REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SCENE INCREDIBILE în Constanţa: un pieton, LOVIT CU TOPORUL, pe trecere!

SCENE INCREDIBILE în Constanţa: un pieton, LOVIT CU TOPORUL, pe trecere!

Replica API 7 februarie 2017 | 16:35 622

Agresorii au fost arestaţi

Agresorii au fost arestaţi

Indivizii implicați în scandalul din apropiere de zona cunoscută ca ICIL, din municipiul Constanța, au fost arestați preventiv pentru 20 de zile. Este vorba despre Costel și Nicolae Volintiru, care au tăbărât pe un pieton, pe motiv că acesta a avut "tupeul" să le atragă atenția cu privire la faptul că au fost la un pas de a-l accidenta. Totul s-a petrecut pe trecerea pentru pietoni. În timp ce unul l-a lovit cu partea netăioasă a unui topor, celălalt l-a lovit cu piciorul în zona capului.

Nefericitul eveniment a avut loc pe 1 februarie, când polițiștii din cadrul Secției 3 au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că a fost agresat de două persoane necunoscute în timp ce se deplasa pe bulevardul 1 Decembrie 1918, la intersecție cu strada București din municipiul Constanța. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au demarat cercetările, pe când persoana vătămată a fost transportată la spital, unde a rămas pentru îngrijiri medicale. Ulterior, s-a deplasat la sediul Poliției și a depus plângere.

Astfel, conform primelor rezultate ale cercetărilor, s-a stabilit că, în jurul orei 12.45, în timp ce persoana vătămată traversa carosabilul prin loc permis, pe marcajul pietonal de la intersecția bulevardului 1 Decembrie 1918 cu strada București, a atras atenția unui șofer, ce se afla la volanul unei autoutilitare, că nu i-a acordat prioritate. În acel moment, ocupantul scaunului din partea dreaptă a coborât din vehicul și l-a lovit pe pieton cu partea netăioasă a unui topor, în zona genunchiului. În același timp a coborât și șoferul care l-a lovit cu piciorul în zona capului, cu mențiunea că victima deja se afla întinsă pe asfalt.

Cercetările au continuat și, la scurt timp, au fost identificați și depistați făptașii. Au fost reținuți și propuși spre arestare. "admite în parte propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. În baza art. 223 alin. 2 C.proc.pen. dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Volintiru Costel (..) şi Volintiru Nicolae (….), pe o perioadă de 20 zile, cu începere de la data de 03.02.2017 şi până la data de 22.02.2017 inclusiv. Respinge ca neîntemeiate cererile formulate de luare faţă de aceştia a măsurii arestului la domiciliu sau controlului judiciar", potrivit minutei judecătorești.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da din pacate sa ajuns la un tupeu fantastic.............fiecare isi face legea.desi zebrele nu sunt vopsite si sunt multe de spus ...si parca se vrea sa se creeze astfel de incidente
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218