este sentinta definitiva.pe un proprietar din LV22 la atacat cu o bata metalica de era sal omoare.doar pentru ca a intrat cu un caine mic pe terenul blocului unde tatarul nu are niciun drept.am vazut toata faza.cineva a vrut sai otraveasca cainele dar nu am fost de acord.nu are vina animalul
2
0
Sunt un tatar imputit si nebun, ma numesc GEMALEDIN NAGI, locuiesc pe Strada Partizanilor nr 7A, in Constanta. Chiar daca adresa mea este in cartierul Coiciu din Constanta, eu mi-am facut iesire din curte si prin spatele blocului LV22 si am ingradit si pus stapanire pe o parte din curtea blocului. Acolo imi plimb eu zilnic cainele. Daca doreste vreun locatar al blocului sa intre pe terenul respectiv, la care are tot dreptul, sar la bataie. Chiar daca am 50 de kg si arat ca moartea in vacanta. Astept sa-mi scrieti!
1
1
Domnilor care ar trebui sa conduceti aceasta redactie...inca nu ati sesizat ca toate articolele scrise de aceasta colega a dvs. nu fac decat copieze niste texte apartinand altor oameni,iar voi o platiti? Nici macar nu o cunosc,dar cred ca un articol scris nu ii ocupa mai mult de 20 minute. Poate altii mai capabili nu pot accede la o pozitie similara in organigrama. Serios,chiar este rusinos.
1
0
Di-avol Ghro-tessque!
1
1
asta e nivelul, se inmultesc toti prostii.
2
0
Jurnalista a facut facultatea sub catreda!
4
0
Am ras cu lacrimi la comentariu tau! Hahaha ai dreptate! Fute mas in jurnalismul lor,astia dau nume doar la comanda redactorului sef!
2
0
Asa deci,martoru hr i-a luat masina lu prr si a mers ce a mers si a bagat-o in c.r.r.Si s-a suparat b.r. si ce stire mishto am postat,investigatie jurnalistiCA CA la carte.O mai fi trecut totusi pe la fac. de jurnalism!!!?
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614