REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Scene SCANDALOASE pe holurile Casei Poporului - Doi tineri au mimat o partidă de sex

Scene SCANDALOASE pe holurile Casei Poporului - Doi tineri au mimat o partidă de sex

Replica API 18 noiembrie 2018 | 00:00 642

Sursa foto: cancan.ro

Zilele trecute, CANCAN.RO a fost martorul unor momente de-a dreptul halucinante, care s-au petrecut în Casa Poporului. O puștoaică și partenerul ei s-au lăsat duși de val și au mimat o partidă de sex în Palatul Parlamentului.

În timpul unui eveniment de marcă din lumea mondenă, doi tineri rebeli s-au lăsat duși de val și, la un moment dat, nu au mai ținut cont de ce se întâmplă în jurul lor și au dat frâu liber sentimentelor. Totul a plecat de la o ședință foto inedită. Puștoaica a încercat să obțină cel mai bun cadru pentru o fotografie, cu care, probabil, dorea să facă senzație pe internet. Așa că s-a întins pe podeaua holului din Palatul Parlamentului, iar amicul ei, mai mult decât binedispus, după toate aparențele, s-a așezat direct peste fată și… ce a ieșit e de-a dreptul năucitor, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rezultate ale internetului.
1
0
Fata e viitoare doamna de stat sub acoperire.Isi exerseaza cunostintele dobandite.Felicitari tatalui ei ca a indrumat-o catre o cariera de ,,suptces,, pt buna dispozitie a ,,obiectivelor,,
2
0
Dragne si pustoaica ai bani furati fura psd da pe curve braziliene
1
0
si te oftici bai comunistule? bravo lor ca s-au descurcat nu ca tine papitzoi pomanagiu auzi tu ce vrea el sa-i plateasca altul pensie - pensia ti-o platesti singur fraiere din ce ai pus deoparte dupa ce te-a belit statul comunist, iar la spital de ce platesti daca esti asigurat cu forta - ptr ca traiesti in COMUNISM si nu ai de ales, d-aia FRAIERE!
1
3
Casa poporului chiar ar fi primitoare ca bordel. Tinerii sarbatoresc centenarul si va arata cum se face unirea la orizontala. Probabil i-a vazut iordache si apoi a facut semnul cu degetele spre colegi : hai baieti ca avem treaba cu fata pe hol...
1
2
moarte tineretului si cacacioselor si cacaciosilor din ziua de azi! vai steaua lor! vai de noi! mai primi noi pensie de la astia... sa moara si ei si parintii lor, aia care au plecat peste hotare la munca!!! nu platesc pensie in tara nu nimic! vin in Romania, isi trantesc o vila cu banii din tari straine, unde au fost sclavi sau prostituiate si se trateaza aproape moca in sistemul de sanatate unde romanii platesc aproape jumatate din salariul lor. stati bai zdrente jalnice afara unde ati plecat!!! indiferent ce sunteti: romani, machidoni, tatari, tigani!
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218